Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Cudowny widok:loveu:

furciaczku żebyś wiedziała , nie ma nic piękniejszego dla mnie niż widok mojej Biany szczęśliwej :loveu:
ech życie staje się piękniejsze jak się ma takie cudo obok siebie :loveu::loveu::loveu:

niestety dziś pracuję :( zaraz idę do roboty więc jakies foty ewentualnie w nocy lub jutro - pozdrawiamy i udanego weekendu Wam życzymy :lol:

Posted

betel napisał(a):
http://img341.imageshack.us/img341/462/bianca192lu1.jpg to prześmieszna fotka, ostatnia z foką w pyszczku -w podskokach- też zabawna. A jeśli chodzi o kaczki to mam do nich stosunek podobny jak Bianka, mądra sunia:evil_lol:. Ciszę się , że malutkimi kroczeczkami oswaja się z Twoim tatą:loveu:

DuDziaczek napisał(a):

Ona ona... matko to WAMPIR!!!
jak ty sie jej nie boisz!!!
a prz okazji matko ale masz wielkie wyrko :diabloti:

hehe Bianeczka nie jest wampirem :) tylko jesli widzi kaczory to się w niej krwiopijcze instynkty odzywają - jak zauważyła Betel - mądra z niej sunia :evil_lol:

No tak wyrko mamy wielgaśne , dlatego też większość zdjęć pokojowych jest z łózkowych , bo na nic innego miejsca już nie ma :diabloti:

Moi drodzy chciałam Wam donieść z prawdziwą niekłamaną radością ze moja psica pomału zmienia się w łakomczucha :):multi::crazyeye::multi::multi: zjedzone dwie michy zupy to bilans dnia dzisiejszego no i błagalne spojrzenia podczas obiadu - a może coś mi spadnie :)
uffff jak ja się cieszę , nawet sobie nie wyobrażacie .

Biana własnie odpoczywa po ciężkim dniu - była u mnie przyjaciółka więc Biana musiała się bać co ją wykończyło i bidulka śpi :)
ale asystowała nam cały czas nie uciekła do innego pokoju , co też jest wielkim sukcesem :)

najlepiej u pani na kolanach

ale łózko też może być:evil_lol:

pozdrawiamy wszystkich dwunogich i czterołapych zaglądających do nas :razz:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):

Moi drodzy chciałam Wam donieść z prawdziwą niekłamaną radością ze moja psica pomału zmienia się w łakomczucha :):multi::crazyeye::multi::multi: zjedzone dwie michy zupy to bilans dnia dzisiejszego no i błagalne spojrzenia podczas obiadu - a może coś mi spadnie :)
uffff jak ja się cieszę , nawet sobie nie wyobrażacie .

No to teraz moze byc juz tylko lepiej:multi::multi::loveu:
hehe ja sie wcale nie zdziwie jak za jakis czas bedziesz nazekac ze mala ciagle chce jesc i za gruba jest:evil_lol:

Posted

Dobry wieczór :)
nie smiejcie się ze mnie , ale to moja pierwsza sunia w życiu i nie jestem pewna ale chyba moja psia panienka została psią kobietką - tak mi się wydaje że ma cieczkę :)
ale humor jej dopisuje , apetyt również i nawet sfory psów nie ciągnełyśmy za sobą na spacerze :)
Bianca troszkę plami , ale bardzo mało , popiskuje i taka przytulaśna się zrobiła - niestety nie do taty na którego znowu warczy .

przed chwilą własnie zakończyły z Happy wojnę na moim łózku i towarzycho poszło już spać :)

dlaczego wyżerasz moje chrupki :mad:one są za duże dla ciebie udławisz się

ten pies zwariował :crazyeye:

to ja żegnam państwa i dobranoc życzę, kota nie ma mogę spać :)

Posted

Pozwoliłam sobie zrobić Wam w prezencie avatar, ale to nie znaczy ,że musicie go używać.Tak mi się podoba ten Twój psi elfik, że po prostu miałam ochotę się pobawić.:lol:

Ma już hiperłacze. Jeśli weszłam Ci Rudziu w paradę napisz, a zaraz go usunę, a jeśli masz ochotę go użyć, a w przyszłości zrobisz własny, to też go zwyczajnie wywal!!!!:loveu::oops:

Posted

[FONT=Times New Roman]Betel jak my Ci mamy dziękować za taki prezent :Cool!::klacz::sweetCyb::modla::Dog_run::BIG::laola:jesteś kochana , bardzo bardzo Ci dziękujemy :loveu:, bo ja jednak nie potrafie takich cudów robić .Jesteśmy wzruszone z Bianą.[/FONT]

Posted

Wiesz, Rudziu , jest w tym z mojej strony troszkę czystego wygodnictwa, tak klikam na awatarek i już jestem u Was. Miłych snów. :loveu:

Ps.Mnie chwilowo biorą diabli, bo przyniosłam z pracy strasznie durną robotę, w którą mnie wrobiono i na którą zupełnie nie mam ochoty. Dobrze choć , że psiaki dotrzymują mi towarzystwa , bo inaczej chyba bym już nie tylko klęła pod nosem , ale nawet głośno krzyczała.:diabloti:

Posted

Puk, puk , co tam u Was na pokładzie , bo nam powiększyła się rodzina o Mini, którą wzięła do siebie do Konstancina moja teściowa. Buziaczki:loveu:

Posted

Witam wszystkich , strasznie jestem zagoniona, nie mamy nowych zdjęć :( a le poprawimy się niedługo . Bianeczka z dnia na dzień robi się coraz bardziej posłuszna, na spacerach zaczęła reagować na komendę stój :) niestety nadal w nosie ma przychodzenie do mnie jak ją wołam :diabloti::mad: no i szczeka małpa wstrętna na Tatę :mad:który biedny już dwoi się i troi żeby podlizać się psu .

[quote name='DuDziaczek']bianka a po 1 cievczce masz ja zamiar wysterylizowac :roll:[/quote]

tak Biana pójdzie pod nóż :evil_lol:

[quote name='betel']Puk, puk , co tam u Was na pokładzie , bo nam powiększyła się rodzina o Mini, którą wzięła do siebie do Konstancina moja teściowa. Buziaczki:loveu:[/quote]
Betel Kochana gratuluję powiększenia rodziny :cool3: cudnie ze kolejna bida ma cudowny domek , miziaki dla suńki :) i ukłony dla Teściowej dobrej kobiety :)

Zmykam , jutro niestety znowu do pracy , kiedy ja będę mieć wolny weekend :-(

Wymiziajce ode mnie wszystkie wasze sierściuchy kochane :)

Posted

Dzięki będziemy miziać, a Ty wymiziaj od nas swojego elfika Bianeczkę. Jeśli chodzi o przychodzenie na wołanie to proponuję ,żebyś miała zawsze w kieszeni torebeczkę z jakimś przysmakiem małej i nagradzała ją, jak tylko się pojawi na Twoje wołanie , możesz zacząć takie ćwiczenia w domu, żeby przywykła do komendy. Inka początkowo w ogóle nie słuchała mnie ( za to idealnie słuchała Marcina) teraz na komendę noga przybiega szybko, ale ćwiczyłam to na niej w domu , a nagrodą były witaminki ( to jej przsmak), albo psie ciasteczka. Czasem musiałam ją sobie sama przyprowadzić po takim wołaniu , ale wtedy też dostawała nagrodę, a potem załapała i teraz zawsze przychodzi , choć czasem z pewnym ociagąniem:evil_lol:.
Pozdrowionka betel

Posted

Dzień dobry :)
mamy dziś zły dzień Biana przerażona bo jest w okolicy odpust i dzieciaki i stare chłopy pokupiły petardy i strasznie cieszy ich robienie łomotu :mad::mad::mad::mad::mad: a moja tchórzyna nawet noska za drzwi nie chce wysunąć , tylko zakopała się w pościel i śpi .

furciaczek napisał(a):
Zobaczysz ze Binca jeszcze pokocha twojego tate... na wszystko potrzeba czasu:loveu:

Furciaczku obyś miała rację bo cierpliwość mojego Taty się chyba kończy:shake: i zaczyna się wkurzać ze w jego własnym domu taka mała ruda warczy na niego :evil_lol:
betel napisał(a):
Jeśli chodzi o przychodzenie na wołanie to proponuję ,żebyś miała zawsze w kieszeni torebeczkę z jakimś przysmakiem małej i nagradzała ją, jak tylko się pojawi na Twoje wołanie , możesz zacząć takie ćwiczenia w domu, żeby przywykła do komendy. Inka początkowo w ogóle nie słuchała mnie ( za to idealnie słuchała Marcina) teraz na komendę noga przybiega szybko, ale ćwiczyłam to na niej w domu , a nagrodą były witaminki ( to jej przsmak), albo psie ciasteczka. Czasem musiałam ją sobie sama przyprowadzić po takim wołaniu , ale wtedy też dostawała nagrodę, a potem załapała i teraz zawsze przychodzi , choć czasem z pewnym ociagąniem:evil_lol:.
Pozdrowionka betel

Betel u nas jest problem z takim szkoleniem , bo Bianca jak wszyscy już wiedzą jest parszywym niejadkiem , to że zaczęła jadać z miski w miarę normalnie nie znaczy że da się skusić na smakołyki :( i ja nie bardzo mam ją jak nagradzać :( na szczęście chyba zaczęło jej sprawiać przyjemność przytulanie jej więc mamy jakiś sposób na nagradzanie , ale najprostszy czyli na żarełko odpada :( a na spacerze mała nie weźmie nic do pyszczka nie i już i w zwiazku z tym nie opłaca się jej do mnie przychodzić jak mam jej dac coś co jej nie interesuje :( a nosiłyśmy już wszystkie mozliwe smakołyki ze sobą :( no uparta z niej bestyjka :diabloti: