Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
kiciambra w walizce rewelacja :evil_lol: a jaka ta walizka ekskluzywna :evil_lol:

No w końcu kocica królowa nią podróżuje :)

Znalazły się kotki

niestety matka znowu chyba zaciążona, wielkie brzuszysko do ziemi :(

udało mi się złapać najpiękniejszego kociaka jakiego w życiu widziałam - kudłatka piękna - poszłam z nim do weta i wyszłam bez kota - pan który był z psem zakochał się w niej i mała kudłatka jest od dziś krakowianką :lol:
Pan obiecał przysłać za jakiś czas zdjęcie małej - mam nadzieję .

Zostały jeszcze trzy maluchy .

Tamta kicia biała w rude plamki jest nadal w lecznicy , ci ludzie co ją mieli zabrac rozmyślili sie niestety :( a wetka stwierdziła że nie ma sumienia zabierac takiego cuda do stajni no i siedzi sobi malutka w klatce i czeka aż sie do niej szczęście uśmiechnie .
Jutro postaram się zrobić jej zdjęcia .

A mnie dorwała jakaś wyspowa zaraza , nie mogę się pozbyć temeperatury i bólu gardła :(

Posted

eria - nie mam niestety zdjęcia tej małej , ale wstawiam zdjęcie jej siostry - która szuka domku .

Dobcia - zostały jeszcze trzy maluchy i matka z wielkim brzuchem :(

Ta malutka nazwana przez wetki przyczajony tygrys ukryty kociak szuka domu , już pozwala się zabrać na ręce i nie drapie ale nadal j est mocno przestraszona i najchętniej śpi zaszyta w ciemnym kąciku klatki .

Posted

Z tymi kotkami to jest przerąbane. Koleżanka już dwa razy miała kociaki przez matkę podrzucone, aż przy 3 jej miocie stwierdziła - dosyć. Wyłapała kotki oraz matkę celem sterylki. Jak się okazalo, znów była kotna, ale z uwagi na dużą ilość kociaków szukającą domów, została dokonana sterylka aborcyjna.
Kociaki z poprzedniego miotu nadal czekają na dom w azylu :(

Posted

Od-Nowa napisał(a):
szalone trio podrawia nocną porą:cool3:

:loveu: odzdrawiamy we trzy również ja Bianca i Happy - zdecydowanie mniej szalone :cool3:

chociaż dziwne rzeczy się i u nas zdarzają ( może nie wchodzimy w cudze drzwi :evil_lol:) ale Biana poszła na ostatnie sii do ogródka z racji mego choróbska sama i wróciła po 3 min bez obroży :crazyeye: jutro poszukiwania .

Posted

Cześć Cioteczki :)

Saga nie wiem o czym piszesz :cool3:

Moje maleństwo dostało dziś prezent z któego nie bardzo jest zadowolona - kaganiec:shake: bo to jednak odkurzacz spacerowy , jutro postaram się zrobić zdjęcia i będę prosić o ocenę czy wg Was nie jest za mały lub za duży, to mój pierwszy kaganiec w życiu i nie wiem jak go dopasować do pyszczaka a obsługa naszych sklepów zoologicznych o pomstę woła :(

Dziś po raz pierwszy od czwartku wyszłąm z domu i jakież było moje zdziwienie - ciepło jest - wiosna idzie :evil_lol: a ja nie wzięłam ze sobą aparatu :shake:

Posted

jak to jest kaganiec fizjologiczny to na pewno dobry wybór ;)
a jak nie to czekam na zdjęcie ;)

Rudziu, przez te ostatnie dni zupełnie nie myślałam o rzeczywistości a musze CIę zapytać czy doszła wreszcie płyta?? bo nie znalazłam nic na ten temat!
jak nie to chyba nagram jeszcze raz i Ci wyślę jeszcze raz!!

Posted

To dobrze, że ci się udało kaganiec kupić. Ja Kropkowi na chiny nie mogę dopasować, bo ona ma jakąś tą mordkę niewymiarową:razz:. A też z niego odkurzacz niemiłosierny:cool3:.

Posted

Dopiero dziś bo nie mogłam załadować zdjęć :mad:

Cioteczki nie wiem czy dobry ten kaganiec , niby nie dotyka noskiem , niby moze paszczę otworzyć ale wydaje mi się że to dla psa o innym kącie ułożenia pyszczka niż ma Biana , nie wiem ?
Mam nadzieję że coś widać na tych zdjęciach i mi doradzicie .

Posted

po pierwsze to jesteś bezwzględna!! założyłaś Biani na nos kaganiec a przed nią kosteczke :mad::diabloti::evil_lol:
po drugie to chyba rzeczywiście nie jest zły. Owszem może i na pyszczek z zadartym noskiem ale to kwestia estetyki a nie wiem czy jakikolwiek pies wygląda ładnie w kagańcu :evil_lol:
fajnie,że ma tą ścianke na czubku, śnieg się nie będzie wbijał i przymarzał .
a poza tym to bardzo groźny pies teraz :lol: