Od-Nowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 cześć Rudzinko!! cieszę się,że net powrócił ;) pokój już wygląda jak pałacowa komnata??:cool3: łóżko z baldachimem dla Biani jest ?:evil_lol: fajnie znów zobaczyć tą roześmianą mordeczkę!! pozdrawiamy Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Od-Nowa napisał(a):cześć Rudzinko!! cieszę się,że net powrócił ;) pokój już wygląda jak pałacowa komnata??:cool3: łóżko z baldachimem dla Biani jest ?:evil_lol: fajnie znów zobaczyć tą roześmianą mordeczkę!! pozdrawiamy Komnata się nadal robi, baldachimu brak ale nowe łóżko jest :eviltong: prawie królewskie , ze skrajności w skrajnośc najpierw materac na podłodze a teraz łóżko do połowy wysokości pokoju :evil_lol: śpimy prawie pod sufitem :evil_lol: Quote
anetta Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Hej :multi: Koniec remontu=więcej Bianki :multi::evil_lol: Witajcie. Blondaska ma nowy ciuszek? :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 anetta napisał(a): Blondaska ma nowy ciuszek? :cool3: A ma :) bo mykamy sobie autkiem a grzeczne psiaki w autku są przypięte , a że przy okazji okazało się, że spacery z szeleczkami są fajniste to psica w nich paraduje :roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 A u nas dzisiaj wielkie święto - to już DWA lata odkąd Bianeczka zamieszkała w moim domu :loveu: Miał być długaśny spacer w słońcu , kąpiel w rzece i wielka kość a została tylko wielka kość bo resztę zepsuł deszcz i spacer był krótki bez zdjęć i bez innych psiaków do zabawy , ale mimo parszywej pogody nasza radość dziś jest ogromna :multi: Bianeczka przez te dwa lata zmieniła się nie do poznania, jest wesołym, coraz bardziej ufnym psiakiem który tylko patrzy co by tu spsocić ;) i oprócz tego że nadal jest najpiękniejsza na świecie :cool3:w niczym nie przypomina tej trzęsącej się ze strachu kulki sierści . Ogromna ze mnie szczęściara że te pełne miłości oczyska wpatrują się we mnie co rano :loveu: Quote
Bonsai Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 I oby jeszcze sto takich lat! :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego najlepszego życzymy my - Ola i Piegus! Quote
*zaba* Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :laola: No to gratulacje i zyczonka jeszcze wielu,wielu takich wspanialych lat razem!! :tort: Quote
brjagata Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Witamy się po raz pierwszy ;) Bianca jest śliczną, rudą, dostojną panienką :loveu: Jej kita jest powalająca i super jej w czerwieni jak i na zielonym tle. Jest na co popatrzeć, mój wzrok na pewno by przykuła :p To my również życzymy wszystkiego najlepszego z okazji drugiej już rocznicy ;) Quote
anciaahk Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 To 105 lat dziewczyny!!!! :multi::multi::multi: Quote
ewelinka_m Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 gratulacje i oby jak najczęściej takie rocznice !!:evil_lol: :multi: Bianka faktycznie jest zupełnie innym psiakiem.... :loveu: a spacerek jeszcze nadrobicie nie raz... ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Dziękujemy :loveu: Jubilatka wyściskana wymiziana wycałowana od Was wszystkich , padła ze zmęczenia i chrapie mi słodko :loveu: Witaj u nas Agathee :lol: A na dobranoc wodne szlaleństwa :) Quote
Od-Nowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 i od nas wytarmosić proszę serdecznie :loveu::loveu::loveu: gratulujemy! Quote
GAPiK Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Wszystkiego najlepszego :tort: i wielu następnych wspólnych lat życzy Kumpel. Quote
dii Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Małgosiu i Bianeczko :loveu: , wielkie całusy od mojej rodzinki z Szekusiem na czele :Rose: Oby Wam się już tylko szczęśliwie wiodło :bday: :iloveyou: Zdjęcia szczęśliwej i radosnej Bianki jak zwykle: bezcenne :cool2: Miała szczęście trafiając do Ciebie Małgosiu :shiny: :calus: Quote
eria Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 gratuluję cudownych wspólnych dwóch lat :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Eruane Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Gratuluję z całego serca! :loveu: Na zdjęcia tego cudnego rudzielca zawsze mogę patrzeć godzinami. Przypominają mi, że są jeszcze na tym świecie ludzie, którzy zamieniają nieszczęśliwe i przerażone psiaki w szczęśliwe przytulanki pełne energii i radości życia. I za to serdecznie dziękuję! :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Dziękujemy wszystkim raz jeszcze :loveu: Od-Nowa- już przy małym proteście wczorajszej świętującej -udało się ją jeszcze dziś wytarmościć z rańca od Cioteczki z Wrocławia :evil_lol: GAPiK- wielkie dzięki dla Tatusia :cool3: Dii to ja miałam szczęście w tym nieszczęściu , nadal pojawienie się Bianki na moim ekranie traktuję w kategoriach cudu :roll: eria- ależ to zleciało :-o Eruane-Kochana to Tobie i Erce należą się ogromne podziękowania za Waszą cierpliwość do moich problemów, pytań i wątpliwości , to dzięki m.in Waszym radom Bianca może się cieszyć z życia nie bojąc się go już tak przeraźliwie , dziękuję :loveu: Biana wymiziana i wytarmoszona , śpi po przygodach spacerowych - nie spodobała się dzisiaj sąsiadce z którą nie darzą się wielką sympatią ale zwykle mijają się pokojowo a dziś mała małpa ruszyła na Bianę z zębiskami -na szczęście moja tchórzyna była szybsza i zwiała prosto pod moje nogi o mało mnie nie wywracając ale kłów wściekłej czarnej uniknęłyśmy obie choć kłapało babsko zębiskami nieźle- nie wiem co jej odbiło :shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Dzisiejszy spacer psa wodnego myślenickiego :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 szczęśliwy pysio i pysio na koniec spaceru ;) dobranoc Quote
Od-Nowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ta zwieszona mina oznacza koniec kąpieli :evil_lol: ?? Quote
Rudzia-Bianca Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Od-Nowa napisał(a):ta zwieszona mina oznacza koniec kąpieli :evil_lol: ?? O tak wstrętna pancia zabiera psa do domu w środku najlepszej zabawy :evil_lol: Quote
eria Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/maj410.jpg?t=1242942138 cudowna mordeczka :loveu::loveu: a na pierwszy rzut oka jak mi sie strona otwarła i tak akurat na tej fotce: http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/maj444.jpg?t=1242941830 to myślałam że to....śnieg :shake::evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 eria napisał(a): a na pierwszy rzut oka jak mi sie strona otwarła i tak akurat na tej fotce: http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/maj444.jpg?t=1242941830 to myślałam że to....śnieg :shake::evil_lol: A nie kuś losu kobieto , a fe fe fe brrr:cool3: Quote
eria Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a):A nie kuś losu kobieto , a fe fe fe brrr:cool3: ciiiiii :diabloti: mamy maj i upały i niech tak pozostanie :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts