_ChiQuiTa_ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Przedstawiam kolejne małe nieszczęście, które pragnie nowego kochającego domu. Nora, malutka czarna sunia ma około roku. Jest prze sympatycznym psiakiem ! Uwielbia zabawy, jest bardzo rozrywkowa i kochana. Uwielbia też dzieci, wiec doskonale nadaje się do rodziny. Na pewno nowym właścicielom przyniesie wiele radości. Okaże się wspaniałym przyjacielem. Oto ona: (zdjęcia niestety złej jakości) [SIZE=2]Kontakt: 509 257 404 Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Oj oj nie wiem. Postaram się dowiedzieć. Ma około roku. Nie sądzę, żeby była o wiele większa niż teraz. Quote
malagos Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 a dlaczego szuka domu? Te kanapy nie wydają sie być schroniskiem?... Quote
Ulka18 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Taka troche spanielkowata ta sunieczka....bardzo podobna jest w mielcu Quote
Monika_tbg Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 malagos napisał(a):a dlaczego szuka domu? Te kanapy nie wydają sie być schroniskiem?... z tego co wiem ale nie jestem pewna to te kanapy sa na dt:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Rzeczywiście bardzo podobna. Z tego co ja wiem to suczka nie może zostać u swoich dotychczasowych właścicieli. Nie wiem z jakiego powodu nie otrzymałam takiej informacji. Wiadome, jest że potrzebuje domku,. Quote
Paulina_mickey Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :loveu: :loveu: w góre Norka:loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Podnoszę maluszka :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 ojjj nikt czarnuszka nie widzi :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Dzisiaj pokazałam Norę mojej koleżance. I co się okazało ? Ona patrzy na suczkę i w pewnym momencie poznaje psa swojej koleżanki. Nie mogła uwierzyć, ze chcą oddać psiaka. Ale jak powiedziała wcześniej ta jej koleżanka coś wspominała. No i maluśka szuka domku bo jej już nie chcą :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Też się właśnie zastanawiam. Nikt nie widzi naszej malusiej Norusi :iloveyou: Quote
Recommended Posts