Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przemeczona jestem czy czytac cos nie umiem..aaa czmeu nie na allegro? nie ma zgody CK? bo na allegro jeszcze wiecej osob zaglada. wystarczyloby dac w tytule hasło w stylu: CEGIEŁKI NA NAPADNIETY AZYL.PIES.KOT. <no bo ludzie czesto wpisuja pies czy kot czy cos..eee nie wiem...ja wpisuje:P>
ja tez czesto wpisuje...szczeniak...albo super torba. ale ta torba to sie raczej tu nie nadaje:lol::lol:

Posted

No to czekam na te cegiełki, i codziennie śledzę wątek, a złych wiadomości boję się wchodząc tu co rano więc nie mówcie proszę że ludzie chcą złych wieści bo nie uwierzę :roll:
Buziaki dla wszystkich pomagających :Rose:

Posted

może ja czytać nie umie, ale wg mnie AniaAniołek napisała że NIE DA RADY zrobić tego na allegro i bedzie BAZAREK. a to jest spora różnica...bazarek tu a Allegro...

Posted

Betbet napisał(a):
może ja czytać nie umie, ale wg mnie AniaAniołek napisała że NIE DA RADY zrobić tego na allegro i bedzie BAZAREK. a to jest spora różnica...bazarek tu a Allegro...

no masz rację, ja zrozumiałam, że nie da rady zrobic dziś allegro i że zamiast cegiełek zrobi bazarek ale myslałam, że ma na myśli allegro

Posted

w sumie to juz nie wiem co miała na mysli....halooo co autor miał na mysli???????????<uwielbiam to sztandarowe pytanie ktorego nie wolno zadawac gdy mowa o literaturze hyhyhyh>

Posted

heheh ;) ja mysle ze jakby Ania zrobila bazarek to na pewno na allegro tez sie zdecyduje, tylko moze nie miec czasu/ konta na allegro...jak juz bedzie wiadomo co i jak Ania moze liczyc na pomoc ? ;)

Posted

dobra dziewczyny autor miał na myśli ::::
konto na allegro ma mój bracik i sprzedaje fony jak z nim gadałam o tych cegiełkach żeby to zrobił to podobno on jako osoba prywatna nie bardzo może bo mogą sie doczepić ale ja teraz wpadłam ze możną spróbować zrobić to na zasadzie użyczenia od niego konta już ida go pognębić i zara napisza co i jak.a maczo to może dopade w niedziele w cichym kacie i wręczę jaj parę:evil_lol::evil_lol: cegiełek co ty na to ????

Posted

dziewczyny on ma już 2 upomnienia z allegro a on tak sobie zarabia i boi sie żeby sie go nie doczepili i zablokowali jeśli któraś muzę zrobić allegro ja prześle jej fotki sorki ale ja tego nie umiem zrobić:placz: ja wymiękam choróbsko mnie goni a jutro do roboty od 8.00 do 23.00 ciekawe czy wytrzymam .dajcie znaczy jest kto kto sie podejmie allegro san jagodowa ma zrobić ten bazarek gg9756534

Posted

ale pipy grochowe z Was.musze zastanowic sie jak taki bazarek cegielkowy mialby wygladac, bo oni prowizje ciągną od sprzedazy itp itd...ale widzialam juz taki bazarek na rzecz schroniska i nawet...licytowalam cegielke. ale cegielki winny byc za zlotowke. ot co.wiecej osob pomoze.serio,serio.ja najlepiej napisze do tego łallegro, dowiem sie cvo i jak, a jak sie dowiem isie zgodzą to zrobie siakieś coś na moje mozliwosci iiiiiiiiii poprosze wtedy szanowne kochane wolontariuszki o zdjecia.
moze byc?

Posted

Z tego co wiem na allegro nie można sprzedawac cegiełek.Ale mozna np.sprzedawać zdjęcia piesków ze schroniska.I cena cegiełki zależy wtedy od ciebie,może być i 10zł ale lepiej "idą" te po 5,sama czasami kupuję jak fundusze są.

Posted

podnoszę wątek, bo leży mi na sercu.Ode mnie z bazarku pieniążki wpłynęły , ale chyba jeszcze nie wszystkie.Jak uporam się z rozliczeniem bazarków to zacxznę nowe na monitoring. Dobrze byłoby gdyby można było co jakiś czas wiedzieć ile przynajmniej mniej więcej jeszcze brak i jak się sprawy maja z założeniem. Czy ta firma już zakłada mon.?

Posted

no ja napisałam zapytanie do Allegro teoretycznie powinni odpowiedzieć w ciągu 48h, rozgladalam sie po aukcjach cegiełkowych...może i nie wolno, ale jest ich sporo i funkcjonują, głównie te na dzieci..jak nie odpiszą to pal diabli..zakładam:P