Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkie fotki fajniaste. Zdjęcia po kąpieli pokazują jednak,że panna Biancia nie była rada z pozbawienia jej przyjemności używania własnych perfum. Brzydka Pańcia , a fe :evil_lol:

Posted

Oczywiście dalej mam blokadę cytowania :(
Dobciu jak Cie dawno nie było , witaj .

Pusiu - Biana bardziej zmęczona ale pewnie i zła trochę że pozbawiłam ją wspaniałego zapaszku :)

OdNowa - prawdziwa dama omija takie perfumerie :evil_lol:

Betel - no tak pancia brzydka że fuj , za to psina piękna i pachnąca :loveu:

*zaba* - aleś mi Bianę rozsławiła :multi:

jesiennie :

lato się nie poddaje ;)

Posted

OdNowa - zapewniam że wszystkie fotki zrobione w przeciągu kilku dni październikowych :)

basia bonnie - dziekuję :lol: alez ja dawno u Was nie byłam :oops:

pusia2405-:loveu::loveu:

no to teraz typowo jesiennie ale bez Bianki :( bo nowych zdjć nie mam , na spacery wychodzimy jak już ciemno :(

:)

Posted

Najserdeczniej gratuluję poprawy stosunków między Tatą i Bianeczką i bardzo z tego się cieszę...
Na Dogo przynajmniej mogę odwiedzać Znajomych bo nasza galeria już całkiem nie działa... przynajmniej dla mnie... zaczęło się od nie działającego odnośnika w podpisie, źle działającej edycji...

Posted

Dzięki za odwiedziny na bazarku, jak pewnie zauważyłas wzór sciągnęłam od Ciebie:oops:, bo bardzo mi się Twój sposób prowadzenia aukcji podoba. Gratuluję sukcesów . :loveu: Mam nieśmiałą nadzieję ,że może i do mnie (a tym samym do psiaków) jeszcze uśmiechnie się szczeście i znajdą sie chętni na wystawione fanty. W końcu obydwie starmy sie pomóc tym samym bidulkom:lol:

Posted

Oczywiście znowu nie mogę cytować :mad:

Czoko- dziękujemy :) wielka to dla nas wszystkich radość ta poprawa stosunków ludzko psich w naszym domu :multi:

betel-bazarek jak już pisałam super, powodzenia w handlowaniu :razz:

crazydaisy- będą zaraz jakies zdjątka ;) a u Was już nadrobiłam zaległości :lol:

Dobcia- czesć zapracowany Studencie . :cool3:

Od-Nowa-no cóż spółki nie otworzymy :evil_lol: jakby co to pisz, ale myślę że spokojnie dasz radę sama ;)

A to zdjęcia z dzisiejszego spaceru w super dziwnym świetle, nie mogłam sobie za nic z nim poradzić :( dlatego tylko tyle , ale będą jeszcze wczorajsze widoczki z górskich okolic.

cdn .

Posted

a to jest siostra Happy z przychówkiem :( jak tylko będę mieć urlop obiecałam ją wysteryylizować i nawet uzyskałam zgodę właścicieli . Wygląda na kilka lat starszą od mojej Happy :(

te małe to straszne dzikuski, mamusia jest bardzo przytulaśna ( małe szukają domu - jakby się ktoś zakochał )

Posted

Tydzień temu podziwiałam te same widoki i myślałam że gdzieś tam mieszkacie!
Bianeczka jako prawdziwa dama używa tylko perfumy a nasza mała woli zająć się degustacją...