Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, że udało się opanowac kryzys:)
Przeciw kunom najlepiej się sprawdza psia sierśc włożona np do skarpety i wsadzona pod maskę;)

http://img516.imageshack.us/img516/2171/bianca817tr7.jpg
to mi się najbardziej podoba:loveu:

Posted

crazydaisy - książka już pofrunęła wczoraj do Ciebie :) a z tymi terenami to nieskromnie powiem ze w pięknym miejscu mieszkam :evil_lol:

Od-Nowa -z rana piękne słonko i długaśny spacer za nami - zdjęcia będą w nocy jak wrócę z pracy :cool3:

a na złość kunom Biana pozbyła się wczoraj trochę sierści :diabloti:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']crazydaisy - książka już pofrunęła wczoraj do Ciebie :) a z tymi terenami to nieskromnie powiem ze w pięknym miejscu mieszkam :evil_lol:

Faktycznie, skromności to u Ciebie nie widzę :evil_lol: a na książeczkę czekam i niech kaska się dobrze przysłuży :)

Posted

crazydaisy- :evil_lol: pieniądze na pewno się Erce przydadzą przy jej gromadce.

eria - ja też ;) lubie jeszcze odbicia w szybach .

betel - no powiedzmy że artystyczne ;)

zapomniałam napisać że w pracy mieli dzień dobroci i puścili nas godzinę wcześniej do domu :multi:

Posted

nadrobiłam wszystkie. i rozmazaną patyczkową Bianulkę i kałużowe.Rozmazanie zupełnie mi nie przeszkadza na zdjęciach jeżeli jest to spowodowane nienadążaniem za psem w ataku radości :evil_lol::loveu:
oby takich jak najwięcej :lol:

Posted

Bonsai- będziemy szukać odpowiedniej kałuży :evil_lol:

Od-Nowa- no oby jak najwięcej takiej psiej radochy , to i nie musze z aparatem nadążać :loveu:

obiecane fotki

kamykowy świr :evil_lol:

zdobywczyni szczytów ;)

spragniona

szczęśliwa

graficiara :evil_lol:

Posted

nie mogę uwierzyć,że ta rorabiara niecałe 8 kg waży :roll::lol:
te patyczki wyglądają przy niej normalnie, nie jak wielkie drągi... więc może to zmyłka? :cool3:

śliczne zdjęcia :loveu:

Posted

Biana jest takiej wielkości jak był Wauzik a on ważył ok. 10-13 kg w zalezności od stopnia zakochania w suczkach sąsiadów :)

Bianca ze 2-3 kg powinna jeszcze przytyć,ale nie bardzo jej to wychodzi mimo całkiem już dobrego apetytu :shake: