betel Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Witam i tradycyjnie o fotki pytam. Pozdrówka:lol: Quote
anetta Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jaki tutaj klimacik panuje mmmmmmmmm :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 betel napisał(a):Witam i tradycyjnie o fotki pytam. Pozdrówka:lol: Fotki byłyby już wczoraj gdyby serwer dogo nie zrobił sobie ze mnie zartów i mnie łaskawie zalogował a tu guzik , dopiero dziś zostałam łaskawie wpuszczona :angryy: anetta napisał(a):Jaki tutaj klimacik panuje mmmmmmmmm :loveu: Anetta jesteś , co się z Wami działo ? Klimacik to dopiero będzie :cool3: Multicytat działa :multi: Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 no gdzie ten klimacik? gdzie fotki? :razz: :mad: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 No to najpierw wczorajsze zaległości ; grzybobranie krajobrazik Bianeczka cdn jeśli imageshck się zlituje :razz: Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 jak to są owoce grzybobrania to nie wiem jak wyglądasz :evil_lol: może jesteś zielona i masz na imię Fiona a na dodatek jesteś księżniczką :cool1::evil_lol: a Bianeczka byłaby wtedy...... osłem :diabloti: dostanie mi się po głowie :cool3: to już uciekam dobranoc:loveu: Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Bianeczkę prędzej widziałabym w roli kota w butach a nie osła! :cool3: ona ma takie oczka że słynną minę kota zrobiłaby bez problemu:loveu: Quote
jaro1 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 http://img208.imageshack.us/img208/1813/bianca686jz0.jpg Ale pięknotka :lol: Do zakochania:loveu: Pozdrawiam, Dorota:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Od-Nowa napisał(a):jak to są owoce grzybobrania to nie wiem jak wyglądasz :evil_lol: może jesteś zielona i masz na imię Fiona a na dodatek jesteś księżniczką :cool1::evil_lol: a Bianeczka byłaby wtedy...... osłem :diabloti: dostanie mi się po głowie :cool3: to już uciekam dobranoc:loveu: A co z tymi grzybkami jest nie tak ? Bianeczce proszę mi gatunku nie zmieniać :) eria napisał(a): Bianeczkę prędzej widziałabym w roli kota w butach a nie osła! :cool3: ona ma takie oczka że słynną minę kota zrobiłaby bez problemu:loveu: No następna :razz: jaro1 napisał(a):http://img208.imageshack.us/img208/1...anca686jz0.jpg Ale pięknotka :lol: Do zakochania:loveu: Pozdrawiam, Dorota:lol: Witajcie u nas :multi: No to jeszcze z sobotniego spaceru Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ale kita :loveu::loveu::loveu: widać, po jej oczach,że psotnica nieziemska :lol: nie pada tam u Was? a coś jest juz prawie gotowe :siara: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 brudas - a wszystko przez tych kolesi ten narobił :evil_lol: a ten pogonił :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Od-Nowa napisał(a):ale kita :loveu::loveu::loveu: widać, po jej oczach,że psotnica nieziemska :lol: nie pada tam u Was? a coś jest juz prawie gotowe :siara: psotnica ??? toz to łotr pospolity , patrzy tylko gdzie by uciec, jaki rower zaczepić i za jakim menelem sobie iść :mad: JUŻ ???? aleś Ty szybka jest ,to teraz nie będę się mogła doczekać:razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 OdNowka u nas piękne słoneczko , ciepło cudnie ale cóż z tego jak jestem wtedy w pracy , apóźniej zimno i szaro i smutno :( Wiem ze nie są ostre ale musiałam pokazać patyko świrka :loveu: Quote
eria Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 http://img363.imageshack.us/img363/8140/bianca720ix6.jpg ta fotka wyszła prześlicznie :loveu: Quote
pusia2405 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mnie też się ta fotka podoba;). Ale wszystkie patyko-świrki są świetnie mimo, że nie ostre:roll:. Moje wszystkie są do niczego, bo ciągle liczę kaskę na lepszy sprzęt:cool3: Quote
Dobcia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jaka dumna psina z pięknym ogonem:loveu: http://img151.imageshack.us/img151/2346/bianca731nb4.jpg świetny patyczkowy świr:loveu: kawałek drewna a ile radości na psim pyszczku:) Quote
betel Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Fotka brudasa piekna , a jaka mina. Ciekawa jestem skad wytrzasnęłaś tego czarnego knypcia - kapitalny:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 pożalę się :( padł mi komputer, jestem właśnie w trakcie przypominania sobie co na nim miałam i instalowania wszystkiego od nowa :( po formatowaniu :placz: padł mi samochód a później samochód taty a na koniec złapałam gumę w dętce rowerowej wracając z pracy :( samochód taty posmakowały sobie kuny - a raczej przewody hamulcowe:( mój zagotował bo mechanik inteligentny nie odpowietrzył układu po wlaniu płynu :( Biana przerażona bo siedzała pół dnia sama z moim kuzynem który ratował mój komputer już marzę żeby ten dzień się skończył . No i zniknęły zdjęcia przygotowane do wstawienia i djecia fantów na bazarek :( Dobrze że chociaż słońce świeciło :razz: Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 uch ale dzień!! zrób sobie kakao i tul Bianie. od razu będzie lepiej! a czort ciemny śliczny! łobuz nawet ma ucho nadgryzione! niezły z niego pirat... chyba z tego okrętu ,który widać na innym zdjęciu:evil_lol: brudna Biania też rozwesela :loveu: Quote
crazydaisy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Rudzia-Bianca znam ten ból, wielekrotnie walczyłam z kompem tracąc przy tym masę danych :( Od tamtych, mało przyjemnych doświadczeń (utracone fotki z wakacji w Chorwacji, ważne dokumenty do pracy itd..), wszystkie ważne dane zgrywam na płytki. Zostaw problemy w domu, weź Biankę na spacer i oderwij się od zwykłej codzienności. Quote
pusia2405 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Z reguły jak się wali, to wszystko:razz:. Pomyśl sobie: TERAZ JUZ MOZE BYC TYLKO LEPIEJ;). Quote
Rudzia-Bianca Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Dzięki Cioteczki , dziś już świat wygląda piękniej ;) Na szczęście poszła tylko partycja z systemem , ale nie zdazyłam przerzucic niektórych danych na drugą no i poszły w wirtualny niebyt . Najgorsze jest instalowanie tych wszystkich niezbędnych do życia programów :evil_lol: Autko powinnam mieć po 19.00 więc od jutra powinno wszystko wrócić do normy :cool3: Wieczorem będą zdjęcia Bianki :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Wczorajszy chaos opanowany można się zabrać za wstawianie zdjęć :) spacerowa Bianca Quote
Recommended Posts