Rudzia-Bianca Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Ciotki kochane jesteście , ale mnie nie przekonacie do tego białego syfu ... Dla mnie to wspaniałe święta bez śniegu :) Quote
anciaahk Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A czy Twoja królewna przypadkiem nie przepada za śniegiem?? Mój Karmelek w przeciwieństwie do Cindy śnieg uwielbia, a Cindka też uwielbiała, ale przez 5 minut. Przy większych mrozach nauczył ją mój ojciec, że jest noszona na rękach i potem już odmawiała spacerków, tylko szybko sioo i koo i do domku ;). Karmel łachmyta za to może szaleć do bólu;). Quote
anciaahk Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, wypełnionych miłością i rodzinnym ciepłem oraz wszelkiej pomyślności życzą Ania z rodzinką oraz Karmelem i Agrafką. Quote
Rudzia-Bianca Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [FONT=Book Antiqua]:tree1:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wszystkim naszych Gościom i ich Zwierzakom [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Zdrowych Radosnych Rodzinnych [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Świąt Bożego Narodzenia [/FONT] [FONT=Book Antiqua]życzymy z Bianeczką [/FONT] :tree1: Quote
Czoko Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Życzymy Wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt! Quote
Rudzia-Bianca Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Generalnie jestem przeciwna tego typu przebierankom ale ... poświąteczny spacer - niestety cały czas ze smyczką bo Bianulek zapomniała co to posłuszeństwo Quote
Rudzia-Bianca Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 portrecik na dobranoc : ) Quote
anciaahk Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witamy poświątecznie cudną rudą królewnę! W czerwonym jej do twarzy ;). Quote
QQk Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witam! http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/SzfB2fjEKLI/AAAAAAAABkM/CnSjuIWIbiQ/1.jpg - piękna buźka, tylko wycmokać ;) Quote
Od-Nowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 przebieranki bardzo udane :-) szkoda,że tak mało spacerowych. Uwielbiam oglądać Biance w amoku!! ;-) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 anciaahk napisał(a):Witamy poświątecznie cudną rudą królewnę! W czerwonym jej do twarzy ;). Dzięki Anciaahk :) QQk napisał(a):Witam! http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/SzfB2fjEKLI/AAAAAAAABkM/CnSjuIWIbiQ/1.jpg - piękna buźka, tylko wycmokać ;) Witamy u nas :) Buźka wycmokana :) Od-Nowa napisał(a):przebieranki bardzo udane :-) szkoda,że tak mało spacerowych. Uwielbiam oglądać Biance w amoku!! ;-) Spacerowych mało bo Bianeczka całkiem nieposłuszna się zrobiła , testuje na panci swoje humorki . Ona sama sobie pójdzie w swoją stronę , nagle mi pies ogłuchł:mad: Musimy popracować nad tą małą oślicą :diabloti: Quote
eria Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 oo świąteczne fotki Bianci są :loveu: i nawet kot przystrojony w chustkę !! :evil_lol: co do nieposłuszeństwa - to chyba faktycznie jakiś wirus bo Foksik też się zrobiła straszna ostatnio..... :angryy: Quote
*zaba* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witajcie, nie udalo mi sie z zyczeniami swiatecznymi wiec juz dzis spiesze z noworocznymi, bo nie wiem kiedy ponownie zajze... [IMG]http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/Nowy_Rok_20091-Kopia-Kopia.jpg[/IMG] Quote
Rudzia-Bianca Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 eria napisał(a):oo świąteczne fotki Bianci są :loveu: i nawet kot przystrojony w chustkę !! :evil_lol: co do nieposłuszeństwa - to chyba faktycznie jakiś wirus bo Foksik też się zrobiła straszna ostatnio..... :angryy: No właśnie czytałam u Was że Foksik też samowolkę uprawia , nie wiem co wstąpiło w Bianę , aż strach z nią wychodzić taka z niej samosia niesłuchająca nikogo się zrobiła stąd znowu powrót do spacerków na smyczce i czeka nas powtórka z nauki posłuszeństwa . *zaba* napisał(a):Witajcie, nie udalo mi sie z zyczeniami swiatecznymi wiec juz dzis spiesze z noworocznymi, bo nie wiem kiedy ponownie zajze... Dzięki Żabciu :) Tobie i Twojej Rodzince również szczęścia w Nowym Roku życzę :) Quote
betel Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Po niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa dobre i złe. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku 2010 były jak najlepsze. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, pełne miłości i przyjaźni. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Jak zwykle spóźnione , ale z serce płynące dla Wszystkich nas odwiedzających najserdeczniejsze życzenia tylko szczęśliwych dni w Nowym Roku :loveu: Quote
eria Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Wzajemnie Gosiu !! dla Ciebie dużo szczęścia ! i dla Biany zdrówka przede wszystkim :) Quote
eria Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Wzajemnie Gosiu !! dla Ciebie dużo szczęścia ! i dla Biany zdrówka przede wszystkim :) Quote
anetta Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 :drinking::drinking::drinking: Najlepszego. Biance się w główce poprzestawiało z tymi ucieczkami :shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Żyję żyję i nawet wolne miałam :) Najazd gości okołoświąteczny, wyjazdy rozjazdy odwiedziny, nadrabianie straconego czasu z Bianą . Trochę popracowałyśmy nad posłuszeństwem, już jest niebo lepiej :) Tak że dziś spacer bez smyczki , chociaż nie dało się dziś z tym świrośniego psem spacerować , cały czas tylko ... cdn :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 no i myślicie że to koniec, ale skąd całe 2 godziny tak się zachowywała [CENTER] Quote
Recommended Posts