Rudzia-Bianca Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Jeszcze będzie dość Bianeczki :evil_lol: ale jutro :razz: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 eeeech, to poproszę otwarty kanał , żeby się dostać do Waszej galerii :lol: zupełnie nie można się tu dostać! ale cierpliwie poczekamy... w końcu widok Biani w jesiennej oprawie jest ... :loveu: (brak nocą przymiotników:cool3: ) Quote
crazydaisy Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jak ten rudzielec uroczo wygląda w jesiennej scenerii :) Quote
*zaba* Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Niezle grzybobranie! Ale Nowka ma racje,prosze o zachowanie odpowiednich proporcji :diabloti: Jesien ma swoje uroki,oczywiscie jak deszczysko nie pada. Quote
Od-Nowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 aa zapomniałam. i idźcie zrobić zdjęcia pod klona jakiegoś albo cuś. będą piękna czerwone liście. topolowe żółte są smutne :cool3: ależ wymagania :diabloti: no trudno! to za to,że tak mało Biani:eviltong: Quote
pusia2405 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ja mam nadzieję, że ty nie zbierałaś tych grzybków do koszyczka:evil_lol:. A u nas jeszcze nie ma takich kolorów... Ja czekam na więcej kolorowych biancowych fotek;). Quote
Bewarka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 O grzybki :) Widziałam takie na żywo...:lol: Pzdr :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Dodo znalazło wyrafinowany sposób znęcania się nad swoimi użytkownikami - loguje mnie już i owszem po czym informuje że server zajęty :mad: WItamy wszystkich :) Nie mogę cytować więc tak ogólnie ( kolejna niespodzianka dogo :razz:) No proszę proszę jakie wymagania - OdNowka skąd ja Ci klony wezmę hę to nie Kanada . :evil_lol: Ale Bianki mam i to dużo - jak tylko biedny serwer pozwoli to będziecie prosić o grzybki :diabloti: no to zaczynamy : ten facet na ławce coś je , chyba frytki hmmm a frytki to chyba dobre są - mój pies niejadek atakuje na spacerze ludzi którzy niosą coś do jedzenia :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 na szczęście jeszcze gdzieś coś zielonego zostało :) i są patyczki :multi: cdn :) będzie jeszcze m. in ostatnie pewnie w tym roku w wodzie brykanie Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 coś znalazłam :razz: no nie złość się , znalazłam przeźroczysty zapach - jestem czyściutka :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 och woda , mogę wejść :cool3: hmmm za zimna jednak :diabloti: Quote
eria Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://img413.imageshack.us/img413/9279/bianca212nl2.jpg ta fota najlepsza:loveu::loveu: w ogóle taka psia radość z tych zdjęć bije:lol: Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Rudziu złota! na prawdę zapraszamy! nawet jej frytki zrobię a co!:lol: pojedziemy sobie na wycieczkę za miasto i nie będzie strachów ;) pod kloszem trzymać nie wolno :eviltong: a moje suki ją rozbawią :evil_lol: jak nie teraz to za jakiś czas. poczekamy ;) zdjęcia super!! zwłaszcza to: prawdziwy świr :evil_lol::loveu: a,że pies niejadek... dobre sobie!:diabloti: Quote
pusia2405 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://img511.imageshack.us/img511/6596/bianca458ws5.jpg Śliczny portret;) i to ostatnie też mi się bardzo podoba! Quote
crazydaisy Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Śliczne foteczki :) a szczególnie podobają mi się te typowo jesienne wsród liści :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Hejka mili Goście nasi :) Cieszymy się z Bianula że zdjęcia się podobają :) niektórym nawet te same co i mnie :eviltong: ( cześć Ania i Tania :loveu: ) Dogo nadal odmawia mi dostępu do funkcji multicytata :cool3: OdNowka to nie jest chowanie Biany pod kloszem , ja ją znam na tyle że wiem że nasza wyprawa mogłaby się skończyć poszukiwaniami rudej świrniętej suni po całym Wrocławiu :oops: jeszcze za wcześnie :( ale dzięki serdeczne zwłaszcza za te frytki dla Biany ( nigdy nie jadła frytek a jak wyczuje takie kupione w kiosku na starym tłuszczu ma obłęd w oczach :diabloti:) Pusia portrecik też mi się podoba :) Justyś - dzięki :) crazydaisy- no to specjalnie dla Ciebie :lol: to z wczorajszego spaceru , Biana padła po szaleństwach , a liście posłużyły za kocyk .Dzisiejszych zdjęć nie ma bo modelka na początku spaceru znalazła tym razem już nieprzeźroczysty zapach w którym niezbyt jej było do pyszczka - zaraz czeka nas kąpiel - jeszcze tylko ostatnie siii i do wanny śmierdziela muszę wstawić :mad: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 cd . po odpoczynku pora na zabawę z patyczkiem ;) ok ja już odpoczęłam , chodźmy z tych liści już i znowu szaleństwo :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 idziemy szorować brudasa :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 bez litości! ryżową szczotą Ją!!:diabloti: ależ te zdjęcia boskie!!!!!!!! można by trochę skadrować,żeby same liście w tle były i fruu wywołać i w ramki :loveu::loveu::loveu: rewelka!! czy to aparatem Taty? kto by pomyślał,że ta puchata damulka ma takie ciągoty do nieprzeźroczystych.... :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 I po bólu , piesa czysta pachnąca , suszarą potraktowana dochodzi do siebie pod kołderką :evil_lol: [quote name='Od-Nowa']bez litości! ryżową szczotą Ją!!:diabloti: ależ te zdjęcia boskie!!!!!!!! można by trochę skadrować,żeby same liście w tle były i fruu wywołać i w ramki :loveu::loveu::loveu: rewelka!! czy to aparatem Taty? kto by pomyślał,że ta puchata damulka ma takie ciągoty do nieprzeźroczystych.... :evil_lol: Aparat mój , mój staruszek :cool3: Próbowałam kadrować zeby były same liście, ale jednak wolę żeby gdzies coś zielonego mignęło :diabloti: Oj ma ci ona niestety ma zamiłowanie do paskudztw maści wszelkiej :mad: Quote
Dobcia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Jakie piękne zdjęcia!!!:loveu: Tym piękniejsze, że ja takich nie mam możliwości teraz robic, a pogoda cudowna na focenie... ahhh http://img408.imageshack.us/img408/2051/bianca538mr6.jpg hehe jaka wymęczona życiem suczka:lol: Quote
pusia2405 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 A ja coraz bardziej choruję na lepszy aparat:-(. Panna, to chyba z lekka obrażona po kąpieli:evil_lol:. Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Biania to prawdziwa dama! nawet jak się gniewa to pięknie :evil_lol: Quote
Recommended Posts