taxelina Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/SxxOu9kFLPI/AAAAAAAABjA/VBaCffk53Pc/P1310025.JPG co zawsze takie dziwne zdjecia wychodza? jakby stare porysowane? :P Quote
Dobcia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 drugia fotka wygląda jak skan starego zdjęcia ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='deer_1987']http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/SxxOu9kFLPI/AAAAAAAABjA/VBaCffk53Pc/P1310025.JPG co zawsze takie dziwne zdjecia wychodza? jakby stare porysowane? :P A przeca pisałam że musiałam się pobawić :) Quote
Czoko Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jesteśmy pozdrawiamy i trzymamy mocne kciuki Quote
eria Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ja to zawsze twierdziłam,że Biana najlepiej prezentuje się w kocykach i pościeli :) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Czoko']Jesteśmy pozdrawiamy i trzymamy mocne kciuki[/QUOTE] Dziękujemy :) [quote name='eria']ja to zawsze twierdziłam,że Biana najlepiej prezentuje się w kocykach i pościeli :)[/QUOTE] No to taka psia księżniczka :) Quote
ewelinka_m Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 i jak się księżniczka czuję? :) buziaki i mizianki :) Quote
anetta Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ściągnęłam sobie ten program. Troche mi zajęło zanim się podomyślałam co gdzie i jak, ale i tak jeszcze duużo nauki mi zostało:evil_lol: Beznadziejnie wymyślili z zapisywanie zdjęć :shake: Biana we właściwym miejsu :lol::loveu: Quote
betel Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Pozdrawim, cieszę się,że Biancia lepiej się czuje :) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Cześć Cioteczki, pozdrawiamy z zaśnieżonych i zamarzniętych Myślenic. Zima sobie o nas przypomniała niestety :( Quote
Dobcia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ...a ja tam znów lubię, kiedy na święta jest śnieg;) a zaraz po, niech znika:diabloti: Quote
betel Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Dobrze, że jest śnieg od razu jaśniej i pogodniej się zrobiło. Pozdrówka Quote
Rudzia-Bianca Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Ja myślę że bylabym szczęśliwym calkowicei czlowiekiem gdybym nie znałą pojęcia śnieg ;) Rozłożyło mnie grypsko już calkiem , leżymy z Bianą w łóżku tylko nam łebki spod kołdry wystają ale nie ma nam kto zdjęcia zrobić . A Biana już zwęszyła co za drzwaimi jest i nie tak łatwo śniegolubną bestyjkę w domu zatrzymać :) Quote
ewelinka_m Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Gosiu zdrowia zdrowia i zdrowia raz jeszcze życzę!!! przepędźcie te choróbska raz na zawsze :mad: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Dzięki Ewelinko , tak jakoś w tym roku się nam darzy , co zrobić . Quote
eria Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 o tak, ja też bym śnieg ze słownika wykreśliła.....i z prognoz pogody też... Quote
Rudzia-Bianca Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 :mad:Tania ledwo przyszła już zaczyna jak co roku prowokować:mad: Quote
eria Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Niech się stopi czym prędzej śnieg ! Mogą być nawet dwa tygodnie deszczu non stop ale niech to białe się straci Quote
Rudzia-Bianca Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 eria napisał(a):Niech się stopi czym prędzej śnieg ! Mogą być nawet dwa tygodnie deszczu non stop ale niech to białe się straci Tak tak tak ja nawet na 3 tygodnie deszczu się zgadzam byle bez tego białego syfu :) Eria słusznie gadasz:multi::loveu: Śniegom mówimy nie :eviltong: Quote
betel Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a):Ja myślę że bylabym szczęśliwym calkowicei czlowiekiem gdybym nie znałą pojęcia śnieg ;) Rozłożyło mnie grypsko już calkiem , leżymy z Bianą w łóżku tylko nam łebki spod kołdry wystają ale nie ma nam kto zdjęcia zrobić . A Biana już zwęszyła co za drzwaimi jest i nie tak łatwo śniegolubną bestyjkę w domu zatrzymać :) Mam nadzieję, że już trochę lepiej się czujesz. Trzymaj się , pozdrówka dla zwierzaczków Quote
ewelinka_m Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 eria napisał(a):Niech się stopi czym prędzej śnieg ! Mogą być nawet dwa tygodnie deszczu non stop ale niech to białe się straci o to to! jestem za ! jak najbardziej :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Hej Cioteczki, jeszcze trochę kachlutam parszywie, ale będę żyć :) dziś już nawet w pracy byłam . Dzięki :) Niestety białego syfu przybywa z minuty na minutę i stopni ubywa -18 mamy :( Quote
betel Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Nie narzekaj na śnieg i mróz, taka pogoda zdrowsza niz chlapa i wilgoć . Trzymaj się .Pozdrówka Quote
Dobcia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cieszę się, że już lepiej się czujesz:lol: Tak trzymaj! proszę nie marudzić tak na śnieg, co to za święta, kiedy za oknem jest szaro i deszczowo albo kiedy świeci słońce jak w maju?:razz: Quote
Recommended Posts