*zaba* Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Hehe jak sie Bianeczka starala na tej skalce,mam nadzieje,ze gruntownie sie wyperfumowala :evil_lol: To sie mnie podoba!! :loveu: http://img196.imageshack.us/img196/517/czerwiec019.jpg A temu to co sie stalo ?? :crazyeye: :diabloti: http://img79.imageshack.us/img79/7470/czerwiec035.jpg Quote
Od-Nowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 http://img13.imageshack.us/img13/3859/czerwiec253.jpg bardzo się zmieniła Bianeczka. na tym zdjęciu taka dostojna i poważna ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Żabciu zdjęć :shake:Nie ma ulewy, praca nawet nie mamy ochoty na zdjęcia:shake: Quote
eria Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 tak tu pusto... ale ja rozumiem - ta zmienna pogoda źle wpływa na samopoczucie:roll:, mi się też zupełnie nie chce focić psa a makro się nie da bo wieje albo leje :shake: i jakieś stare resztki wklejam do galerii . Quote
Rudzia-Bianca Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Proszę potrzymajcie kciuki za Bianeczkę , nie wiemy co się z nią dzieje :( mocno zwymiotowała , ledwo trzyma się na łapkach , zarzuca jej tyłkiem byliśmy przed chwilą u weta , oglądnął , stwierdził że nie są to objawy otrucia ani zatrucia, że ma szmery w krtani i że to może być to , niestety żadnych badań w tym cholernym mieście o tej porze nie zrobię a do jutra oszaleję chyba . Dostała antybiotyki i nawet nie wiem co jeszcze bo całkiem odleciałam z nerwów po raz pierwszy w życiu mi się coś takiego zdarzyło Bianula śpi , potrzymajcie za nią proszę . Quote
eria Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 trzymam bardzo mocno !!!!!!!! i jak się dziś malutka czuje ???????????? Quote
saga_86 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Mam nadzieję, że Bianka już lepiej się czuje... Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Biana nadal zarzuca tyłkiem , ale wg 2 wetów to z powodu osłabienia a nie neurologiczne ani pourazowe . Mamy wyniki badań ,podniesiony bardzo Aspat -0 177 U/l i nieznacznie kreatynina 1,9 mg/l ale Alat i BUN w normie, więc to raczej nie problem wątroby i nerek , może coś mięśniowego ? W morfologii podniesione białe krwinki i obniżone płytki , ale mała wczoraj dostała sterydy więc to mogło wpłynąć też na wyniki . Na 18 jedziemy na kontrolę . Chudnie w oczach ,dosłownie widać jej kostki :( , na szczęście nie jest odwodniona pije , chodzi ale zatacza się . Godzinę temu zaczęła machać ogonkiem , więc mam nadzieję że będzie lepiej . Wet X2 stwierdzili że panikuję , ale ciężko nie panikować jak pies nie mógł się wczoraj na łapach utrzymać i rozjeżdżał się :shake: Pozdrawiamy i jak tylko psisko odzyska siły będą zdjęcia obiecuję :oops: Quote
anciaahk Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Rudziu trzymamy kciuki za Bianeczkę, zdrowiej psinko. Cóż to za nagłe osłabienie:(. Quote
ewelinka_m Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 kochani dopiero dziś dotarłam...ale trzymam kciuki za Bianeczkę z całych sił!!! mam nadzieję, że już lepiej?? i że to tylko chwilowe osłabienie Quote
Rudzia-Bianca Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Dziękujemy za kciuki i dobre myśli , Bianeczka dostała dziś ostatni zastrzyk, za 2-3 tygodni mamy powtórzyć badania krwi bo są zupełnie dziwne zwłaszcza wykluczające się właściwie wartości Aspat i Alat , nadal jest słaba bardzo ale już merda ogoneczkiem i zaczyna normalnie chodzić bez zataczania się , nawet dziś troszkę obszczekała listonosza . Wygląda na to że to było zapalenie krtani o dziwnym nagłym przebiegu . Mam nadzieję ale strachu najadłam się okropnego :shake: Teraz tylko niech apetyt wróci bo wszystkie kosteczki można bidulce policzyć na grzbiecie . Quote
eria Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 To dobrze że jest lepiej, żeby tylko te wyniki krwi wyszly normalne... Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 teraz dopiero przeczytałam o Biance. Nadal trzymam kciuki bo chyba jeszcze się przydadzą. Oby wróciła do zdrowia w tempie ekspresowym ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Chyba mogę napisać że Biana zdrowieje, mimo że upały dają się jej we znaki , to ogonek już czasem zamerda, dziś zaczęła sępić jedzenie od taty , jednak nadal jest bardzo słabiutka, głownie poleguje i śpi . Za dwa tygodnie badania krwi . Dziękujemy za kciuki :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 anciaahk napisał(a):Kurcze, co to było? Prawdopodobnie zapalenie krtani z takim dziwnym przebiegiem :( Biana smutna i słaba ale ma apetyt, merda ogonkiem nie zatacza się już maleńka , chociaż smutna bardzo . Musimy trochę odczekać z badaniami, żeby leki nie wpływały na wyniki. Quote
anetta Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 O rany :crazyeye: Ale dziwne. Trzymam nadal kciuki. Quote
anciaahk Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Strasznie dziwne. Trzymam kciuki za Bianusię. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Dziś rano radość wielka psiego ogonka na dźwięk budzika , znaczy się wracamy do zdrowia , jeszcze ta radość trochę wysiłkiem opłacona ale jakże inny to poranek :) A po figielkach rekonwalescentka odpoczywa :loveu: Quote
eria Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 gdzie jak gdzie, ale Bianka najlepiej komponuje się w pościeli i kocykach :loveu::loveu: Quote
anciaahk Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No piękności rude śliczne, proszę wymiziać ode mnie. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Pościelowa księżniczka wymiziana :) Quote
Recommended Posts