Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anciaahk']Oj niedobra Pańcia myśli Biana. Szczekam i szczekam a nagroda raz jest, a raz jej nie ma :eviltong:. Nie wiem, o co jej chodzi:shake:.

Oj tak patrzy na mnie jakbym z księżyca spadła -0 no szczekam przecież no gdzie chlebek z masełkiem no gdzie ?

[quote name='Dobcia']ale szaleństwo!:lol:
zabawka przypadła Biance do gustu:evil_lol:

Oj tak :)
[quote name='betel']U mnie taki węzeł nie zdał egzamin, został rozszarpany w ciągu jednego dnia:diabloti:. Pozdrowienia

E no ale Ty masz potrójny komplet zębów :diabloti:

[quote name='Od-Nowa']dobre z tym szczekaniem :lol:
i jak dobrze wpływa na odżywianie :diabloti:

Jasne ehe na pewno , Biana nie tyka już niczego z miski tylko siedzi przy stole, ryjka pcha do talerza i drze jape jakby chciała 2 lata milczenia nadrobić :evil_lol:

[quote name='*zaba*']Biedna Bianeczka, ale sie jej pani trafila, raz da za szczekanie, raz nie da i badz tu psie madry....

http://img188.imageshack.us/img188/5989/wrzesien960.jpg
:roflt:

Dziwni ci ludzie :razz:

Posted

Nie będzie nas do środy , wpadniemy jeszcze dziś wieczór może jakieś zdjęcie wstawimy :razz: a później mały odpoczynek bo to cieżki rok dla mnie był .

Dziś w okolicy mamy odpust, świry wyprodukowały jakieś hiper głośne petardy i moja Biana która zwykle olewała takie rzeczy dziś boi się okropnie :shake:

Podnoście proszę kto może bazarek dla Kuby jak mnie nie będzie :roll:

Posted

Moja sunia też bała się wystrzałów, z tym była cała mecyja, kiedyś kilka sylwestrów moja mama spędziła z nią w łazience, bo tam najciszej.
A Karmi strzały ma w nosie, ale on to całkiem jest z innej bajki.

Posted

Jestem jestem, najtrudniej dotrzeć do siebie :evil_lol:

betel napisał(a):
Moje psiaki ,też boją się wystrzałów. Trzymajcie się

anciaahk napisał(a):
Moja sunia też bała się wystrzałów, z tym była cała mecyja, kiedyś kilka sylwestrów moja mama spędziła z nią w łazience, bo tam najciszej.
A Karmi strzały ma w nosie, ale on to całkiem jest z innej bajki.

Hmmm Biana generalnie nie boi się takich rzeczy, ją straszą bardziej subtelne dźwięki , ba nawet niesłyszalne :evil_lol:
Nie wiem co się jej stało wtedy, potwornie się bała tych cholernych petard .

betel napisał(a):
Czekamy na nowe wieści po powrocie do domu i radosnym przywitaniu ze zwierzyną.

Betelku radości było oj było. Mama stwierdziła że Bianula ok. 15 min. przed moim przyjazdem pod dom nagle zaczęła wyć, skakać , skuczeć i warowała pod drzwiami a jak przyjechałam to słyszałam jej dzikie radosne podszczekiwania jeszcze w aucie :lol::loveu:a pomyśleć że 2 lata temu jak wchodziłam do domu to Biana chowała się w najdalszy kąt , ufff dobrze że to już za nami :multi:

*zaba* napisał(a):
Juz sroda, wiec za niedlugo beda fotki (bo mialy byc wieczorkiem 4.10 :razz:).
Ciekawe jak tam Bianeczka przezyla te pieronskie petardy?

Od-Nowa napisał(a):
*zaba* trzymasz rękę na pulsie :evil_lol:

*zaba* napisał(a):
No trzymam, trzymam, tylko co to daje? :razz: :mad:

Niecierpliwe strasznie jesteście :)

Fotki będą może i dziś jak tylko imageshack mnie łaskawie nie doprowadzi do szeroko pojętej rozpaczy :mad:

Posted

[quote name='Od-Nowa']nooo, takich słonecznych zdjęć teraz każdemu potrzeba :lol::loveu:
a takiego świro-Bianeczkowca zwłaszcza :diabloti:

Taniu i pomyśleć że to tak niedawno było , a teraz za oknem deszcz zimnica i ciemności :-(

[quote name='deer_1987']http://img185.imageshack.us/img185/1559/wrzesien1045.jpg
przepieknie pozuje!!

Dzięki Dear , odwiedzimy Was wkrótce jak się tylko z bazarkami uporam i dogo zacznei normalnie działać :mad:

[quote name='betel']http://img199.imageshack.us/img199/4291/wrzesien1074.jpg - jaka zadziorna mina:crazyeye::evil_lol:

No tak wstrętna pancia powiedziała dość i suszyć się kazała :diabloti:

Kochani podnoście proszę nasz bazarek :roll:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/zeby-ogrzac-twoje-nozki-kieleckim-pomoc-psiakom-do-26-10-serdecznie-zapraszamy-148616/