Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betel napisał(a):
Witam i tradycyjnie o fotki pytam. Pozdrówka:lol:

Fotki byłyby już wczoraj gdyby serwer dogo nie zrobił sobie ze mnie zartów i mnie łaskawie zalogował a tu guzik , dopiero dziś zostałam łaskawie wpuszczona :angryy:

anetta napisał(a):
Jaki tutaj klimacik panuje mmmmmmmmm :loveu:

Anetta jesteś , co się z Wami działo ?

Klimacik to dopiero będzie :cool3:

Multicytat działa :multi:

Posted

jak to są owoce grzybobrania to nie wiem jak wyglądasz :evil_lol: może jesteś zielona i masz na imię Fiona a na dodatek jesteś księżniczką :cool1::evil_lol:
a Bianeczka byłaby wtedy...... osłem :diabloti:

dostanie mi się po głowie :cool3: to już uciekam
dobranoc:loveu:

Posted

Bianeczkę prędzej widziałabym w roli kota w butach a nie osła! :cool3: ona ma takie oczka że słynną minę kota zrobiłaby bez problemu:loveu:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
jak to są owoce grzybobrania to nie wiem jak wyglądasz :evil_lol: może jesteś zielona i masz na imię Fiona a na dodatek jesteś księżniczką :cool1::evil_lol:
a Bianeczka byłaby wtedy...... osłem :diabloti:

dostanie mi się po głowie :cool3: to już uciekam
dobranoc:loveu:

A co z tymi grzybkami jest nie tak ?

Bianeczce proszę mi gatunku nie zmieniać :)

eria napisał(a):
Bianeczkę prędzej widziałabym w roli kota w butach a nie osła! :cool3: ona ma takie oczka że słynną minę kota zrobiłaby bez problemu:loveu:

No następna :razz:

jaro1 napisał(a):
http://img208.imageshack.us/img208/1...anca686jz0.jpg

Ale pięknotka :lol: Do zakochania:loveu:

Pozdrawiam,
Dorota:lol:

Witajcie u nas :multi:

No to jeszcze z sobotniego spaceru

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ale kita :loveu::loveu::loveu: widać, po jej oczach,że psotnica nieziemska :lol:
nie pada tam u Was?

a coś jest juz prawie gotowe :siara:

psotnica ??? toz to łotr pospolity , patrzy tylko gdzie by uciec, jaki rower zaczepić i za jakim menelem sobie iść :mad:

JUŻ ???? aleś Ty szybka jest ,to teraz nie będę się mogła doczekać:razz:

Posted

Mnie też się ta fotka podoba;).

Ale wszystkie patyko-świrki są świetnie mimo, że nie ostre:roll:. Moje wszystkie są do niczego, bo ciągle liczę kaskę na lepszy sprzęt:cool3:

Posted

pożalę się :(
padł mi komputer, jestem właśnie w trakcie przypominania sobie co na nim miałam i instalowania wszystkiego od nowa :( po formatowaniu :placz:

padł mi samochód a później samochód taty a na koniec złapałam gumę w dętce rowerowej wracając z pracy :(

samochód taty posmakowały sobie kuny - a raczej przewody hamulcowe:(
mój zagotował bo mechanik inteligentny nie odpowietrzył układu po wlaniu płynu :(

Biana przerażona bo siedzała pół dnia sama z moim kuzynem który ratował mój komputer
już marzę żeby ten dzień się skończył .

No i zniknęły zdjęcia przygotowane do wstawienia i djecia fantów na bazarek :(

Dobrze że chociaż słońce świeciło :razz:

Posted

uch ale dzień!!
zrób sobie kakao i tul Bianie. od razu będzie lepiej!

a czort ciemny śliczny! łobuz nawet ma ucho nadgryzione! niezły z niego pirat... chyba z tego okrętu ,który widać na innym zdjęciu:evil_lol:
brudna Biania też rozwesela :loveu:

Posted

Rudzia-Bianca znam ten ból, wielekrotnie walczyłam z kompem tracąc przy tym masę danych :( Od tamtych, mało przyjemnych doświadczeń (utracone fotki z wakacji w Chorwacji, ważne dokumenty do pracy itd..), wszystkie ważne dane zgrywam na płytki.
Zostaw problemy w domu, weź Biankę na spacer i oderwij się od zwykłej codzienności.

Posted

Dzięki Cioteczki ,
dziś już świat wygląda piękniej ;)

Na szczęście poszła tylko partycja z systemem , ale nie zdazyłam przerzucic niektórych danych na drugą no i poszły w wirtualny niebyt . Najgorsze jest instalowanie tych wszystkich niezbędnych do życia programów :evil_lol:

Autko powinnam mieć po 19.00 więc od jutra powinno wszystko wrócić do normy :cool3:

Wieczorem będą zdjęcia Bianki :loveu: