Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A czy Twoja królewna przypadkiem nie przepada za śniegiem?? Mój Karmelek w przeciwieństwie do Cindy śnieg uwielbia, a Cindka też uwielbiała, ale przez 5 minut. Przy większych mrozach nauczył ją mój ojciec, że jest noszona na rękach i potem już odmawiała spacerków, tylko szybko sioo i koo i do domku ;). Karmel łachmyta za to może szaleć do bólu;).

Posted

[FONT=Book Antiqua]:tree1:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Wszystkim naszych Gościom i ich Zwierzakom [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Zdrowych Radosnych Rodzinnych [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Świąt Bożego Narodzenia [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]życzymy z Bianeczką [/FONT]
:tree1:

Posted

anciaahk napisał(a):
Witamy poświątecznie cudną rudą królewnę! W czerwonym jej do twarzy ;).

Dzięki Anciaahk :)

QQk napisał(a):

Witamy u nas :)
Buźka wycmokana :)

Od-Nowa napisał(a):
przebieranki bardzo udane :-)
szkoda,że tak mało spacerowych. Uwielbiam oglądać Biance w amoku!! ;-)

Spacerowych mało bo Bianeczka całkiem nieposłuszna się zrobiła , testuje na panci swoje humorki . Ona sama sobie pójdzie w swoją stronę , nagle mi pies ogłuchł:mad:
Musimy popracować nad tą małą oślicą :diabloti:

Posted

oo świąteczne fotki Bianci są :loveu:

i nawet kot przystrojony w chustkę !! :evil_lol:

co do nieposłuszeństwa - to chyba faktycznie jakiś wirus bo Foksik też się zrobiła straszna ostatnio..... :angryy:

Posted

Witajcie, nie udalo mi sie z zyczeniami swiatecznymi wiec juz dzis spiesze z noworocznymi, bo nie wiem kiedy ponownie zajze...
[IMG]http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/Nowy_Rok_20091-Kopia-Kopia.jpg[/IMG]

Posted

eria napisał(a):
oo świąteczne fotki Bianci są :loveu:

i nawet kot przystrojony w chustkę !! :evil_lol:

co do nieposłuszeństwa - to chyba faktycznie jakiś wirus bo Foksik też się zrobiła straszna ostatnio..... :angryy:

No właśnie czytałam u Was że Foksik też samowolkę uprawia , nie wiem co wstąpiło w Bianę , aż strach z nią wychodzić taka z niej samosia niesłuchająca nikogo się zrobiła stąd znowu powrót do spacerków na smyczce i czeka nas powtórka z nauki posłuszeństwa .

*zaba* napisał(a):
Witajcie, nie udalo mi sie z zyczeniami swiatecznymi wiec juz dzis spiesze z noworocznymi, bo nie wiem kiedy ponownie zajze...

Dzięki Żabciu :) Tobie i Twojej Rodzince również szczęścia w Nowym Roku życzę :)

Posted

Po niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa dobre i złe. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku 2010 były jak najlepsze. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, pełne miłości i przyjaźni.

Posted

Żyję żyję i nawet wolne miałam :)
Najazd gości okołoświąteczny, wyjazdy rozjazdy odwiedziny, nadrabianie straconego czasu z Bianą .

Trochę popracowałyśmy nad posłuszeństwem, już jest niebo lepiej :)
Tak że dziś spacer bez smyczki , chociaż nie dało się dziś z tym świrośniego psem spacerować , cały czas tylko ...

cdn :)