Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku
oraz
Agility Psi Sport

serdecznie zaprasza na

Mazowieckie Zawody Agility

Data: od: 2007-12-08 do : 2007-12-09

• Miejsce: Hala Sportowa w Łącku, ul. Gostynińska
  • Sędzia: Beata Ryl
  • Termin zgłoszeń: 2007-12-02 ZGŁOŚ SWOJEGO PSA LISTA ZGŁOSZONYCH ZAWODNIKÓW
  • Opłata startowa za 2 dni: Open-70 PLN, A0-50 PLN
  • Opłata startowa za 1 dzień: Open-40 PLN, A0-30 PLN
  • Program zawodów:
Sobota 8-12-2007
7.00 - przyjmowanie zawodników - przyjmowanie książeczek startowych, kontrola weterynaryjna
UWAGA: Opłaty na miejscu nie będą przyjmowane - bardzo prosimy o dokonywanie przelewów na podane w potwierdzeniu e-mailowym konto.
8.00-17.00 - przebiegi:
PLANOWANY ROZKŁAD ZAWODÓW:

SOBOTA
1. Jumping 0 CZEKOLADA
2. A1
3. Agility Open CZEKOLADA
4. Agility 0 CZEKOLADA
5. Jumping Open CZEKOLADA

NIEDZIELA
7.00-16.00 - przebiegi:
1. Jumping 0 Mazowieckie Zawody Agility
2. A2,
3. A3,
4. Agility Open Mazowieckie Zawody Agility
5. Agility 0 Mazowieckie Zawody Agility
6. Jumping Open Mazowieckie Zawody Agility

CZEKOLADOWY i MAZOWIECKI OPEN (agility + jumping) - dla wszystkich stopni zaawansowania. Dla klasy "0" - bez slalomu, kółka i huśtawki
Klasyfikacja indywidualna oraz drużynowa - proszę połączyć się i zgłaszać do czekoladowych drużynek odpowiednio w klasach wzrostowych S, M i L.

Dzięki uprzejmości Dyrektora Hali Sportowej w Łącku - Pana Jarosława Pałczyńskiego oraz przychylności Zarządu Oddziału, w tym Pana prezesa Jerzego Okońskiego oraz Pawła Ulatowskiego, będziemy mogli po raz pierwszy skorzystać z tego pięknego obieku sportowego !!! :) W związku z tym mam nadzieję, że obiekt będzie stał dla nas otworem na następnych imprezach - już w lutym 2008 r. :) Plan imprezy jest dostosowany do pozostałych zajęć organizowanych w Hali - treningów koszykarzy, siatkarzy itp sportowców. W związku z tym bardzo prosimy o sprawne pojawianie się na starcie oraz o pomoc w ustawianiu i przestawianiu przeszkód na parcourze.

Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany programu zawodow.

Minimalny wiek psa - 15 miesięcy - dla klasy "0", dla klasy open (A1, A2, A3) min 18 miesięcy. Przebiegi dla weteranów - na życzenie przewodnika przeszkody zostaną obniżone na wysokość jak dla klasy zero w biegach dla klas A1, A2, A3 oraz openowych. Prosimy o informację e-mailową, aby uwzględnić psa w tej klasie na listach startowych: agility@interia.pl klasa weteranów dotyczy przebiegów openowych, a nie egzaminów.

Klasy wzrostowe w Agility / Jumping / Agility 0 / Jumping 0 :

. Klasa Small: dla psów do 35cm (włącznie).
. Klasa Medium: dla psów do 43cm (włącznie).
. Klasa Large: dla psów od 43cm w kłębie.

Noclegi:
[FONT=Arial]Dla osób niezmotoryzowanych (tylko 4 pokoje - 12 miejsc!!!)[/FONT]

[FONT=Arial]Hotelik - Stado Ogierów w Łącku Sp. z o.o.[/FONT]
[FONT=Arial]tel./fax. (024) 2629 897[/FONT]

[FONT=Arial]Dla zmotoryzowanych:[/FONT]

[FONT=Arial]Rezerwacja miejsc noclegowych Ośrodek "ZACISZE" - Koszelówka - tel. 0-24 277-10-81, [/FONT]
[FONT=Arial]Lub [/FONT]
[FONT=Arial]Noclegi - Łąck tel.691 097 033[/FONT]

Serdecznie Zapraszamy,
ZKwP O/Płock
AilityPsiSport

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jenyyy, no poszaleli dziewuchy :loveu: . Zawody jedne po drugich :lol: .
Brawo :multi: .

Ale zwróć uwagę Dorotko, że w tym czasie jest wystawa w Poznaniu, więc z frekwencją może być marnie...

Posted

Płock jest zawsze wspaniały, nasze pierwsze i ostatnie wpisy do A2 :loveu:
Ale z racji tego, iż mój brat rodzony 11.11 raczej marne szanse, że będziemy:placz:

Posted

Mokka napisał(a):

Ale zwróć uwagę Dorotko, że w tym czasie jest wystawa w Poznaniu, więc z frekwencją może być marnie...

Mam nadzieje, że będzie nas wystarczająco DUUUUUZIO :):)

Dla weteranów moze coś wymyślimy :)

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Dorotko, wielkie dzieki, juz zaczynalam z lekka pochlipywac, ze tak malo zawodow zostalo w sezonie, a tu taka niespodzianka! Na pewno sie stawiamy!

Co do terminu, spokojnie. Drugie wczesniowe zawody w Bydgoszczy pokrywaja sie z Mistrzostwami Europy Frisbee i klubowka ras pasterskich, a Magda na frekwencje jakos nie narzeka. Bedzie dobrze!

Posted

Ja też niestety będę musiała te zawody opuścić. :( Bardzo żałuję, bo uwielbiam zawody belguni. :( Ale w Poznaniu mamy angielskich sędziów, i na samej poznańskiej wystawie, i na klubówce terierów poprzedniego dnia - więc muszę tam z Lotką być.

No chyba że Mokka dałaby się przekonać, żeby Misiastą wziąć do Płocka...? :razz:

Posted

Mokka napisał(a):
Obawiam się, że ze względu na wystawę nie będę miała transportu na te zawody, bo wszyscy jadą do Poznania...

Ej, no, bez przesady - nie wszyscy... Transport chyba by się jakoś udało załatwić... :razz:

Posted

Mokka napisał(a):

I do tego klubówka terierów.

Mokka, ale wobec zaistniałych okoliczności, to istnieje duża szansa, że się wybiorę. :)
Tylko ciekawe co mąż na to. Ostatnio mu mówiłam, że Bydgoszcz, to nasze ostatnie zawody w tym roku.:evil_lol:

Posted

Czy sądzicie, że termin jest mało przyjazny? Mam przesunąć zawody?
Jaki inny termin proponujecie? Spróbuję się dostosować, wiem przecież, że Poznań to wielka atrakcja, szkoda, że w halach poznańskich nie ma zawodów :(
Proszę proponujcie.
Mam nadzieję, że będzie w grudniu lub styczniu nawet możliwość wykorzystania hali w Łącku na wykładzinie, ale byłoby napewno sporo droższe startowe, czy mam w tym kierunku bardziej dążyć?
Jakieś zimowe zawody? jak Wam sie podoba mój zamysł?

Pozdrawiam
Dorota

Posted

belgunia napisał(a):

Mam nadzieję, że będzie w grudniu lub styczniu nawet możliwość wykorzystania hali w Łącku na wykładzinie, ale byłoby napewno sporo droższe startowe, czy mam w tym kierunku bardziej dążyć?

:klacz::klacz::klacz:

Posted

Dorotko, jeśli będzie czym, to ja chętnie przyjadę i w listopadzie i zimą.Ale patrząc realnie, na mnie świat się nie kończy i wiele osób, które teoretycznie mogłyby te zawody zasilić jedzie jednak do Poznania. I niech to oni się wypowiedzą, czy przyjechaliby na zawody w innym terminie. Ja nie wystawiam, więc mogę przyjechać, kiedy tylko chcesz, byle transport był :lol:

Posted

belgunia napisał(a):

Mnie się bardzo podoba... :klacz: Że o sylwestrowych nie wspomnę! (No bo w końcu po co ciągle powtarzać, że to były NAJLEPSZE zawody, na jakich kiedykolwiek byłam? :) )