ewelinka_m Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ale cudna kicia :loveu::loveu: fantastyczne śniegowe fotki, a to mi się najbardziej podobało: http://img168.imageshack.us/img168/6323/stycze014rq8.jpg pozdrawiam :loveu: Quote
*zaba* Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Czytam i ogladam i juz sama nie wiem,ktore fotki zacytowac.. Tak wiec napisze tylko,ze zycze zdrowka,zdjecia swietne,Bianeczka zauroczona sniegiem,widac,ze lubi to biale paskudztwo.Sliczna z niej panienka :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Witam wszystkich , OdNowka -nie zostawiaj nas :cool3: Anetta - o tak remonty się kiedyś kończą na szczęście :lol: Betel - to właściwie jest świro pies śniezny , dla niej mogłaby byc zawsze zima , nie wiem dlaczego mi się taka sztuka dostała co to najchętniej z śniegu by nie wychodziła :evil_lol: Dii- no powiem tak narażając się znowu OdNówce :evil_lol:- każda ciapa i błoto lepsze od tego białego syfu :( A to się Boksio zadomowił :) pan na włościach co mu jakieś obce ludzie po domu pałętać się mają - mądry Szekuś ;) Ewelinko - kicia cudna choć bestyjka z niej straszna , znowu zaczeła sikać do łóżek w domu i już nie wiemy co z nią zrobić :( Ma wszystkie badania porobione, nery zdrowe, cukrzycy nie ma , pęcherz zdrowy wygląda że po prostu robi nam na złość tylko jeszcze nie wiemy dlaczego :shake: Zabciu - oj tak tak Biana uwielbia ten biały syf . Ostatnio ma nową zabawę biega koło krzaków tak zeby je trącić a wtedy spada na nią czapa paskudztwa i pies się cieszy :crazyeye: Zdjęcia sprzed 2 tygodni jeszcze , nowe może będą w ten weekend prawie kumpel, jednak okazał się zbyt nachalny i Biana poczuła się zagrożona i zmauast pobawić się w końcu to pogoniła psiaka :shake: Quote
eria Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jak to miło że ktoś jest tak samo wrogo nastawiony do śniegu jak ja :loveu::loveu: śnieg tylko jedną ma zaletę - jest jasno na polu o 6 rano i 17 popołudniu :evil_lol: ale to nic w porównaniu z jego wadami :evil_lol: co do remontu - ja walczę już ponad miesiac i jeszcze przynajmniej 1,5 miesiaca bede walczyc z remontem całego mieszkanka;) ale potem będzie miooooodzio Quote
Rudzia-Bianca Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 eria napisał(a):jak to miło że ktoś jest tak samo wrogo nastawiony do śniegu jak ja :loveu::loveu: śnieg tylko jedną ma zaletę - jest jasno na polu o 6 rano i 17 popołudniu :evil_lol: ale to nic w porównaniu z jego wadami :evil_lol: co do remontu - ja walczę już ponad miesiac i jeszcze przynajmniej 1,5 miesiaca bede walczyc z remontem całego mieszkanka;) ale potem będzie miooooodzio Eria znacznie bardziej wrogo niż Ty :evil_lol: dla mnie jedynym plusem jest to że mój ukochany świropies ma kręćka na punkcie tego paskudztwa i uwielbia nury śniegowe :diabloti: O remoncie staram się myśleć pozytywnie , właśnie staram się zdecydować na kolory ścian - oczopląsu można dostać nawet nie wiedziałam że jest tyle kolorów :crazyeye: Quote
Dobcia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ile macie śniegu:cool3: w krk to prawie nic nie ma, a ja już wolę, jak leży coś białego, niż jak taka szarość jest wszędzie... Życzę powodzenia w wybieraniu kolorów!:) Quote
Pestka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://img204.imageshack.us/img204/6508/stycze062vt3.jpg Wow ile śniegu.. W ogóle to witam ;) Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 współczuję problemów z kicią! takie nigdy nie są łatwe do rozwiązania. wybieranie kolorów to przecież bardzo miła czynność :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Ile macie śniegu:cool3: w krk to prawie nic nie ma, a ja już wolę, jak leży coś białego, niż jak taka szarość jest wszędzie... Życzę powodzenia w wybieraniu kolorów!:smile: Dobciu to co było 2 tyg temu to nic , teraz dopiero mamy śniegu :( Zdjęć jest cała masa tylko imageshack się buntuje i śniegowych nie puszcza :evil_lol: http://img204.imageshack.us/img204/6...ycze062vt3.jpg Wow ile śniegu.. W ogóle to witam ;-) Witaj Kinguska :lol: Odnośnie śniegu patrz jw;) współczuję problemów z kicią! takie nigdy nie są łatwe do rozwiązania. wybieranie kolorów to przecież bardzo miła czynność :lol: Taniu ja wiem że to przyjemność , ale nie spodziewałam się że jest aż taki wybór , ostatni raz malowaliśmy dom kilkanaście lat temu :oops: i jak zobaczyłam to http://www.benjaminmoore.pl/jbm/images/stories/preview/palety%20PCV.jpg to nie mogę się zdecydować :evil_lol: A z kicią nie wiem co zrobić :( ona robi to chyba złośliwie bo innego powodu nie widzę , zawsze jak coś jest nie tak albo jest zazdrosna , albo się na nią nakrzyczy , albo przyjdzie ktoś kogo nie lubi :shake: Mam zdjęcia ale nie wiem jak zmusić imageshacka do współpracy :( Quote
Rudzia-Bianca Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 No to próbujemy z photobucket co się stało z tym drzewem , dlaczego tak dziwnie rośnie Quote
anetta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jak Ty robisze te foty że tak ładnie wychodzą, he?? I to bez słońca :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='anetta']Jak Ty robisze te foty że tak ładnie wychodzą, he?? I to bez słońca :diabloti: Anetta , dziękuję bardzo :oops:ale to nie moja zasługa tylko fotogenicznej suni :evil_lol: no to wczorajszego spaceru cd :) śniegonur :cool3: cdn;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 A teraz to co wzbudza w Biance zachwyt nieziemski za szczęście jakie ten biały syf wywołuje na pysiu Biany zgadzam się na zimę :evil_lol: cdn :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Co można z śniegu wyłowić ? oczywiście ze patyczka Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 a w biegu można go zgubić i trzeba szukać dalej a jak się już patyczek znajdzie zanosi się go do panci :lol: i jeszcze na koniec - widoczek brrrrrrrrr Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Miłego oglądania życzymy :) zdjęć mamy zapas wielki więc jak będziecie grzecznie nas odwiedzać ;) to wkleimy m.in zabawę Bianki z ... no właśnie z kim :evil_lol: Dobranoc . Quote
eria Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/stycze503.jpg?t=1233527255 piękny portrecik ! normalnie jak patrzę na to puszyste futerko to mam ochotę monitor pomiziać :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='eria']http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/stycze503.jpg?t=1233527255 piękny portrecik ! normalnie jak patrzę na to puszyste futerko to mam ochotę monitor pomiziać :evil_lol::loveu::loveu: Tylko uważaj żeby monitor Ci nie uciekł - bo Biana to tchórz :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 w pierwszej kolejności, choć może nie wypada, zachwycam się ilością śniegu jaka u Was zalega!!:crazyeye: wspaniałości!!:loveu::loveu::loveu: a ze zdjęć to strasznie mi się podoba to :evil_lol: http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/stycze563.jpg?t=1233527077 i to http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/stycze157.jpg?t=1233527502 Wasz duet spacerowy jest nieziemski! zachwycony zimą piesek i kląca być może pod nosem Pańciucha :diabloti::loveu::cool3: Quote
Dobcia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Piękne zdjęcia!!!:loveu: Radość Bianeczki ze śniegu powinna skłonić Pancie do przemyśleń, ze może jednak zima nie taka zła:cool3: Dlaczego Wy macie tak dużo śniegu, a my nie...?:hmmmm: a niby to ja w górach mieszkam:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Zmowa śniegolubnych jaka czy co :evil_lol: Wszyscy się zachwycają śniegiem nie Bianeczką:placz:chcecie śniegu to macie proszę ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Kolega Bianki, pierwszy labrador który nie spowodował u niej ataku paniki , ba nawet dostąpił zaszczytu pobawienia się z Bianeczką ( niezbyt długi był to jednak zaszczyt bo po kilku minutach panienka dała noge i tyle ją widzieli :eviltong:) i po zabawie :mad: Quote
Od-Nowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 widać tylko dwa śliczne zimowe widoczki :razz: reszta zdjęć wykasowana Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 hmmm u mnie widać wszystkie . Quote
Recommended Posts