Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czoko']Jesteśmy pozdrawiamy i trzymamy mocne kciuki[/QUOTE]

Dziękujemy :)

[quote name='eria']ja to zawsze twierdziłam,że Biana najlepiej prezentuje się w kocykach i pościeli :)[/QUOTE]

No to taka psia księżniczka :)

Posted

Ściągnęłam sobie ten program. Troche mi zajęło zanim się podomyślałam co gdzie i jak, ale i tak jeszcze duużo nauki mi zostało:evil_lol:
Beznadziejnie wymyślili z zapisywanie zdjęć :shake:

Biana we właściwym miejsu :lol::loveu:

Posted

Ja myślę że bylabym szczęśliwym calkowicei czlowiekiem gdybym nie znałą pojęcia śnieg ;)

Rozłożyło mnie grypsko już calkiem , leżymy z Bianą w łóżku tylko nam łebki spod kołdry wystają ale nie ma nam kto zdjęcia zrobić .

A Biana już zwęszyła co za drzwaimi jest i nie tak łatwo śniegolubną bestyjkę w domu zatrzymać :)

Posted

eria napisał(a):
Niech się stopi czym prędzej śnieg ! Mogą być nawet dwa tygodnie deszczu non stop ale niech to białe się straci

Tak tak tak ja nawet na 3 tygodnie deszczu się zgadzam byle bez tego białego syfu :)
Eria słusznie gadasz:multi::loveu:

Śniegom mówimy nie :eviltong:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Ja myślę że bylabym szczęśliwym calkowicei czlowiekiem gdybym nie znałą pojęcia śnieg ;)

Rozłożyło mnie grypsko już calkiem , leżymy z Bianą w łóżku tylko nam łebki spod kołdry wystają ale nie ma nam kto zdjęcia zrobić .

A Biana już zwęszyła co za drzwaimi jest i nie tak łatwo śniegolubną bestyjkę w domu zatrzymać :)

Mam nadzieję, że już trochę lepiej się czujesz. Trzymaj się , pozdrówka dla zwierzaczków

Posted

Cieszę się, że już lepiej się czujesz:lol: Tak trzymaj!

proszę nie marudzić tak na śnieg, co to za święta, kiedy za oknem jest szaro i deszczowo albo kiedy świeci słońce jak w maju?:razz: