Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Anciaahk - dziękujemy , kiedy wielki dzień ? Przygotowania pełną parą ? Już się nie mogę doczekać zdjeć z nowego domku Karmelka :loveu: i jego zadowolonej minki .

Szczęśliwy dzionek już w piątek :multi::multi::multi:, obym mu się spodobała :loveu:.
Też się nie mogę doczekać, kiedy go wymiziam i wygłaskam. Po stracie mojej kudłaczki Cindy pusto w domu i smutno.

Ależ piękne widoki macie. Bianka minę tropicielki ma bezbłędną :cool3:.

Posted

anciaahk napisał(a):
Szczęśliwy dzionek już w piątek :multi::multi::multi:, obym mu się spodobała :loveu:.
Też się nie mogę doczekać, kiedy go wymiziam i wygłaskam. Po stracie mojej kudłaczki Cindy pusto w domu i smutno.

Ależ piękne widoki macie. Bianka minę tropicielki ma bezbłędną :cool3:.

Kochana spodobasz się spodobasz :roll:Ależ będzie szczęścia i radości u Was w piątek :loveu:
Czekamy na relację .

A widoki piękne są wlecie :cool3:

Posted

Urlop mi się marzy , strasznie mi się marzy .

Poodwiedzam zaraz Galerie naszych Ciotek i jak nie padnę to jeszcze jakieś zimowe foty mamy , może mi sie uda wstawić , ale na razie zobaczę co u Was słychać .

Pozytywna wiadomość - znika ta wszędobylska biel i rano słychać już śpiewające ptaki :loveu:

Posted

tak, czuć już wiosnę i to się liczy :loveu: ptaki w parku śpiewają rano cudnie, mam okazję przez chwilę posłuchać:evil_lol: bo jak zaczynam zabawę z psami to już nie słychać nic poza nimi:diabloti::cool1:

Posted

Tak się cieszyłam że nareszcie mogę wejść na dogo i od razu taka straszna wiadomość ;( wciąż nie wierzę że Dingusia nie ma :-(:placz:

Na razie pewnie do połowy kwietnia jestem bardzo z doskoku :(

Posted

Strasznie z Bianą za Wami tęsknimy, remont wlecze się okrutnie, my jesteśmy na wygnaniu u rodziny bez internetu :placz: Pobyt wśród obcych ludzi o dziwo świetnie Bianie zrobił, nie boi się już tak bardzo ludzi , nocowanie w obcym miejscu znosi całkiem dobrze , nawet ( tfu tfu tfu ) nie bardzo grymasi przy jedzeniu . Gorzej wszystko znosi kocica , która wyraźnie tęskni za domem i jest rozdrażniona całym tym cyrkiem i nie może już patrzeć na transporterek .
Jak wszystko pójdzie dobrze to w połowie przyszłego tygodnia powinnam odzyskać swój pokój i dostęp do neta , dziś zrobiłam włamanie do własnego domu i udało mi się znaleźć kabel do neta :multi:

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie, nie zapomnijcie o nas ;)

Posted

Zdarza się -w moim bloku, klatkę dalej, mieszka sunia prawie identyczna jak Bryłka i co dziwniejsze serdecznie sie obydwie nie znoszą.
:cool3:

Pozdrówko. Rudziu wracaj do nas!!!!:loveu: