Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam kocice i niestety dziś mi sprezentowała...zamęczonego mysiego oseska.staram się go odratować...mysle ze dzisiejsza noc będzie decydująca, a że nie musi być wredny to wiem. moja Jadzia nigdy nie drapie i nie miauczy. i jest kochana ślicznocha:

aleeee kociaki z CK są równie piekne a w dużo gorszej sytuacji! więc kto nie ma kota dawać tu pilota, kot poleci samolotem no i życie będzie z kotem;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maupa4 napisał(a):

czy mam ich "wkleić" razem do pierwszego postu ?
czy "podkleić" osobno ?

Do pierwszego postu proszę:lol:

OCZY,dokładnie tak,jak napisała barbarahorz. Dziękujemy Ci serdecznie!:Rose:

Marillko, zdjęcia Martini są boskie:lol:

Posted

Ok, więc z czwartku na piątek jest już obsadzone :) Mną i moim facetem. Czekam na informacje o której mam się stawic noi adres albo wskazówki dojazdu no bo nigdy wcześniej tam nie byliśmy w Azylu :)

Posted

To nie jest tak, że obsady wcale miało nie być. Nie było jeszcze obsadzone i dlatego zaproponowałam. Jeżeli świr to czyta to niech przeczyta wyraźnie, że nie ma juz szans zrobić krzywdy zwierzakom, bo nie dopuścimy do tego żeby jakakolwiek nocka, a nawet godzina była nie obsadzona ludzmi w azylu:angryy:. Oczy pisze zaraz na gg co dalej.

Posted

marillka napisał(a):
to jak kota chcesz to tu są propozycje z CK i jeszcze ci mojego podrzucę ;)

wszystkie można zminiejszyć i w awatarka sobie dać :) - kot nie musi być wredny :P

a to mój roki :)

Ta pierwsza koteczka to chyba Gaduła, ona się inaczej nazywa ale sobie ja tak nazwałam, bo ciagle gada.
Twój Roki podobny jest do mojego Maćka. Wszystkie koty to cuda wielkie, kto nie miał ten nie wie co traci:lol:.

Posted

Niestety dzisiaj nasza wolontariuszka będąc na spacerze z psem natknęła się na faceta. Nie było to co prawda przy samym azylu, ale w jego bliskiej okolicy:mad: Niestety nie wróży to nic dobrego :angryy:

Posted

Zaglądam, za instrukcje na gg również dziękuję serdecznie, jeszcze jedno pytanie: jedna osoba z zagranicy chce przelac jakąś kwotę na Azyl, zapytała się mnie o numer konta dla wpłat z zagranicy a ja jestem zielona:roll: pomożecie?

Posted

Betbet ;) Z gołymi rękami nie będę, uwierz :evil_lol:
Dziewczynki, pomóżcie z tym numerem konta, szkoda by było żeby osoba ta nie mogła wpłacic nic dla Azylu przez taką drobnostkę. Ktoś na pewno się na tym musi znać!

Posted

Oczy wysłałam pw. Myślę, że wpłaty dokonuje się normalnie tylko bank na zwykłe konto przelicza od razu na złotówki, ale nie jestem pewna. Spytaj osoby do której podałam nr. Powinna być w tym biegła.

Posted

Dogomaniaczki kochane, bardzo chcialabym pomoc, ale jak zwykle jestem w kraju na chwilke. Przesle troche kasy, ale moglabym jeszcze przeznaczyc na ten cel rozne rzeczy na bazarek. Nie zdązę z tym przed kolejnym wyjazdem. Komu moglabym to przekazać, by zajał się licytacją? Jest w pobliżu ktoś dysponujący czasem?

Posted

To psychopata jakiś ten facet, skoro nawet teraz się tam kręci. Uważajcie na niego, psy nie mogą nawet na chwilę zostać same. Niestety mieszkam za daleko, żeby pomoc.

Posted

słuchajcie, a może tak nie czekać aż "pan" znów uderzy. Może go "zachęcić"? Mam pewien pomysł, ale nie chcę go pisać publicznie. Jeśli można go wykorzystać i byłby ktoś kto ma mocną rękę i nie zawahałby się jej użyć to mój [pomysł jest dobry. Jak ktoś jest zainteresowany i może się to przydać to mogę na pw.