Dobcia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Pamiętamy, pamiętamy i tęsknimy...;) Klonik... a może daleka rodzina:lol: Quote
betel Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Od-Nowa napisał(a):Betel - koło mnie też mieszka klonik Brysi :cool3: co spotykam - myślę o Was :lol: No , no a to Ci dopiero:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Dziękuję za życzenia , nie ma sensu składać wstecz :cool3: ale myślałam o Was wszystkich nie tylko w Święta . Nieśmiało myślę że w weekend podłączę się znów do sieci - oby . Całuski dla Was wszystkich ode mnie i merdy ogonem od psiego łotra - znaczy się Bianeczki :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Ogłaszam wszem i wobec że wróciłam do sowjego pokoju a wraz ze mną mój komputer i internet , nawet mi się udało wszystko popodłączać :evil_lol: Zabieram się za nadrabianie chociaż ostatnich dni , bo 2 miesiące życia mamy w plecy . Zdjęć nie pokażę bo nie wiem gdzie kabelek od aparatu :eviltong: Quote
furciaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Nooo jestes:loveu::loveu::multi: A kabelka szukaj natychmiastowo:mad::mad: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 furciaczek napisał(a):Nooo jestes:loveu::loveu::multi: A kabelka szukaj natychmiastowo:mad::mad: No jestem :) i kabelek tyż no i jedno zdjęcie Bianulinki zebyście nie myśleli że ją sprzedałam :evil_lol: to z dzisiejszego spaceru, jutro będzie jeszcze kilka :lol: Quote
Bonsai Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Niedługo dwa lata, odkąd Biana jest u Ciebie, a Piegus u mnie - wypadałoby jakoś to to uczcić. :eviltong: Quote
eria Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Witamy z powrotem wśród żywych :evil_lol::evil_lol: :multi: Bianeczka jak zawsze przesłodka :loveu: Quote
*zaba* Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 witamy,witamy!!!! Bianulka sliczna :loveu: ,wiec czekamy na kolejne zdjecia :p Quote
Rudzia-Bianca Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Bonsai będziemy świetować oczywiście :loveu: ależ ten czas leci mnie się wydaje że Erka dopiero wczoraj przywiozła mi Rudzinkę , a tu już dwa lata i cały wór psich sukcesów , z wielkiego tchórza normalna psina , ech nie myślałam że nam się to uda :lol: Eria wśród żywych zdecydowanie lepiej :evil_lol: Zabciu -zdjęcia będą po pracy , niestety teraz już nie zdąże :shake: Quote
ewelinka_m Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dobrze, że już jesteście :loveu::loveu: miło Was widzieć i czytać :lol: Quote
*zaba* Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Dmuchawce,latawce,Bianka http://img518.imageshack.us/img518/4500/maj019.jpg Slodka jest!!!!!!!!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Witamy się z" rańca " :) Pomalutku nadrabiam zaległości w zaprzyjaźnionych galeriach ale straaasznie tego dużo ;) A dla Was kochani trochę Bianki w dmuchawcach :loveu: reszta wieczorem po pracy :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Cd Bianuli spacerowo dmuchawcowej :loveu: Mniami :evil_lol: kolorowo mi :lol: Quote
Recommended Posts