AniaAniołek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 dziewczyny są już cegiełki ale nie dam rady tego zrobić na allegro będzie bazarek tylko myślimy czy cena ma być 5zł czy 10 zł co wy na to ?????? Quote
diana79 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 10zł ;) za bazarek:evil_lol: a cegiełki to najlepiej schodzą po 5zł ;) Quote
Macho Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 cegielka 5 zl ;) szybciej pojda ;) Wiem ze wiele osob czyta, ale chodzilo mi o to ze nie piszac nic, watek spada w dol, przez co malo osob widzi watek ;) Quote
Polarna Legenda Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 wklejcie tu link do bazarku,cegiełki na pewno szybko "pójdą" Quote
Macho Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jeszcze cegielokowej aukcji nie ma ;) jak bedzie to na pewno pojawi sie link :) Quote
Betbet Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 przemeczona jestem czy czytac cos nie umiem..aaa czmeu nie na allegro? nie ma zgody CK? bo na allegro jeszcze wiecej osob zaglada. wystarczyloby dac w tytule hasło w stylu: CEGIEŁKI NA NAPADNIETY AZYL.PIES.KOT. <no bo ludzie czesto wpisuja pies czy kot czy cos..eee nie wiem...ja wpisuje:P> ja tez czesto wpisuje...szczeniak...albo super torba. ale ta torba to sie raczej tu nie nadaje:lol::lol: Quote
Polarna Legenda Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No własnie,czemu nie allegro???Pewnie wiecej i szybciej by sie cos uzbierało. Quote
diana79 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 a kto mówi że nie allegro? przecież AniaAniołek napisała, że zrobi allegro :lol: Quote
OCZY Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No to czekam na te cegiełki, i codziennie śledzę wątek, a złych wiadomości boję się wchodząc tu co rano więc nie mówcie proszę że ludzie chcą złych wieści bo nie uwierzę :roll: Buziaki dla wszystkich pomagających :Rose: Quote
Betbet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 może ja czytać nie umie, ale wg mnie AniaAniołek napisała że NIE DA RADY zrobić tego na allegro i bedzie BAZAREK. a to jest spora różnica...bazarek tu a Allegro... Quote
diana79 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Betbet napisał(a):może ja czytać nie umie, ale wg mnie AniaAniołek napisała że NIE DA RADY zrobić tego na allegro i bedzie BAZAREK. a to jest spora różnica...bazarek tu a Allegro... no masz rację, ja zrozumiałam, że nie da rady zrobic dziś allegro i że zamiast cegiełek zrobi bazarek ale myslałam, że ma na myśli allegro Quote
Betbet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 w sumie to juz nie wiem co miała na mysli....halooo co autor miał na mysli???????????<uwielbiam to sztandarowe pytanie ktorego nie wolno zadawac gdy mowa o literaturze hyhyhyh> Quote
Macho Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 heheh ;) ja mysle ze jakby Ania zrobila bazarek to na pewno na allegro tez sie zdecyduje, tylko moze nie miec czasu/ konta na allegro...jak juz bedzie wiadomo co i jak Ania moze liczyc na pomoc ? ;) Quote
AniaAniołek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 dobra dziewczyny autor miał na myśli :::: konto na allegro ma mój bracik i sprzedaje fony jak z nim gadałam o tych cegiełkach żeby to zrobił to podobno on jako osoba prywatna nie bardzo może bo mogą sie doczepić ale ja teraz wpadłam ze możną spróbować zrobić to na zasadzie użyczenia od niego konta już ida go pognębić i zara napisza co i jak.a maczo to może dopade w niedziele w cichym kacie i wręczę jaj parę:evil_lol::evil_lol: cegiełek co ty na to ???? Quote
AniaAniołek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 dziewczyny on ma już 2 upomnienia z allegro a on tak sobie zarabia i boi sie żeby sie go nie doczepili i zablokowali jeśli któraś muzę zrobić allegro ja prześle jej fotki sorki ale ja tego nie umiem zrobić:placz: ja wymiękam choróbsko mnie goni a jutro do roboty od 8.00 do 23.00 ciekawe czy wytrzymam .dajcie znaczy jest kto kto sie podejmie allegro san jagodowa ma zrobić ten bazarek gg9756534 Quote
San_(jagodowa:) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Już jest bazarek cegiełkowy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7113471#post7113471 Ze względu na moją 3-dniową nieobecność powierzam AniaAniołek pieczę nad tą sprawą;) Quote
Betbet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ale pipy grochowe z Was.musze zastanowic sie jak taki bazarek cegielkowy mialby wygladac, bo oni prowizje ciągną od sprzedazy itp itd...ale widzialam juz taki bazarek na rzecz schroniska i nawet...licytowalam cegielke. ale cegielki winny byc za zlotowke. ot co.wiecej osob pomoze.serio,serio.ja najlepiej napisze do tego łallegro, dowiem sie cvo i jak, a jak sie dowiem isie zgodzą to zrobie siakieś coś na moje mozliwosci iiiiiiiiii poprosze wtedy szanowne kochane wolontariuszki o zdjecia. moze byc? Quote
Polarna Legenda Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Z tego co wiem na allegro nie można sprzedawac cegiełek.Ale mozna np.sprzedawać zdjęcia piesków ze schroniska.I cena cegiełki zależy wtedy od ciebie,może być i 10zł ale lepiej "idą" te po 5,sama czasami kupuję jak fundusze są. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 podnoszę wątek, bo leży mi na sercu.Ode mnie z bazarku pieniążki wpłynęły , ale chyba jeszcze nie wszystkie.Jak uporam się z rozliczeniem bazarków to zacxznę nowe na monitoring. Dobrze byłoby gdyby można było co jakiś czas wiedzieć ile przynajmniej mniej więcej jeszcze brak i jak się sprawy maja z założeniem. Czy ta firma już zakłada mon.? Quote
Betbet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 no ja napisałam zapytanie do Allegro teoretycznie powinni odpowiedzieć w ciągu 48h, rozgladalam sie po aukcjach cegiełkowych...może i nie wolno, ale jest ich sporo i funkcjonują, głównie te na dzieci..jak nie odpiszą to pal diabli..zakładam:P Quote
Fiona.22 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Oj tam zakładajcie aukcje i sie nie przejmujcie... Moja Luna miała cegiełki na allegro i nikt sie nie czepiał...Dużo znajomych psów mialo i też bez problemu było... Quote
Recommended Posts