Rudzia-Bianca Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Zasypało nas całkiem , czuję się jak Eskimos , nochal czerony , łapska zamarznięte mimo rękawiczek dobrze ze dom iglo nie przypomina :evil_lol: Pozdrawiam zamarznięta . Dobcia wróciłaś z podróży naukowych , dobrze że nie zamarzłaś ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 I stało się - 20 stopni na termometrze brrrrrrrrr :-( Quote
eria Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 - 20, w biurze cieplutko i suchutko, w domu zimnoo i brrrrr , tak więc - siedzę w pracy :evil_lol::evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 eria napisał(a):- 20, w biurze cieplutko i suchutko, w domu zimnoo i brrrrr , tak więc - siedzę w pracy :evil_lol::evil_lol: och nareszcie ktoś kto mnie rozumie :lol: Quote
Od-Nowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 halo halo... galeria zaszła szronem, wszyscy zamarźli i nikt nie pisze!!! co u Was kochane?;) Quote
Dobcia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 no właśnie, mamy piękne słonko, ciepło...:cool3: Co tam u Was?;) Quote
betel Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 http://img233.imageshack.us/img233/820/grudzie3801nr3.jpg - strasznie groźny pies http://img117.imageshack.us/img117/5774/grudzie381rl7.jpg - Biancia - polatucha http://img133.imageshack.us/img133/3373/grudzie509vh2.jpg- skoki jak u zajączka ;) POZDROWIENIA Quote
Rudzia-Bianca Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Jestem trochę zabiegana , spacerów nie ma , ja zamarzam powoli , Biana za to w swoim żywiole już nie wie co z tym śniegiem ma robić . Zdjęć psich nie ma ale jest kocina :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 nie tylko kocina ale i szczur :eviltong::diabloti: a ja powiej jedno... więcej ;) Quote
betel Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Kot ma śliczne kolorki , jak widzę myszka też dopasowana do jego futerka:evil_lol: Quote
eria Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 w pierwszym momencie myślałam że kicia jest z jakims żywym zwierzakiem :evil_lol::loveu: ale śliczna jest dziewczynka:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Buźka dla wszystkich Gości :loveu: oczywiście znów przelotem u siebie :oops: Quote
betel Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 No ta ja przelotem tez buziaki przesyłam i czekam na nowe zdjątka:loveu: Quote
Od-Nowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 też przelotem ;) życzę trochę czasu na odpoczynek z Bianią :cool3:;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Już zapomniałam że mamy swoją galerię, ale teraz powinno być tylko lepiej , jeszcze tylko dożyć do końca tego weekendu a nasteny już wolny :multi: W sobotę przed południem udało nam się z Bianą małe śniegowe szaleństwo zaliczyć, szybki spacerek przed pracą - takiego szczęścia jak u tego psiego śniego świra w czasie śniegowych nurów , to ja dawno u nikogo nie widziałam :loveu: ale mimo to cieszę się ze wiosnę czuć i śniegi topnieją co napawa mnie optymizmem . Zimie mówimy już dziękuję w tym roku :mad: Na zarobienie w pracy nałożył się jeszcze remont domu który potrwa z przerwami do kwietnia, jestem nim przerażona, nie wiem jak Bianca zniesie stałą obecność obcych ludzi w domu , a do tego na około tydzień w marcu ( wiem wiem ze to daleko ale już nie wiem jak to rozwiązać i się zamartwiam :( ) będziemy musieli się ewakuowac z domu :( tylko jak z tym tchórzynkiem :-( Upuściłam trochę żółci to jedziemy ze zdjęciami , oby ostatnimi śniegowymi w tym roku :cool3: Quote
betel Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Nie martw się na zapas, czasem takie dosśiadczenia dobrze psu robią , może nie będzie wcale takiej tragedii. Przypomnij sobie, jak bałaś się zostawić ją samą z tatą i co, okazało się ,że wszystko OK. Uszy do góry;) http://img101.imageshack.us/img101/2643/stycze009rl5.jpg - widac , że Biana lubi śnieg:lol:. Pozdrówka Quote
Rudzia-Bianca Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 betel napisał(a):Nie martw się na zapas, czasem takie dosśiadczenia dobrze psu robią , może nie będzie wcale takiej tragedii. Przypomnij sobie, jak bałaś się zostawić ją samą z tatą i co, okazało się ,że wszystko OK. Uszy do góry;) http://img101.imageshack.us/img101/2643/stycze009rl5.jpg - widac , że Biana lubi śnieg:lol:. Pozdrówka Betel cały czas o tym właśnie myślę :) ale i tak się martwię bo to jednak będzie trzęsienie Biancowego świata . Odwiedzę Was za chwilkę ale jeszcze mam kilka zdjęć do wstawienia , a co hurt ;), żeby nie było że nic u nas nie ma :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 śniegonurkowanie jest super ale czasem trzeba pysio do słonka wystawić i futerko odśniezyć byle nie za długo odpoczywać , bo trzeba dalej śniegonurkować :evil_lol: koniec ;) Quote
Od-Nowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ale mimo to cieszę się ze wiosnę czuć i śniegi topnieją co napawa mnie optymizmem . Zimie mówimy już dziękuję w tym roku :mad:... ...Upuściłam trochę żółci to jedziemy ze zdjęciami , oby ostatnimi śniegowymi w tym roku :cool3: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: no przestanę tu zaglądać jak nic. jak można takie słowa mówić skoro: W sobotę przed południem udało nam się z Bianą małe śniegowe szaleństwo zaliczyć, szybki spacerek przed pracą - takiego szczęścia jak u tego psiego śniego świra w czasie śniegowych nurów , to ja dawno u nikogo nie widziałam :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: zdjęcia świetne! widać jak maleńka musi sobie korytarze w śniegu torować :lol: ależ musi mieć frajdy - chciałabym to zobaczyć!! nie bój się remontu, zobaczysz,że Biania pod koniec będzie już za pan brat z robotnikami i będzie za nimi tęsknić jak pojadą :lol: pozdrawiamy zapracowaną Rudzinkę ;) Quote
anetta Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Na szczęście remonty w którymś momencie się kończą ;) A macie się gdzie przenieść? Widać że Biance śnieg odpowiada :loveu: Quote
betel Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 http://img530.imageshack.us/img530/2842/stycze031ie9.jpg- widać ,że panienka lubi spacerki także zimą:lol: Quote
dii Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Małgosiu serdeczne pozdrowienia i mizianki dla Bianeczki :loveu: Zdjęcia jak zwykle cudowne :p a ja zazdroszczę śniegu :placz: ponieważ nie cierpię błota :mad: a ostanio mam go pod dostatkiem , niestety ( tak samo jak gorączki i kataru :angryy: ) a remontem nie martw się na zapas , zawsze możesz podać na początek jakieś środki uspokajające ;) i tak masz lepiej niż ja bo mój to ekipy remontowej by poprostu nie wpuścił ( no chyba że i pies i ekipa dostaliby po kilka tabletek :evil_lol: ) Quote
Recommended Posts