Rudzia-Bianca Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Moja Biana stała się sławna - nauczyła się pływać i opisali ją w gazecie od razu :evil_lol: Quote
Bonsai Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A wiesz! Mój pies też trafił na okładkę, ale do kolorowej gazety! :eviltong: Quote
crazydaisy Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nieźle, nieźle, teraz każdy dowie się o Rudzi :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 same sławne psy :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 jaka ściema jaka ściema ;) Quote
Dobcia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ooo a w jakiej gazecie?:cool3: Najlepsze są Negrowe krótkie, sztywne i czarne włoski na każdym ubraniu:loveu: a jak taki włos ustawi sie pod odpowiednim katem i zaczyna kłuć... wrażenia bezcenne:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Dobcia napisał(a):Ooo a w jakiej gazecie?:cool3: Najlepsze są Negrowe krótkie, sztywne i czarne włoski na każdym ubraniu:loveu: a jak taki włos ustawi sie pod odpowiednim katem i zaczyna kłuć... wrażenia bezcenne:evil_lol: a w światowej światowej :evil_lol: O mam to samo z kudełkami kotki :) przeżycia nie z tej planety ;) Quote
betel Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No własnie, gdzie zdjątka sławnej suczki???:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 a się wzięło zniknęło :placz: nie wiem czemu . ale zaraz na pocieszenie foty z dzisiejszego spaceru , na którym Biana dostała kręćka i biegała jak szalona - trudno było ją w obiektyw złapać dlatego tylko 2 zdjęcia szaleństwa a reszta pozowane :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 nareszcie nareszcie mogę biegać skakać hurrra :multi::multi: i tak było przez 40 min , ale później pies się zziajał i zaczął być mniej dynamiczny :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 czy ja dobrze widziałam zakaz wprowadzana psów ?? Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 no to koniec na dzisiaj , jutro będzie więcej zdjęć ale dziś już pora spać bo się nam urlop skończył i jutro idę do pracy :placz::placz: Quote
Od-Nowa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 psi plac zabaw :diabloti: piękna odważna dziewczynka :loveu::lol: Quote
Czoko Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Podziwiałam śliczną Bianeczkę i trafiłam na zdjecia Happy - a gdzie można przeczytać Jej historię? Chociaż raz jestem z wizytą oficjalnie... Pozdrawiam serdecznie Quote
betel Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 http://img407.imageshack.us/img407/4594/bianca809fz3.jpg -jak widać ciekawość może być silniejsza od strachu:evil_lol: Zdjęcie w pędzie kapitalne - "rudy pocisk":loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Od-Nowa']psi plac zabaw :diabloti: piękna odważna dziewczynka :loveu::lol: o tak coraz odważniejsza się robi i coraz większy z niej łotr :evil_lol: [quote name='Czoko']Podziwiałam śliczną Bianeczkę i trafiłam na zdjecia Happy - a gdzie można przeczytać Jej historię? Chociaż raz jestem z wizytą oficjalnie... Pozdrawiam serdecznie Czoko, Happy trafiła do nas jak wszystkie nasze zwierzaki z ulicy , rodzice pojechali na pogrzeb i przywieźli miaucząca siatkę , kocią mamę potrącił samochód i zostały cztery kociaki w tym nasza Happy . Właściwie to nie planowaliśmy nigdy że będziemy mieć kota , bo wtedy był z nami jeszcze Wauzik , który kotów nie znosił z całego swojego psiego serducha no ale nie można było maluchów zostawić . [quote name='betel']http://img407.imageshack.us/img407/4594/bianca809fz3.jpg -jak widać ciekawość może być silniejsza od strachu:evil_lol: Zdjęcie w pędzie kapitalne - "rudy pocisk":loveu: Nie wiem czy nie była szybsza od pocisku :) Nie była na spacerze przez ponad tydzień , bo jak mnie nie było to Tata miał zakaz wychodzenia z nią na spacer, bo jednak na razie to jest jeszcze przyjaźń na nie do końca ustalonych między nimi zasadach , wolałam nie ryzykować , więc psi+sko po tygodniu w bezruchu nie mogło się naszaleć :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 a nie masz moze opcji filmowania w aparacie? taki wariacki filmik to dopiero byłby rarytas :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 OdNowa mam ale nie nadążam za tym świrem :evil_lol: kiepski ze mnie operator zwykle krzaki się tylko nagrywają :oops: Quote
crazydaisy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wypad nad wodę, świetna sprawa i widzę, że nawet pogoda dopisuje :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 crazydaisy napisał(a):Wypad nad wodę, świetna sprawa i widzę, że nawet pogoda dopisuje :) Zimno zimno ale na szczęście nie padało, od dwóch dni niestety stały prysznic mamy :( Quote
crazydaisy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 U nas niestety ciągle deszczowo :( więc na długie spacery się nie wybieramy :-( Mam nadzieję, że to się niedługo zmieni. Quote
Od-Nowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Babka w babkach :diabloti: a u nas nie pada nie pada fukcin siht* ----------- *:diabloti: Quote
Recommended Posts