Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odnówka nie dobijaj moknących ludzi:eviltong: odkąd wróciłam, nie było ani jednego dnia bez deszczu... za chwile zapomne, jak słońce wygląda:diabloti:

Śliczne zdjęcia:loveu: Bianeczka osiąga prędkość światła:lol:

Posted

Hej Wszyscy ,
szybciutko wpadam do siebie :)
powiem tylko krótko powrót po urlopie do pracy to koszmar:placz: nie wiem w co ręce włozyć .
Może póxniej uda mi się trochę myślenickiej jesieni wstawić :)

lecę na bazarek :evil_lol:

Posted

Witam :Rose: Małgosiu jakie piękne zdjęcia :loveu: , a "zaklęty " to niezła twarzyczka z małą czuprynką, dołeczkiem w brodzie :evil_lol:

Posted

[quote name='crazydaisy']http://img524.imageshack.us/img524/734/bianca755hj7.jpg rzeczny kamieniołaz :)
Te jesienne klimaty na zdjęciach tak ładnie wychodzą... szkoda tylko, że tak zimno.

Biana ma w nosie że zimno ,a ja wyglądałam jak Rudolf - czerwowononosy renifer :evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']ale ładne zdjęcia :crazyeye:
ogląda się z wielką przyjemnością!! masz jeszcze?

ja od czasu urlopu nie miałam aparatu w rękach:roll:

Dziękuję :)
Mam jeszcze tylko Bianę w liściach :) ale na razie tworzę drugi bazarek dla Kielc , więc może wstawię za jakiś czas :)

[quote name='dii']Witam :Rose: Małgosiu jakie piękne zdjęcia :loveu: , a "zaklęty " to niezła twarzyczka z małą czuprynką, dołeczkiem w brodzie :evil_lol:

Cześć Dii :loveu:
Tak zaklęty jest niesamowity :razz:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
i Nika i jej śliczna obróżka świat obiegły :evil_lol::lol:
Rudziu Rudziu jak tam wymiana okien?

Jam to , nie chwaląc się uczynił" -jak rzekłby Zagłoba. Choć przyznaję sie ,że nie celowo, tylko przez gapiostwo. Ale nie ma tego złego , co by na dobre nie wyszło.
Buziaki dla Rudzi i jej pańci:loveu: