Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paskudny jest świat jak pada śnieg :(
Nie udało mi się złapać pozostałej trójki kociąt, nie wiem jak sobie maluchy radzą na tym zimnie , w śniegu :(

Bianeczce też coś się w łepeczce zmieniło - już nie cieszy się tak na widok śniegu, wychodzi do ogrodu zrobi siii otrzepuje łapki z zimna i sruu do domku pod kołderkę :evil_lol:

Zdjęcia sprzed kilku dni - aż chciało się żyć a teraz :shake:

uciekająca kitka :evil_lol:

Posted

[quote name='crazydaisy']A ja tam chyba wolę śnieg od ciągłego deszczu :diabloti: Przy sniegu Vega wracała z kulkami przy łapach, teraz z całym zabłoconym podwoziem, o łapach juz nie wspominając :angryy:

Crazydaisy kulki ze śniegu to dopiero katastrofa, zanim to wyciągne Bianeczce to ją muszą łapki boleć jak się jej wbija między poduszeczki to paskudztwo :shake:
Z myciem nie ma u nas problemu Bianca jest malutka i zdecydowanie mniej zarośnięta niż Vega więc nam chlapa specjalnie nie przeszkadza :cool3:

[quote name='Bonsai']Ależ ona ma cudowny ogon!:loveu:
A zdjęcie na łóżku rządzi. :evil_lol:

Bonsai , nareszcie , co się z Wami działo , jak Piegus ?
No tak nieskromnie - ogon piękny :oops:

[quote name='Dobcia']nooo ten ogon to ma na prawdę piękny:loveu:

a pogoda... ehh nie cierpie takiej chlapy:roll:

Dobcia nie jest źle najważniejsze że nie jest zimno i biało :) a to już mi do szczęścia wystarczy :lol:

[quote name='Od-Nowa']a zdjęcia ze śniegiem nie będzie??!!
jakże to :cool3:

jak tam u Ciebie święta?w pracy pozwolą Ci odetchnąć?

Nie będzie , udajemy że nie było śniegu tej zimy i same słoneczne jesienne zdjęcia robimy :evil_lol:

A święta prawie wolne tylko jeden dzieńw pracy i nie jest to Wigilia :multi: i nowy rok tez mi dane będzie po ludzku przywitać :multi:

[quote name='betel']http://img443.imageshack.us/img443/9...dzie200cb4.jpg - Czy mi sie zdaje , czy Biancia już nie jest takie chuchro???:evil_lol:

Pozdrowienia dla Was:lol:

Betel , no nareszcie ktoś zauważył :laola:, och jak ja się cieszę że to napisałaś bo myślałam że ja zwidy mam .

Odpozdrawiamy serdecznie :loveu:

Posted

ja tam wolę błoto niż śnieg, lodowe kule długo się topi:shake: a błoto się zmyje raz dwa, ewentualnie można odczekać aż wyschnie i się osypie samo:evil_lol:

Posted

nie mówię, że jest źle... uwielbiam lato, a pozostałe pory roku staram się jakoś przeżyć:razz: Na mrozie dobek mi marznie i nie chce mu się wychodzić na długie spacery... pokojowy piesek:evil_lol:

Bianeczka wygląda w sam raz:) Do beczułki jej jeszcze dużo brakuje:lol:

Posted

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
i Szczęśliwego Nowego Roku :lol:

Posted

Aby wszystkie dni w roku byly tak piekne i szczesliwe, jak ten jeden wigilijny wieczor. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najblizszych zawsze rozpromienial usmiech, a gwiazda Betlejemska prowadzila Was ku dobremu.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Lirze życzenia bardzo się podobały :lol::loveu:

Bianeczka była trochę zdezorientowana takim koncertem :evil_lol:

Nareszcie mam trochę czasu, za chwilę powinny być zdjęcia z śnieznego szaleństwa panny Bianki :) a w międzyczasie ide odwiedzać Wasze galerie :cool3: