Fart Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 15.09 Bosanska Gradiska - czy ktos posiada jakies realne info na temat tej wystawy - z gory dziekuje Quote
jo-jo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Fart napisał(a):15.09 Bosanska Gradiska - czy ktos posiada jakies realne info na temat tej wystawy - z gory dziekuje Zgłoszenia były do 1 września, ale chyba można jeszcze dogłosić. Oprócz CACIBa na drugi dzień jest jeszcze CAC Quote
jovi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mam znajomą w bośniackim klubie, mogę się dowiedzieć :) Ale w przyszłym roku będą w połowie kwietnia chyba ( data jeszcze dokładnie nie ustalona ) 2 wystawy, blisko granicy z Serbią i Chorwacją dające CH. BiH, robione specjalnie pod obcokrajowców, za 2x CAC championat. Quote
Nitencja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jovi to miej prosze, reke na pulsie , co do tej wystawy kwietniowej :) a jakis wspolny wypad planujecie ? Quote
jovi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Oczywiście, że planuję, a myślę, że jak już dane będą konkretniejsze to dużo dużo więcej dogomaniaków tam pojedzie. Ja się oczywiście wybieram! Quote
Basik Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ja też chcę, ja też!!!! W kwietniu zapisujemy się my :) Jak tylko będzie jakieś info to piszcie!!! Quote
jo-jo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [LEFT]Może jakieś info będzie w katalogu na Bosańskiej, a że będę go mieć to moge zerknąć :) [/LEFT] Quote
jovi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Już napisałam do znajomej czy jakieś przybliżone chociaż info mają :) Zależy im żeby przyjechało jak najwięcej psów z zagranicy. A busa się zorganizuje :) Quote
Basik Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No to super!!!!!!!!! Klaudia jak będziesz miała katalog to wiesz już zapewne na jakie stawki czeka Basienka :) Quote
jo-jo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 jovi napisał(a):Już napisałam do znajomej czy jakieś przybliżone chociaż info mają :) Zależy im żeby przyjechało jak najwięcej psów z zagranicy. A busa się zorganizuje :) Ja to gdzieś chyba linka do ich strony miałam, ale za cholere nie wiem na którym kompie i gdzie.. :shake: Basik napisał(a):No to super!!!!!!!!! Klaudia jak będziesz miała katalog to wiesz już zapewne na jakie stawki czeka Basienka :) Tak, tak pamiętam ;-))) Quote
Juta Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A ja to chciałabym a boję się :lol: :lol: :lol: . Ale proszę brać mnie pod uwagę na ten wspólny wyjazd, pliiiiiiiiiiiisssssssssss Quote
Fart Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 dzieki - mam jeszcze takiego linka moze sie przyda tym co planuja wypady na wystawy w tamte rejony http://www.kinoloskisavez-ksrs.com/cac.htm Quote
Recommended Posts