Rudzia-Bianca Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Paskudny jest świat jak pada śnieg :( Nie udało mi się złapać pozostałej trójki kociąt, nie wiem jak sobie maluchy radzą na tym zimnie , w śniegu :( Bianeczce też coś się w łepeczce zmieniło - już nie cieszy się tak na widok śniegu, wychodzi do ogrodu zrobi siii otrzepuje łapki z zimna i sruu do domku pod kołderkę :evil_lol: Zdjęcia sprzed kilku dni - aż chciało się żyć a teraz :shake: uciekająca kitka :evil_lol: Quote
crazydaisy Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 A ja tam chyba wolę śnieg od ciągłego deszczu :diabloti: Przy sniegu Vega wracała z kulkami przy łapach, teraz z całym zabłoconym podwoziem, o łapach juz nie wspominając :angryy: Quote
Bonsai Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ależ ona ma cudowny ogon!:loveu: A zdjęcie na łóżku rządzi. :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 nooo ten ogon to ma na prawdę piękny:loveu: a pogoda... ehh nie cierpie takiej chlapy:roll: Quote
Od-Nowa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a zdjęcia ze śniegiem nie będzie??!! jakże to :cool3: jak tam u Ciebie święta?w pracy pozwolą Ci odetchnąć? Quote
betel Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 http://img443.imageshack.us/img443/9416/grudzie200cb4.jpg - Czy mi sie zdaje , czy Biancia już nie jest takie chuchro???:evil_lol: Pozdrowienia dla Was:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='crazydaisy']A ja tam chyba wolę śnieg od ciągłego deszczu :diabloti: Przy sniegu Vega wracała z kulkami przy łapach, teraz z całym zabłoconym podwoziem, o łapach juz nie wspominając :angryy: Crazydaisy kulki ze śniegu to dopiero katastrofa, zanim to wyciągne Bianeczce to ją muszą łapki boleć jak się jej wbija między poduszeczki to paskudztwo :shake: Z myciem nie ma u nas problemu Bianca jest malutka i zdecydowanie mniej zarośnięta niż Vega więc nam chlapa specjalnie nie przeszkadza :cool3: [quote name='Bonsai']Ależ ona ma cudowny ogon!:loveu: A zdjęcie na łóżku rządzi. :evil_lol: Bonsai , nareszcie , co się z Wami działo , jak Piegus ? No tak nieskromnie - ogon piękny :oops: [quote name='Dobcia']nooo ten ogon to ma na prawdę piękny:loveu: a pogoda... ehh nie cierpie takiej chlapy:roll: Dobcia nie jest źle najważniejsze że nie jest zimno i biało :) a to już mi do szczęścia wystarczy :lol: [quote name='Od-Nowa']a zdjęcia ze śniegiem nie będzie??!! jakże to :cool3: jak tam u Ciebie święta?w pracy pozwolą Ci odetchnąć? Nie będzie , udajemy że nie było śniegu tej zimy i same słoneczne jesienne zdjęcia robimy :evil_lol: A święta prawie wolne tylko jeden dzieńw pracy i nie jest to Wigilia :multi: i nowy rok tez mi dane będzie po ludzku przywitać :multi: [quote name='betel']http://img443.imageshack.us/img443/9...dzie200cb4.jpg - Czy mi sie zdaje , czy Biancia już nie jest takie chuchro???:evil_lol: Pozdrowienia dla Was:lol: Betel , no nareszcie ktoś zauważył :laola:, och jak ja się cieszę że to napisałaś bo myślałam że ja zwidy mam . Odpozdrawiamy serdecznie :loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 eee , ja też widziałam,że nie chuchro :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Od-Nowa napisał(a):eee , ja też widziałam,że nie chuchro :cool3: no to jak widzicie to pisać mi proszę :evil_lol: a jakby się beczułeczką zrobiła to też pisać od razu , bo ja nieobiektywna jestem :cool3: Quote
eria Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ja tam wolę błoto niż śnieg, lodowe kule długo się topi:shake: a błoto się zmyje raz dwa, ewentualnie można odczekać aż wyschnie i się osypie samo:evil_lol: Quote
betel Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 http://img142.imageshack.us/img142/2654/kartkazyczeniamiwa9.jpg- wszystkiego najlepszego Quote
Dobcia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 nie mówię, że jest źle... uwielbiam lato, a pozostałe pory roku staram się jakoś przeżyć:razz: Na mrozie dobek mi marznie i nie chce mu się wychodzić na długie spacery... pokojowy piesek:evil_lol: Bianeczka wygląda w sam raz:) Do beczułki jej jeszcze dużo brakuje:lol: Quote
saga_86 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku :lol: Quote
crazydaisy Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Nasze życzonka tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/11481764-post1574.html :) Quote
*zaba* Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Aby wszystkie dni w roku byly tak piekne i szczesliwe, jak ten jeden wigilijny wieczor. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najblizszych zawsze rozpromienial usmiech, a gwiazda Betlejemska prowadzila Was ku dobremu. Quote
Od-Nowa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Lirze życzenia bardzo się podobały :lol::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Dziękujemy Wszystkim za życzenia :) Oczywiście nie zdążyłam chociażby w ostatnich minutach Świąt z moimi życzeniami :( Mam nadzieję że minęły Wam w spokoju i rodzinnej atmosferze pełnej radości i miłości a to dla naszych Gości :loveu: Free Woofmas Dog Christmas E-Cards | Ecards | Greetings | Flash Movies from Millan.Net Quote
Rudzia-Bianca Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Od-Nowa napisał(a):Lirze życzenia bardzo się podobały :lol::loveu: Bianeczka była trochę zdezorientowana takim koncertem :evil_lol: Nareszcie mam trochę czasu, za chwilę powinny być zdjęcia z śnieznego szaleństwa panny Bianki :) a w międzyczasie ide odwiedzać Wasze galerie :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Strasznie groźny śniezny pies nie ma większej radości dla psa niż śnieg ( chyba na złość dostał mi się śnieżny maniak, jak widzę jej uśmiechnięte pycho to nawet przestaję kląc że musi byc zima ) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 kamyczek, jest tu jakiś kamyczek ja mu zaraz pokażę :evil_lol: Quote
betel Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://img185.imageshack.us/img185/5945/grudzie361cv7.jpg- no na reszcie pysio wolny i można pojeśc śniegu. POZDROWIENIA:loveu: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 cudowne harce psiuni... :cool3::loveu: a ja korzystając z tej sposobności ZAPRASZAM DO GALERII! :cool3::loveu: Quote
ewelinka_m Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ileż to radości może dać psu śnieg :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts