Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aussie napisał(a):
A na jakim terminie w końcu stanęło?
Bo jeśli pokrywa się z Poznaniem, to wielka szkoda, ale nas nie będzie ;-)

A cztery posty wyżej :eviltong::
belgunia napisał(a):
Termin podam w przyszłym tygodniu jak tylko będzie ustalony, ale najprawdopodobniej będzie to I weekend grudnia.

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
A jest szansa na jakieś szczeniaczkowe biegi? :razz:

Niestety nie, to będą oficjalne zawody, dla psów które ukończyły min 15 mies. (dla zerówek) i 18 dla openików, ale zawsze można szczeniaki zabrać ze sobą, niech przyzwyczają się do hali :)

Dzisiaj mam nadzieję ustalimy dokładny termin zawodów i wkrótce też uruchomimy formularz zgłoszeniowy.

Pozdrawiam

Posted

belgunia napisał(a):
Klasyfikacja indywidualna oraz drużynowa - proszę połączyć się i zgłaszać do czekoladowych drużynek odpowiednio w klasach wzrostowych S, M i L.
Jak liczne drużyny? I na czym będzie polegać zabawa drużynowa?

Posted

Mokka napisał(a):
Czy ja dobrze rozumiem, że w żadnym openie nie będzie koła, huśtawki ani slalomu? :-o

Ograniczenia te dotyczą klasy zero. Openiki będą biegane oddzielnie dla klasy zero i open, a klasyfikacja będzie łączna w drużynie. Ilość psów w drużynie - 3.
1 pies może biec tylko z jednym przewodnikiem.
1 przewodnik może mieć max 2 różne psy.
Psy w drużynie mogą być z klasy zero i open.
Drużynka musi mieć nazwę.

Posted

Saba napisał(a):
No chyba tak.

wyjaśniono kilka postów wyżej, że jednak nie ;)
Tylko w zerówkach nie będzie tych przeszkód.

Poszukujemy z Guldenem drużyny (M), czy ktoś nas przygarnie...? :loveu:

Posted

Guldi napisał(a):
wyjaśniono kilka postów wyżej, że jednak nie ;)

oj bo wzięłam odpowiedź i musiałam odejść od kompa i jak już ją napisałam i wysłałam to było poniewczasie :eviltong:

Ja jeszcze nie wiem czy zgłoszę Sabę, będę wiedziała jakiś miesiąc przed zawodami i wtedy będę ewentualnie szukać drużyny M.

Posted

belgunia napisał(a):
1 przewodnik może mieć max 2 różne psy.

Rozumiem, że ograniczenie to dotyczy startu w jednej drużynie, ale jak mam 3 psy do startu, to mogę 3 psy zgłosić?:cool3:

Posted

Niestety nie, to będą oficjalne zawody, dla psów które ukończyły min 15 mies. (dla zerówek) i 18 dla openików, ale zawsze można szczeniaki zabrać ze sobą, niech przyzwyczają się do hali :smile:

Szkoda :-(
No szczeniaczka mogę zabrać jak w ogóle będę na zawody jechać, a jak na razie nie zanosi się, żeby bandziorek pojechał.

Posted

Sajko napisał(a):
Rozumiem, że ograniczenie to dotyczy startu w jednej drużynie, ale jak mam 3 psy do startu, to mogę 3 psy zgłosić?:cool3:

Zgadza się :)
Oczywiście! :)

Posted

Dorotka, gapa jestem i przy jednym z psów nie podałam książeczki pracy (Koka, I/70) i maila mojego do korespondencji- identyczny jak dla pozostałych zawodników;) dzięki bardzo i przepraszam, ale kliknęło mi się za szybko:roll:

Posted

Jesssuuuu, Monia znowu w large :crazyeye:. Dorotko złociuchna, przesuń ją z łaski swojej do M-ów, bo mi się sucz zabije. Skoczyć se larga raz czy dwa tak dla draki, to owszem, ale cały tor popylać, to insza inszość ;).

Posted

[quote name='Mokka']Jesssuuuu, Monia znowu w large :crazyeye:. Dorotko złociuchna, przesuń ją z łaski swojej do M-ów, bo mi się sucz zabije. Skoczyć se larga raz czy dwa tak dla draki, to owszem, ale cały tor popylać, to insza inszość ;).

Noo, nie wiem co by na to Monia powiedziała, jakby jeszcze umiała mówić :mad: :)

[quote name='Sajko']Dorotka, gapa jestem i przy jednym z psów nie podałam książeczki pracy (Koka, I/70) i maila mojego do korespondencji- identyczny jak dla pozostałych zawodników;) dzięki bardzo i przepraszam, ale kliknęło mi się za szybko:roll:

Łolaboga:)

Dziewczyny, siadłam i poprawiłam:)!

Ale prośbę mam o pouzupełnianie danych numerowych np. nr książeczek startowych, Nr leg itp Proszę mi przesyłac te dane na agility@interia.pl
Potrenuje bazę danych ;):)

Posted

Proszę o odpowiedz w sprawie formularza, próbuję się zgłosic ale po wypełnieniu danych pokazuje okno nowej wiadomości programu pocztowego. A i jeśli będę tylo w sobotę to też 70 i 50 , bo jeden pies w weteranach ale open a drugi w A 0, czy każdego dnia jest i jumping i agility dla każdej klasy tj dla A0 też tylko raz Czeoladowy raz Mazowiecki tak?

Posted

[quote name='Mudik']Proszę o odpowiedz w sprawie formularza, próbuję się zgłosic ale po wypełnieniu danych pokazuje okno nowej wiadomości programu pocztowego. A i jeśli będę tylo w sobotę to też 70 i 50 , bo jeden pies w weteranach ale open a drugi w A 0, czy każdego dnia jest i jumping i agility dla każdej klasy tj dla A0 też tylko raz Czeoladowy raz Mazowiecki tak?

Jesli masz problem z przeglądarką wysli mi zgłoszenie na adres: agility@interia.pl
co do wysokosci startowego, to we wtorek poprosze zarząd o ustalenie stawki. Napewno będzie taniej! za 1 dzień:)

[quote name='Guldi']A ja się zgłosiłam dawno i dostałam potwierdzenie, czy muszę jeszcze coś dosyłać?

Chyba tylko nr leg.
:)

Posted

O.K., dzięki :smile:
postaram się dosłać jak najszybciej. Problem w tym, że nie mam w domu netu, a jak jestem przy necie to jakoś zawsze bez legitymacji i nr nie pamiętam :oops: