Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eeeech, to poproszę otwarty kanał , żeby się dostać do Waszej galerii :lol:
zupełnie nie można się tu dostać!
ale cierpliwie poczekamy... w końcu widok Biani w jesiennej oprawie jest ... :loveu: (brak nocą przymiotników:cool3: )

Posted

aa zapomniałam. i idźcie zrobić zdjęcia pod klona jakiegoś albo cuś. będą piękna czerwone liście.
topolowe żółte są smutne :cool3:

ależ wymagania :diabloti: no trudno! to za to,że tak mało Biani:eviltong:

Posted

Dodo znalazło wyrafinowany sposób znęcania się nad swoimi użytkownikami - loguje mnie już i owszem po czym informuje że server zajęty :mad:

WItamy wszystkich :) Nie mogę cytować więc tak ogólnie ( kolejna niespodzianka dogo :razz:)

No proszę proszę jakie wymagania - OdNowka skąd ja Ci klony wezmę hę to nie Kanada . :evil_lol:

Ale Bianki mam i to dużo - jak tylko biedny serwer pozwoli to będziecie prosić o grzybki :diabloti:

no to zaczynamy :

ten facet na ławce coś je , chyba frytki hmmm a frytki to chyba dobre są - mój pies niejadek atakuje na spacerze ludzi którzy niosą coś do jedzenia :evil_lol:

Posted

Rudziu złota! na prawdę zapraszamy! nawet jej frytki zrobię a co!:lol:
pojedziemy sobie na wycieczkę za miasto i nie będzie strachów ;) pod kloszem trzymać nie wolno :eviltong: a moje suki ją rozbawią :evil_lol:
jak nie teraz to za jakiś czas. poczekamy ;)

zdjęcia super!! zwłaszcza to:

prawdziwy świr :evil_lol::loveu:

a,że pies niejadek... dobre sobie!:diabloti:

Posted

Hejka mili Goście nasi :)

Cieszymy się z Bianula że zdjęcia się podobają :)
niektórym nawet te same co i mnie :eviltong: ( cześć Ania i Tania :loveu: )

Dogo nadal odmawia mi dostępu do funkcji multicytata :cool3:

OdNowka to nie jest chowanie Biany pod kloszem , ja ją znam na tyle że wiem że nasza wyprawa mogłaby się skończyć poszukiwaniami rudej świrniętej suni po całym Wrocławiu :oops: jeszcze za wcześnie :(
ale dzięki serdeczne zwłaszcza za te frytki dla Biany ( nigdy nie jadła frytek a jak wyczuje takie kupione w kiosku na starym tłuszczu ma obłęd w oczach :diabloti:)

Pusia portrecik też mi się podoba :)

Justyś - dzięki :)

crazydaisy- no to specjalnie dla Ciebie :lol:

to z wczorajszego spaceru , Biana padła po szaleństwach , a liście posłużyły za kocyk .Dzisiejszych zdjęć nie ma bo modelka na początku spaceru znalazła tym razem już nieprzeźroczysty zapach w którym niezbyt jej było do pyszczka - zaraz czeka nas kąpiel - jeszcze tylko ostatnie siii i do wanny śmierdziela muszę wstawić :mad:

Posted

bez litości! ryżową szczotą Ją!!:diabloti:
ależ te zdjęcia boskie!!!!!!!! można by trochę skadrować,żeby same liście w tle były i fruu wywołać i w ramki :loveu::loveu::loveu: rewelka!!
czy to aparatem Taty?

kto by pomyślał,że ta puchata damulka ma takie ciągoty do nieprzeźroczystych.... :evil_lol:

Posted

I po bólu , piesa czysta pachnąca , suszarą potraktowana dochodzi do siebie pod kołderką :evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']bez litości! ryżową szczotą Ją!!:diabloti:
ależ te zdjęcia boskie!!!!!!!! można by trochę skadrować,żeby same liście w tle były i fruu wywołać i w ramki :loveu::loveu::loveu: rewelka!!
czy to aparatem Taty?

kto by pomyślał,że ta puchata damulka ma takie ciągoty do nieprzeźroczystych.... :evil_lol:

Aparat mój , mój staruszek :cool3: Próbowałam kadrować zeby były same liście, ale jednak wolę żeby gdzies coś zielonego mignęło :diabloti:

Oj ma ci ona niestety ma zamiłowanie do paskudztw maści wszelkiej :mad: