Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roofi po dzisiejszych kroplówkach, przyszedł i zaczął jeść suchą Royala Hepatica :) a potem puszkę hepatica:) bardzo się z tego cieszymy, bo od kilku dni nic nie mógł jeść, tak go chyba bolało...
ogólnie czuje się podobnie jak wczoraj..tyle tylko, że zjadł.

TRZYMAĆ KCIUKI!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roofi dzięki staraniu wielu przychylnych mu ludzi codziennie jeździ do weterynarza na kroplówki oraz bardzo silne leki, jednak nadal jego stan jest bardzo bardzo ciężki. Nadal walczymy o jego życie. Dzisiaj pojawiła się iskierka nadziei, Roofi dostał odrobiny apetytu i zjadł trochę leczniczej puszki. Jest to na ten moment jedyna nadzieja, by mógł zacząć funkcjonować bez kroplówek. Niestety, karma ta jest droga to karma w puszkach Royal Canin Hepatic i kosztuje około 9 zł za jedną puszkę. Wszystkich, którzy mogą i chcą pomóc Roofiemu prosimy o pomoc - kupno chociażby jednej puszki Royal Canin Hepatic, lub wpłatę na konto z dopiskiem "dla Roofiego". Będziemy bardzo wdzięczni za każdą pomoc. To dla Roofiego jedyna szansa.

Posted

Kilka puszek Hepatica jeździ u nas w aucie po Lakim. Wyślę je dla Roofiego. Tylko niech mi któraś ciotka przypomni jutro - błagam, bo mogę zapomnieć.

Posted

doddy napisał(a):
Kilka puszek Hepatica jeździ u nas w aucie po Lakim. Wyślę je dla Roofiego. Tylko niech mi któraś ciotka przypomni jutro - błagam, bo mogę zapomnieć.

Doddy, wielkie dzięki!!:loveu:
Roofi je tylko te puszki i suchą hepatica..

Posted

Maks i Elika - to są naprawdę cudne pieski. Elika zawsze pakowała mi się na kolana i lizała po twarzy (swoją drogą nie należy to do najprzyjemniejszych rzeczy :eviltong: ale liczą się intencje)
:multi::multi::multi::multi:

A Sopran :-( - dlaczego wrócił?

Posted

hej, mysle że dobrze trafiłam i jest to watek m.i.n. psiaków z kobióra, otóż w sobotę znajoma odłowiła latającą po autostradzie w kobiórze niedaleko baru lesnego sukę On (w typie rasy). Sunia ma ok. 2 latek miała obroże, dobrze wyglądała i chetnie wycięczona omijaniem aut wskoczyła do auta. Zostala odwieziona do hotelu w mikołowie. Jednak nie może tam długo zostać bo doba kosztuje 30 zł plus karma. Nie stac ludzi na to. Prosze pomóżcie, być może komus uciekła!
Poradzcie coś....:-(

Posted

Kopiuję z wątku kociego:
Przebudowa licznika, pociągnięcie nowych kabli, dorobienie wystarczającej ilości gniazdek, tak, żeby nie było przedłużaczy, no i zmiana opraw na neonówki w budynku kuchni, kociarni, ambulatorium i laminatu /gdzie są psy w trakcie leczenia/ ma kosztować 1000 zł . Na swoją robotę elektryk oczywiście daje pomiary i atest bezpieczeństwa co dla nas jest również bardzo ważne.
Tak więc znowu zmuszeni jesteśmy prosić o pomoc w sfinansowaniu tego pilnego przedsięwzięcia

SPRAWA BARDZO PILNA, BO FAJCZĄ NAM SIĘ KABLE!!

BARDZO PROSIMY O WPŁATY NA NASZE KONTO Z DOPISKIEM: INSTALACJA.
Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt
42-600 Tarnowskie Góry, ul. Korczaka 9/6

ING Bank Śląski: 75 1050 1621 1000 0023 3410 7998

Prosimy o jakiekolwiek wpłaty, nawet o symboliczne złotówki.
z góry DZIĘKUJEMY!!