_ChiQuiTa_ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Przedstawiam Pluta. Maleństwo to mieszanka boksera. Ma 5 miesięcy i jest strasznie żywym psiakiem z niekończącym się nadmiarem energii. Uwielbia się bawić, psocić, przytulać i dawać buziaki :loveu: Wyrośnie na mądrego i posłusznego psa. Już widać jakie ma mądre oczka i jak słucha kiedy się do niego mówi. Początki swojego życia miał trudne. Jeszcze nie znam szczegółów, ale niedługo postaram sie napisać coś więcej. Niestety zdjęcia nie są najlepszej jakości. Kontakt: 509257404 Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Noo nie spadamy na dół. Hopaj na pierwszą maluszku Quote
Paulina_mickey Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Widziałam dziś maluszka przez przypadek na mieście:loveu: :loveu: jest po prostu cudowny!!!!całuśnik i taka przytulanka:loveu: :loveu: Quote
Marlena:) Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ale słodziak:loveu: ....jak moja roksi:placz: ..która dzisiaj znalazła domek... Moze dla niego tez bede cos miała...dam znać potem,jak wszystko obgadam z ludziskami....hmmm...byłby to domek za Sandomierzem... Quote
Paulina_mickey Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Marlena:) napisał(a):Ale słodziak:loveu: ....jak moja roksi:placz: ..która dzisiaj znalazła domek... Moze dla niego tez bede cos miała...dam znać potem,jak wszystko obgadam z ludziskami....hmmm...byłby to domek za Sandomierzem... super!!:multi: będe czekać:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Marlena jak coś to dawaj znać. Quote
Marlena:) Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 są chętni,ale...jeden domek jest na wsi-ludzie super....jeżdżę tam raz na jakiś czas....za Sandomierzem,ale miałby tam rolę (poza przyjacielem oczywiście) stróża :razz:...tzn. odstraszacza:eviltong:....mieszkałby razem z 6 miasięcznym jamnkowatym szczeniorkiem,więc miałby się z kim bawić... Dzieci są...około 10-letni chłopiec i około 6-letnia dziewczynka... Domek ogólnie super...poza jednym szczegółem.....piesek większość czasu spędzałby na podwórku,a jesień i zima to chyba nieodpowiednia pora roku... jak na taki rodzaj futerka :razz:... Poza tym wszystko byłoby super....jeśli będzie to odpowiadać jego opiekunom,to domek czeka,a jeśli nie-poszukam dla nich jakiegoś innego "stróża" :evil_lol:....także czekam.. Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Już wysyłam maila do Małgosi :) Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dziś sie dowiedziałam że Pluto ma domek, ale nie jestem tej informacji pewna, wiec Edytko jesli możesz to sprawdź to...:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Od kogo się dowiedziałaś? a Pluto, ma jechać za Sandomierz jak tylko Marlena da mi namiary na tych ludzi. Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Od kogo się dowiedziałaś? a Pluto, ma jechać za Sandomierz jak tylko Marlena da mi namiary na tych ludzi. od Kasi, gdzieś za Jamnice podobno pojechał...ale ja mówie, nie wiem czy to prawdziwe info... Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 No nie sądzę. Przedwczoraj rozmawiałam z M. Myszką ustaliłam, że jak Marlena da mi namiary na tych ludzi to ona się z nimi skontaktuje i zawiezie Pluta. Dzisiaj także z nią rozmawiałam i Pluto jest nadal u niej. Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No nie sądzę. Przedwczoraj rozmawiałam z M. Myszką ustaliłam, że jak Marlena da mi namiary na tych ludzi to ona się z nimi skontaktuje i zawiezie Pluta. Dzisiaj także z nią rozmawiałam i Pluto jest nadal u niej. to ja nie wiem tak mi powiedzieli, może zapytaj małgosi... p.s ej a może właśnie Kasi chodziło o ten dom <rotfl> Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Nie wiem być może. teraz wyszła wielka draka bo ja rozmawiałam z M. Myszką godzinę temu i Pluto jest nadal w Tarnobrzegu. A ludzie którzy mieli go przygarnąć, myślą że on ma dom. Więc jest wielkie haloo.... ktoś tu coś przeoczył chyba... Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Nie wiem być może. teraz wyszła wielka draka bo ja rozmawiałam z M. Myszką godzinę temu i Pluto jest nadal w Tarnobrzegu. A ludzie którzy mieli go przygarnąć, myślą że on ma dom. Więc jest wielkie haloo.... ktoś tu coś przeoczył chyba... nom właśnie, sorka że zamotałam:oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 No, na drugi raz Paulina sprawdzaj informacje. Mam nadzieję, że da się to odkręcić, ale to po prostu ludzka omylność :) Marlena zaraz pójdzie i załagodzi sprawę. Tylko, żeby był ten numer to by się z nimi wszystko ugadało i transport też już jest. Quote
Marlena:) Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Spokojnie dziewczyny;)...Nic wielkiego się nie stało...Przecież oni nie znaleźli psa w 5 minut,nie?Więc jest tam dla niego jeszcze miejsce napewno:lol:... Namiary wyślę Ci jutro-Edytko;)....jak będziesz na g-g to daj znać... Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Cholera, jest mi strasznie głupio, albo może nie głupio, ale dowiedziałam się o wszystkim ostatnia. Jeszcze jak rozmawiałam dziś z M.Myszką to mówiła, że Pluto czeka na domek za Sandomierzem u ludzi od Marleny. Sądziłam, że to jakaś pomyłka, bo przecież M.Myszka miała Pluta na tymczasie. Dopiero przed chwilą otrzymałam Smsa że Pluto pojechał do nowego domku. Sorki Paulina.... Tak wiec ogłaszam wszem i wobec że Pluto ma dom :) Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cholera, jest mi strasznie głupio, albo może nie głupio, ale dowiedziałam się o wszystkim ostatnia. Jeszcze jak rozmawiałam dziś z M.Myszką to mówiła, że Pluto czeka na domek za Sandomierzem u ludzi od Marleny. Sądziłam, że to jakaś pomyłka, bo przecież M.Myszka miała Pluta na tymczasie. Dopiero przed chwilą otrzymałam Smsa że Pluto pojechał do nowego domku. Sorki Paulina.... Tak wiec ogłaszam wszem i wobec że Pluto ma dom :) nic sie nie stało...;) wszystkiego najleprzego w nowym domku Pluto, załugujesz na niego:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts