Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czytam i ogladam i juz sama nie wiem,ktore fotki zacytowac..
Tak wiec napisze tylko,ze zycze zdrowka,zdjecia swietne,Bianeczka zauroczona sniegiem,widac,ze lubi to biale paskudztwo.Sliczna z niej panienka :loveu:

Posted

Witam wszystkich ,

OdNowka -nie zostawiaj nas :cool3:

Anetta - o tak remonty się kiedyś kończą na szczęście :lol:

Betel - to właściwie jest świro pies śniezny , dla niej mogłaby byc zawsze zima , nie wiem dlaczego mi się taka sztuka dostała co to najchętniej z śniegu by nie wychodziła :evil_lol:

Dii- no powiem tak narażając się znowu OdNówce :evil_lol:- każda ciapa i błoto lepsze od tego białego syfu :(
A to się Boksio zadomowił :) pan na włościach co mu jakieś obce ludzie po domu pałętać się mają - mądry Szekuś ;)

Ewelinko - kicia cudna choć bestyjka z niej straszna , znowu zaczeła sikać do łóżek w domu i już nie wiemy co z nią zrobić :(
Ma wszystkie badania porobione, nery zdrowe, cukrzycy nie ma , pęcherz zdrowy wygląda że po prostu robi nam na złość tylko jeszcze nie wiemy dlaczego :shake:

Zabciu - oj tak tak Biana uwielbia ten biały syf . Ostatnio ma nową zabawę biega koło krzaków tak zeby je trącić a wtedy spada na nią czapa paskudztwa i pies się cieszy :crazyeye:

Zdjęcia sprzed 2 tygodni jeszcze , nowe może będą w ten weekend

prawie kumpel, jednak okazał się zbyt nachalny i Biana poczuła się zagrożona i zmauast pobawić się w końcu to pogoniła psiaka :shake:

Posted

jak to miło że ktoś jest tak samo wrogo nastawiony do śniegu jak ja :loveu::loveu:
śnieg tylko jedną ma zaletę - jest jasno na polu o 6 rano i 17 popołudniu :evil_lol: ale to nic w porównaniu z jego wadami :evil_lol:

co do remontu - ja walczę już ponad miesiac i jeszcze przynajmniej 1,5 miesiaca bede walczyc z remontem całego mieszkanka;) ale potem będzie miooooodzio

Posted

eria napisał(a):
jak to miło że ktoś jest tak samo wrogo nastawiony do śniegu jak ja :loveu::loveu:
śnieg tylko jedną ma zaletę - jest jasno na polu o 6 rano i 17 popołudniu :evil_lol: ale to nic w porównaniu z jego wadami :evil_lol:

co do remontu - ja walczę już ponad miesiac i jeszcze przynajmniej 1,5 miesiaca bede walczyc z remontem całego mieszkanka;) ale potem będzie miooooodzio

Eria znacznie bardziej wrogo niż Ty :evil_lol: dla mnie jedynym plusem jest to że mój ukochany świropies ma kręćka na punkcie tego paskudztwa i uwielbia nury śniegowe :diabloti:

O remoncie staram się myśleć pozytywnie , właśnie staram się zdecydować na kolory ścian - oczopląsu można dostać nawet nie wiedziałam że jest tyle kolorów :crazyeye:

Posted

Ile macie śniegu:cool3: w krk to prawie nic nie ma, a ja już wolę, jak leży coś białego, niż jak taka szarość jest wszędzie...

Życzę powodzenia w wybieraniu kolorów!:)

Posted

Ile macie śniegu:cool3: w krk to prawie nic nie ma, a ja już wolę, jak leży coś białego, niż jak taka szarość jest wszędzie...

Życzę powodzenia w wybieraniu kolorów!:smile:

Dobciu to co było 2 tyg temu to nic , teraz dopiero mamy śniegu :(
Zdjęć jest cała masa tylko imageshack się buntuje i śniegowych nie puszcza :evil_lol:

http://img204.imageshack.us/img204/6...ycze062vt3.jpg
Wow ile śniegu..
W ogóle to witam ;-)

Witaj Kinguska :lol:
Odnośnie śniegu patrz jw;)

współczuję problemów z kicią! takie nigdy nie są łatwe do rozwiązania.

wybieranie kolorów to przecież bardzo miła czynność :lol:

Taniu ja wiem że to przyjemność , ale nie spodziewałam się że jest aż taki wybór , ostatni raz malowaliśmy dom kilkanaście lat temu :oops:
i jak zobaczyłam to
http://www.benjaminmoore.pl/jbm/images/stories/preview/palety%20PCV.jpg
to nie mogę się zdecydować :evil_lol:

A z kicią nie wiem co zrobić :( ona robi to chyba złośliwie bo innego powodu nie widzę , zawsze jak coś jest nie tak albo jest zazdrosna , albo się na nią nakrzyczy , albo przyjdzie ktoś kogo nie lubi :shake:

Mam zdjęcia ale nie wiem jak zmusić imageshacka do współpracy :(

Posted

[quote name='anetta']Jak Ty robisze te foty że tak ładnie wychodzą, he?? I to bez słońca :diabloti:

Anetta , dziękuję bardzo :oops:ale to nie moja zasługa tylko fotogenicznej suni :evil_lol:

no to wczorajszego spaceru cd :)

śniegonur :cool3:

cdn;)

Posted

w pierwszej kolejności, choć może nie wypada, zachwycam się ilością śniegu jaka u Was zalega!!:crazyeye: wspaniałości!!:loveu::loveu::loveu:

a ze zdjęć to strasznie mi się podoba to :evil_lol:
http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/stycze563.jpg?t=1233527077
i to
http://i581.photobucket.com/albums/ss259/Rudzia_album/stycze157.jpg?t=1233527502

Wasz duet spacerowy jest nieziemski! zachwycony zimą piesek i kląca być może pod nosem Pańciucha :diabloti::loveu::cool3:

Posted

Piękne zdjęcia!!!:loveu:
Radość Bianeczki ze śniegu powinna skłonić Pancie do przemyśleń, ze może jednak zima nie taka zła:cool3:
Dlaczego Wy macie tak dużo śniegu, a my nie...?:hmmmm:
a niby to ja w górach mieszkam:evil_lol:

Posted

Kolega Bianki, pierwszy labrador który nie spowodował u niej ataku paniki , ba nawet dostąpił zaszczytu pobawienia się z Bianeczką ( niezbyt długi był to jednak zaszczyt bo po kilku minutach panienka dała noge i tyle ją widzieli :eviltong:)

i po zabawie :mad: