Rudzia-Bianca Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 betel napisał(a):Cześć, pozdrawiam i melduję,że dziś karteczki doszły - bardzo ładne.:loveu: Cieszę się :) dziękuję Betel :loveu: Quote
betel Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Oj , co tu tak puściutko???? Pozdrawiamy i przesyłamy ugłaskanka dla Biany i kotka ślicznotka:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Hej Cioteczki :) Bianca pomału przyzwyczaja się do kagańca, już nie robi wszystkiego żeby tylko go ściągnąć , tylko prawie wszystko :evil_lol: Wykorzystałyśmy nareszcie piękną grudniową pogodę ( niech już tak będzie zawsze w grudniu ) i poszłyśmy na dłuuugi spacer :lol: i mamy troszkę zdjęć , niestety nie najlepszych bo aparat pomału zaczyna się buntować :( Quote
pusia2405 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 A mój aparat już dawno się zbuntował:mad:. Ale jesienny grudzień;). Bianka już widać, że troszkę spokojniejsza w nowym namordnym wdzianku:lol:. Quote
*zaba* Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Nadrobilam!! O losie jak tu szybko przybywa zdjec. Bianeczka oczywiscie niezmiennie sliczniutka. Do kaganca sie przyzwyczaja powoli,to dobrze. A to zdjatko: http://img210.imageshack.us/img210/7619/grudzie002dm6.jpg Co za minka!!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 pusia2405 napisał(a):A mój aparat już dawno się zbuntował:mad:. Ale jesienny grudzień;). Bianka już widać, że troszkę spokojniejsza w nowym namordnym wdzianku:lol:. Oby taki jesienny pozostał , do marca przynajmniej :cool3: A Biana już się z losem Hanibala pogodziła :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='*zaba*']Nadrobilam!! O losie jak tu szybko przybywa zdjec. Bianeczka oczywiscie niezmiennie sliczniutka. Do kaganca sie przyzwyczaja powoli,to dobrze. A to zdjatko: http://img210.imageshack.us/img210/7619/grudzie002dm6.jpg Co za minka!!!! Cześć Żabciu . Minka z serii co ta pancia znowu wymyśliła :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 już wiem. Bianca wygląda jak kogucik :diabloti: dziubek i ogon tak zawinięty... :evil_lol: nie wiem jakim cudem miałyście słońce :crazyeye: podobno wszędzie miało być szaro i zimnooooo Quote
crazydaisy Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Witam uroczego, zakratowanego rudzielca :evil_lol: Dobrze, że Bianka powoli przyzwyczaja się do kagańca, przynajmniej teraz nic jej nie będzie nęciło :) Quote
betel Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 OdNówka ma rację, tu Dianka rzeczywiście wyglada jak kogucik:evil_lol: Pozdrwaiam i bardzo proszę o odwiedzanie wątku Bery i Dingo:oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Ja Wam dam kogucika , toż to najprawdziwszy piesek a raczej suczka :evil_lol: Od wczoraj próbuję załadować zdjęcia spacerowe ale image shack się buntuje :( Słonko mamy od kilku dni, dzisiaj również :multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 grudniowy spacer ( jestem niepoprawna politycznie ale jestem zaaaaa ociepleniem klimatu :evil_lol:) nie ma to jak kąpiel błotna :evil_lol: pancia chyba nie jest szcześliwa że jestem tak pięknie ubrudzona, wspominała coś o szamponie i prysznicu :roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 zapomniałam napisać , ech skleroza :( Ta piękność grzeje doopkę we własnym domku :loveu: u Pni która ma niesamowite serce dla zwierzaków, oprócz niej przygarnęła też 10 letniego psiaka :multi: Zostały jeszcze 3 maluchy, niestety coraz większe i coraz trudniej je złapać :placz: Quote
pusia2405 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://img410.imageshack.us/img410/1659/grudzie194xr5.jpg Jakież nieszczęście mi się przytrafiło...:cool3::diabloti: Quote
anetta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ooo jak dobrze że nie miałam dużo do nadrabiania :evil_lol::evil_lol: Nie to co u Deer :diabloti::evil_lol: Fajowo że mała ma domek :multi::multi: Ładną macie pogode :roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 pusia2405- o tak krzywda wielka ją spotkała, taka była piękna brudna i po psiemu pachnąca a teraz :evil_lol: Anetta - no nie masz za wiele nie :) A jeszcze jedna dobra wiadomość dnia dzisiejszego - odezwał się Pan który w lecznicy zabrał ode mnie siostrę biało rudej kici , no i mała już nie jest taka mała , ma na imię Czesia i zaprzyjaźniła się z kotem rezydentem a to jej pysio Quote
Rudzia-Bianca Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Przygotowałam pościel do zmienienia, poszłam po poszewki wracam i co zastałam Quote
eria Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 tak, ja też jestem zdecydowane ZA ociepleniem, nie znoszę zimna :shake: a dzisiaj jest mrózzzzz straszliwy:shake: Foksikowi też się kąpiel szykuje bo przy tym całym remoncie, kurzu i brudzie na dworze jest tak brudna że brzydzę się ją głaskac :evil_lol: a to już znak nieomylny że czas na szamponik! Quote
Rudzia-Bianca Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 I będą bąbelki bąbelki i cała masa piany a z piany wyjdzie błyszcząca Foksiasta :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ...i strzepie ta pianę, ruchem nagłym i energicznym na świeżo odmalowane ściany...:evil_lol: Super że kici udało się znaleśc domek:) Quote
pusia2405 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca']Przygotowałam pościel do zmienienia, poszłam po poszewki wracam i co zastałam Ja nie wiem co ty chcesz od psiny:shake:. Toć ona na skrawku łózka leży, tak jakby jej nie było:roll:. Quote
Od-Nowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 i jeszcze się łapką podpiera bo spada kuperek, chciała tak wiele miejsca dla Ciebie zostawić :lol: słodka jest w tym kocyku!! a tak w ogóle to chyba najczystszy pies świata :diabloti: kąpiele często jej się trafiają ;) Quote
Weronikaa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wspaniała galeria :loveu: Fajne zdjęcia ! Pozdrawiam i zapraszam do nas !!! :multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='pusia2405']Ja nie wiem co ty chcesz od psiny:shake:. Ja nic :evil_lol: rozczuliła mnie :loveu: i jeszcze się łapką podpiera bo spada kuperek, chciała tak wiele miejsca dla Ciebie zostawić :lol: słodka jest w tym kocyku!! a tak w ogóle to chyba najczystszy pies świata :diabloti: kąpiele często jej się trafiają ;-) e tam nie tak często , pies nie kwiatek pachnieć nie musi :evil_lol: cytat ale nie wiem z kogo :oops: Wspaniała galeria :loveu: Fajne zdjęcia ! Pozdrawiam i zapraszam do nas !!! :multi: Witaj Weronika- na pewno do Was zaglądniemy :lol: Quote
Recommended Posts