AniaP Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Aussie napisał(a):A na jakim terminie w końcu stanęło? Bo jeśli pokrywa się z Poznaniem, to wielka szkoda, ale nas nie będzie ;-) A cztery posty wyżej :eviltong::belgunia napisał(a): Termin podam w przyszłym tygodniu jak tylko będzie ustalony, ale najprawdopodobniej będzie to I weekend grudnia. Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A jest szansa na jakieś szczeniaczkowe biegi? :razz: Quote
belgunia Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):A jest szansa na jakieś szczeniaczkowe biegi? :razz: Niestety nie, to będą oficjalne zawody, dla psów które ukończyły min 15 mies. (dla zerówek) i 18 dla openików, ale zawsze można szczeniaki zabrać ze sobą, niech przyzwyczają się do hali :) Dzisiaj mam nadzieję ustalimy dokładny termin zawodów i wkrótce też uruchomimy formularz zgłoszeniowy. Pozdrawiam Quote
belgunia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Wszystkie (mam nadzieję) informacje znajdują się w 1 poście tego wątku i już można sie zgłaszać :):) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78843 Mam nadzieję, że spełnimy Wasze oczekiwania :) Pozdrawiam i zapraszam do gościnnego Płocka/Łącka :):) Dorota Quote
APSA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 belgunia napisał(a):Klasyfikacja indywidualna oraz drużynowa - proszę połączyć się i zgłaszać do czekoladowych drużynek odpowiednio w klasach wzrostowych S, M i L.Jak liczne drużyny? I na czym będzie polegać zabawa drużynowa? Quote
Mokka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Czy ja dobrze rozumiem, że w żadnym openie nie będzie koła, huśtawki ani slalomu? :-o Quote
belgunia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Mokka napisał(a):Czy ja dobrze rozumiem, że w żadnym openie nie będzie koła, huśtawki ani slalomu? :-o Ograniczenia te dotyczą klasy zero. Openiki będą biegane oddzielnie dla klasy zero i open, a klasyfikacja będzie łączna w drużynie. Ilość psów w drużynie - 3. 1 pies może biec tylko z jednym przewodnikiem. 1 przewodnik może mieć max 2 różne psy. Psy w drużynie mogą być z klasy zero i open. Drużynka musi mieć nazwę. Quote
Saba Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Mokka napisał(a):Czy ja dobrze rozumiem, że w żadnym openie nie będzie koła, huśtawki ani slalomu? :-o No chyba tak. Quote
Guldi Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Saba napisał(a):No chyba tak. wyjaśniono kilka postów wyżej, że jednak nie ;) Tylko w zerówkach nie będzie tych przeszkód. Poszukujemy z Guldenem drużyny (M), czy ktoś nas przygarnie...? :loveu: Quote
Saba Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Guldi napisał(a):wyjaśniono kilka postów wyżej, że jednak nie ;) oj bo wzięłam odpowiedź i musiałam odejść od kompa i jak już ją napisałam i wysłałam to było poniewczasie :eviltong: Ja jeszcze nie wiem czy zgłoszę Sabę, będę wiedziała jakiś miesiąc przed zawodami i wtedy będę ewentualnie szukać drużyny M. Quote
Sajko Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 belgunia napisał(a):1 przewodnik może mieć max 2 różne psy. Rozumiem, że ograniczenie to dotyczy startu w jednej drużynie, ale jak mam 3 psy do startu, to mogę 3 psy zgłosić?:cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Niestety nie, to będą oficjalne zawody, dla psów które ukończyły min 15 mies. (dla zerówek) i 18 dla openików, ale zawsze można szczeniaki zabrać ze sobą, niech przyzwyczają się do hali :smile: Szkoda :-( No szczeniaczka mogę zabrać jak w ogóle będę na zawody jechać, a jak na razie nie zanosi się, żeby bandziorek pojechał. Quote
belgunia Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Sajko napisał(a):Rozumiem, że ograniczenie to dotyczy startu w jednej drużynie, ale jak mam 3 psy do startu, to mogę 3 psy zgłosić?:cool3: Zgadza się :) Oczywiście! :) Quote
Sajko Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dorotka, gapa jestem i przy jednym z psów nie podałam książeczki pracy (Koka, I/70) i maila mojego do korespondencji- identyczny jak dla pozostałych zawodników;) dzięki bardzo i przepraszam, ale kliknęło mi się za szybko:roll: Quote
Saba Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='zuzia&lola']A ja szukam drużyny M[/quote] no ja mam M-kę ale dowiem sie w ostatniej chwili czy pojedzie Quote
Mokka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Jesssuuuu, Monia znowu w large :crazyeye:. Dorotko złociuchna, przesuń ją z łaski swojej do M-ów, bo mi się sucz zabije. Skoczyć se larga raz czy dwa tak dla draki, to owszem, ale cały tor popylać, to insza inszość ;). Quote
belgunia Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Mokka']Jesssuuuu, Monia znowu w large :crazyeye:. Dorotko złociuchna, przesuń ją z łaski swojej do M-ów, bo mi się sucz zabije. Skoczyć se larga raz czy dwa tak dla draki, to owszem, ale cały tor popylać, to insza inszość ;). Noo, nie wiem co by na to Monia powiedziała, jakby jeszcze umiała mówić :mad: :) [quote name='Sajko']Dorotka, gapa jestem i przy jednym z psów nie podałam książeczki pracy (Koka, I/70) i maila mojego do korespondencji- identyczny jak dla pozostałych zawodników;) dzięki bardzo i przepraszam, ale kliknęło mi się za szybko:roll: Łolaboga:) Dziewczyny, siadłam i poprawiłam:)! Ale prośbę mam o pouzupełnianie danych numerowych np. nr książeczek startowych, Nr leg itp Proszę mi przesyłac te dane na agility@interia.pl Potrenuje bazę danych ;):) Quote
Mudik Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Proszę o odpowiedz w sprawie formularza, próbuję się zgłosic ale po wypełnieniu danych pokazuje okno nowej wiadomości programu pocztowego. A i jeśli będę tylo w sobotę to też 70 i 50 , bo jeden pies w weteranach ale open a drugi w A 0, czy każdego dnia jest i jumping i agility dla każdej klasy tj dla A0 też tylko raz Czeoladowy raz Mazowiecki tak? Quote
Guldi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A ja się zgłosiłam dawno i dostałam potwierdzenie, czy muszę jeszcze coś dosyłać? Quote
belgunia Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Mudik']Proszę o odpowiedz w sprawie formularza, próbuję się zgłosic ale po wypełnieniu danych pokazuje okno nowej wiadomości programu pocztowego. A i jeśli będę tylo w sobotę to też 70 i 50 , bo jeden pies w weteranach ale open a drugi w A 0, czy każdego dnia jest i jumping i agility dla każdej klasy tj dla A0 też tylko raz Czeoladowy raz Mazowiecki tak? Jesli masz problem z przeglądarką wysli mi zgłoszenie na adres: agility@interia.pl co do wysokosci startowego, to we wtorek poprosze zarząd o ustalenie stawki. Napewno będzie taniej! za 1 dzień:) [quote name='Guldi']A ja się zgłosiłam dawno i dostałam potwierdzenie, czy muszę jeszcze coś dosyłać? Chyba tylko nr leg. :) Quote
Guldi Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 O.K., dzięki :smile: postaram się dosłać jak najszybciej. Problem w tym, że nie mam w domu netu, a jak jestem przy necie to jakoś zawsze bez legitymacji i nr nie pamiętam :oops: Quote
Recommended Posts