Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem za jakie moje grzechy mnie najbardziej na świecie nienawidzącej śniegu dostał się pies który najbardziej na świecie uwielbia ten biały syf :mad:

dobranoc, jutro zdjęcia na których trochę więcej psa będzie widać :lol:

Posted

[quote name='Czoko']Zupełnie jakbym mówiła o sobie:diabloti:
Zdjęcia cudne:lol:
Czy moglybyście czasem tutaj zaglądnąć : http://www.dogomania.pl/threads/1768...usz?p=13816798

No nie wiem właśnie jak to jest , czas chyba polubić to białe paskudztwo skoro dostarcza Bianie tyle radości :)

[quote name='anciaahk']Jak moja poprzednia sunia - uwielbiała śnieg i tarzanko :loveu:, zdjęcia cudne!

Zupełnie nie rozumiem jak można lubić tarzanie w śniegu brrrr oszalały te suczyska ;)

Obiecane zdjęcia cd

śnieżna pustynia i niedźwiedzica polarna

Biana w przebraniu ;)

chwila bez tarzania - no rób ten portrecik jak musisz

a kuku

pokaż ząbki w uśmiechu :)

Posted

[quote name='anciaahk']Hahaha 2 pierwsze kapitalne, jakby naprawdę nie Biana ;). Super!

Zapewniam ze to Biana :)

[quote name='QQk']Hej!
Ale śnieżne szaleństwa. A w Rabie się nie chciała kąpać?

O matko QQk Ty nawet nie wiesz jak tego wariata muszę pilnować , Raba to raj, psie niebo szczyty odlotów ale nic z tego czekamy do wiosny z wodnymi szaleństwami .

[quote name='Od-Nowa']te śnieżne szaleństwa najbardziej mi się podobają :-)
najwyższy czas,żebyś śnieg polubiła!!

To raczej awykonalne jest , ale nie powiem dzięki szaleństwom Bany w tym syfie patrzę na zimę łaskawszym okiem ;)

No to jedziemy ze zdjątkami już niewiele zostało a nowe nie wiem kiedy będą

skok przez przeszkodę

już pędzę do ciebie już zgrzeczniałam ;)

Posted

[quote name='Dobcia']:evil_lol:podobno przeciwności się przyciągają, co może nieco wyjaśnia miłość Bianki do śnieżnych szaleństw:cool3:

Witam w Nowym Roku:loveu:

Cześć Dobciu, jak dobrze że wróciłaś , pędzę zobaczyć czy są nowe zdjęcia Moreczki :)

[quote name='betel']http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S0O98LBWixI/AAAAAAAABmM/TYI5kGSNGis/17.jpg - czy to lisek, czy zajaczek??? ;)

Hej Betelku , ani lisek ni zajączek moja Biana ukochana :) tylko troszkę przebrana:diabloti:

Posted

Jechałam dziś na pocztę z fantami bazarkowymi i nie dojechałam , bo samym środeczkiem drogi, zupełnie nie zważając na trąbiące auta szedł sobie Un .
Un jest mały, śmieszny , dobrze dogaduje się z Bianą i Happy , jest chyba starszym psiakiem , szybko się męczy i ma takie śmieszne krótkie łapki .
Na szyjce ma obróżkę i obróżkę przeciwko pchłom więc mam nadzieję że komuś uciekł - zaraz jadę rozwieszać ogłoszenia i trzymajcie kciuki żeby szybko się właściciel odnalazł bo u mnie nie może zostać :(

no i się zaczęło szaleństwo :)