Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby i Biana dołączyła do jadków szybko :)

Wczoraj miałyśmy małą łapankę z Kserą .
Złapałyśmy 5 kotów - 3 maluchy wzięła Ksera do siebie - wielkie jej dzięki za to .
Matkę i przypadkowego kocura z kocim katarem zawlekłyśmy do weta - kociczka już dziś po sterylce za która zapłaciła Ksera wielkie dzięki jej za to ponownie , kocio Zenek w trakcie leczenia później też będzie odjajczony .

Kociczka z charakterkiem podrapała dziś przed zabiegiem wetkę , dzika jest bardzo i po sterylce jak dojdzie do siebie wraca między bloki . Kociaki 2 mają już dom, jednej kocince szukamy domku .

Zenek jest potwornie przytulaśny i przepiękny , jutro będą jego zdjęcia i gdyby ktoś chciał starszego kocinkę pokochać to wiecie co dalej :)

No i wieczór tragedia - ok. 2 miesięczny szczeniak - sami zaraz zobaczycie w jakich warunkach .
Facet dał mi tydzień żebyznaleźć mu dom, nie mam go gdzie zabrać :( ;(;(;(

kocinka ma ok. 2-3 miesiące, szuka domku jest śliczna

przerażona kocia mama , już po sterylce , wraca między bloki

I to maleństwo ;( ;(

matka podobno podobna do tego biedaka

Posted

Piękne kociambry :loveu: Ten mały wygląda jakby mu ktoś pędzlem maźną po nosie :evil_lol:
Ten szczeniak...:-(:-(

Widzę że ten Photo scape jest bezpłatny. Fajowo :cool3:

Posted

[quote name='anetta']Piękne kociambry :loveu: Ten mały wygląda jakby mu ktoś pędzlem maźną po nosie :evil_lol:
Ten szczeniak...:-(:-(

Widzę że ten Photo scape jest bezpłatny. Fajowo :cool3:
Cześć Anetta , szczeniak czyli Franek już w domu :)
A kociaki są przecudowne i szukamy im nadal domeczków .

[quote name='Od-Nowa']ZAPRASZAM SERDECZNIE NA NOWY BAZAREK PSIOWY NA KIELCE :-) :-) :-)
http://www.dogomania.pl/threads/174268-DLA-PSA-I-KOTA-i-Pani-ROGZ-karlie-KONG-RC-karmy-turkusy-zabawki-NA-KIELCE-do-3-12-09

Taniu widziałam , byłam ale nawet nie miałam kiedy napisać że znowu kusisz strasznie ;)

[quote name='eria']Dzień dobry :) jak tam zdrówko i apetycik panny Bianci ?

Cześć Ania,
hmmm Biana obrażona bo od tygodnia cały czas poza domem jestem . Ale chyba zeby zwrócić moją uwagę na siebie to zaczęła jeść ze mną śniadanie. Chrupeczki nawet są w miarę ale muszą być równo ze sniadaniem panci i muszą pływać , uche są ble .

[quote name='betel']Mam nadzieję, że brzuszkowe kłopoty futrzaczka już się skończyły. Przesyłam Wam buziaki :)

Tfu tfu tfu , brzusio chyba zaczyna wracać do normy. Ale wygląda na to że stale na lekach będziemy :(
bo to jednak chyba nadmiar kwasów i stąd te sensacje .

Nie mam żadnych zdjęć Biany, nie chodzimy na spacery mimo pięnej pogdody bo jakoś tak się składa że od tygodnia stale wpadam na jakąś potrzebującą bidę :( i na nic nie mam czasu :(

Pomocy szuka a raczej domu szuka Zenek , zerknijcie proszę i podrzućcie go czasem
http://www.dogomania.pl/threads/174421-Zenek-chora-kocina-w-MyA-lenicach-szuka-domu?p=13571787#post13571787

Posted

Witajcie Cioteczki :)
Biana ma się całkiem dobrze , ale jak zwykle nie może być całkiem idealnie, znowu ma krwawienia z dziąseł :(
czyli znowu wracamy do codziennego pędzlowania ryjka .

Z jedzeniem niestety onam a jakieś nie wiem 6 zmysł chyba , ledwo napisałam że je chrupki - przestała :(
Raczej nei jest to kwestia dziąseł bo i tak jak jadła to rozmoczone .

Więc jeśli nic się Bianie nie będzie działo i wszystko będzie ok to nie bedę tego głośno pisać ;)

No i trochę mała jest zagubiona , bo przez te psie i kocie akcje wcale dla niej czasu nie miałam , więc dziś rano jak się suczyńka połapała że nie wstaję do pracy to radości było cała masa :)

Posted

Biana w pieleszach , przeprosiła się ze swoim legowiskiem :)

musiałam trochę się pobawić :)

Pozdrawiamy wszystkich i obiecujemy powrót do naszej galerii jak tylko skończymy świąteczną akcję bazarkową :)

teraz zapraszam do pomocy w ratowaniu Biszkopta

http://www.dogomania.pl/threads/175114-Uratujmy-Biszkopta-do-18-XII-adresownik-notesiki-rAE-cznie-robione-OTWARTE-ZAPRASZAM?p=13644827#post13644827