Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O to sporo nowych kolegów:), jakie wzięcie miała Biana. Z min strasznie przypomina mi moją poprzednią sunię Cindy, podobne artystki.
Mojego łobuzia nie idzie spuszczać ze smyczy, bo zwiewa i na nic nie reaguje, więc może wybiegać się jedynie na ogrodzonym terenie.;)

Posted

[quote name='deer_1987']Ale fajni koledzy na krotkich nogach :D[/quote]

A tacy niskopodlogowcy za serducho ją ruszają:evil_lol:

[quote name='anciaahk']O to sporo nowych kolegów:), jakie wzięcie miała Biana. Z min strasznie przypomina mi moją poprzednią sunię Cindy, podobne artystki.
Mojego łobuzia nie idzie spuszczać ze smyczy, bo zwiewa i na nic nie reaguje, więc może wybiegać się jedynie na ogrodzonym terenie.;)[/quote]

A to łotrzyk mały, Biana przez długi czas chodziła z puszczoną 10 m linką żbym mogła ją złapać w razie potrzeby .

Za chwilę wychodzimy wypróbowywyać nowego latającego gryzaka :evil_lol:i pytanie będzie się nim bawić czy będzie przed nim zwiewać:diabloti:

Posted

Cioteczki zerknijcie do tego wątku , Kuba bardzo potrzebuje pomocy, może coś wspólnymi siłami wymyślimy a im więcej osób będzie wiedziało że Kuba szuka pomocy tym lepiej dla psiaka , rozeslijcie gdzie tylko można

http://www.dogomania.pl/forum/f1167/pomocy-kielce-piekny-kuba-la-border-collie-po-gehennie-ma-tylko-kilka-dni-147441/

A wieczorem rozwiązanie zagadki pt. czy gryzak spodobał się Bianie czy ją przeraził ;)

Posted

[quote name='anciaahk']Cudowny ten Twój świr:), Twoje zdjęcia zawsze poprawiają mi humor!!

Dzięki Anciaahk :)

[quote name='Zuzia&Snoopy']Kocham takie psy!
Radosne, szalone, pełne energii:loveu:

Zuziu , właściwie to Biana taka nie jest, zdarza się jej to głównie na spacerach na naszej samotnej wysepce , ale ja ją kocham mimo jej lęków , strachów i dziwactw wszelkich .

Biana nauczyła się w końcu dawać głos , to była jedna z niewielu rzeczy których nie mogła za nic załapać .
Jak się w końcu nauczyła okazało się że mój niejadek jest żarłoczkiem , siedzi teraz przy każdym kto coś je i cały czas szczeka i nie może z kolei załapać że nagroda jest tylko po komendzie daj głos a nie na każde jej szczeknięcie :evil_lol:

Zapraszamy na bazarek dla Kuby

http://www.dogomania.pl/forum/f99/wielki-misz-masz-m-czyscik-z-ikea-spinka-dla-kuby-do-12-10-zapraszam-147616/#post13056216

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']...cały czas szczeka i nie może z kolei załapać że nagroda jest tylko po komendzie daj głos a nie na każde jej szczeknięcie :evil_lol:

Oj niedobra Pańcia myśli Biana. Szczekam i szczekam a nagroda raz jest, a raz jej nie ma :eviltong:. Nie wiem, o co jej chodzi:shake:.