Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zasypało nas całkiem , czuję się jak Eskimos , nochal czerony , łapska zamarznięte mimo rękawiczek dobrze ze dom iglo nie przypomina :evil_lol:

Pozdrawiam zamarznięta .

Dobcia wróciłaś z podróży naukowych , dobrze że nie zamarzłaś ;)

Posted

Już zapomniałam że mamy swoją galerię, ale teraz powinno być tylko lepiej , jeszcze tylko dożyć do końca tego weekendu a nasteny już wolny :multi:

W sobotę przed południem udało nam się z Bianą małe śniegowe szaleństwo zaliczyć, szybki spacerek przed pracą - takiego szczęścia jak u tego psiego śniego świra w czasie śniegowych nurów , to ja dawno u nikogo nie widziałam :loveu: ale mimo to cieszę się ze wiosnę czuć i śniegi topnieją co napawa mnie optymizmem .
Zimie mówimy już dziękuję w tym roku :mad:

Na zarobienie w pracy nałożył się jeszcze remont domu który potrwa z przerwami do kwietnia, jestem nim przerażona, nie wiem jak Bianca zniesie stałą obecność obcych ludzi w domu , a do tego na około tydzień w marcu ( wiem wiem ze to daleko ale już nie wiem jak to rozwiązać i się zamartwiam :( ) będziemy musieli się ewakuowac z domu :( tylko jak z tym tchórzynkiem :-(

Upuściłam trochę żółci to jedziemy ze zdjęciami , oby ostatnimi śniegowymi w tym roku :cool3:

Posted

betel napisał(a):
Nie martw się na zapas, czasem takie dosśiadczenia dobrze psu robią , może nie będzie wcale takiej tragedii. Przypomnij sobie, jak bałaś się zostawić ją samą z tatą i co, okazało się ,że wszystko OK. Uszy do góry;)

http://img101.imageshack.us/img101/2643/stycze009rl5.jpg - widac , że Biana lubi śnieg:lol:. Pozdrówka

Betel cały czas o tym właśnie myślę :) ale i tak się martwię bo to jednak będzie trzęsienie Biancowego świata .

Odwiedzę Was za chwilkę ale jeszcze mam kilka zdjęć do wstawienia , a co hurt ;), żeby nie było że nic u nas nie ma :evil_lol:

Posted

ale mimo to cieszę się ze wiosnę czuć i śniegi topnieją co napawa mnie optymizmem .
Zimie mówimy już dziękuję w tym roku :mad:...
...Upuściłam trochę żółci to jedziemy ze zdjęciami , oby ostatnimi śniegowymi w tym roku :cool3:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
no przestanę tu zaglądać jak nic. jak można takie słowa mówić skoro:

W sobotę przed południem udało nam się z Bianą małe śniegowe szaleństwo zaliczyć, szybki spacerek przed pracą - takiego szczęścia jak u tego psiego śniego świra w czasie śniegowych nurów , to ja dawno u nikogo nie widziałam :loveu:

:diabloti::diabloti::diabloti:

zdjęcia świetne! widać jak maleńka musi sobie korytarze w śniegu torować :lol: ależ musi mieć frajdy - chciałabym to zobaczyć!!

nie bój się remontu, zobaczysz,że Biania pod koniec będzie już za pan brat z robotnikami i będzie za nimi tęsknić jak pojadą :lol:

pozdrawiamy zapracowaną Rudzinkę ;)

Posted

Małgosiu serdeczne pozdrowienia i mizianki dla Bianeczki :loveu: Zdjęcia jak zwykle cudowne :p a ja zazdroszczę śniegu :placz: ponieważ nie cierpię błota :mad: a ostanio mam go pod dostatkiem , niestety ( tak samo jak gorączki i kataru :angryy: ) a remontem nie martw się na zapas , zawsze możesz podać na początek jakieś środki uspokajające ;) i tak masz lepiej niż ja bo mój to ekipy remontowej by poprostu nie wpuścił ( no chyba że i pies i ekipa dostaliby po kilka tabletek :evil_lol: )