Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooo a w jakiej gazecie?:cool3:

Najlepsze są Negrowe krótkie, sztywne i czarne włoski na każdym ubraniu:loveu: a jak taki włos ustawi sie pod odpowiednim katem i zaczyna kłuć... wrażenia bezcenne:evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Ooo a w jakiej gazecie?:cool3:

Najlepsze są Negrowe krótkie, sztywne i czarne włoski na każdym ubraniu:loveu: a jak taki włos ustawi sie pod odpowiednim katem i zaczyna kłuć... wrażenia bezcenne:evil_lol:

a w światowej światowej :evil_lol:

O mam to samo z kudełkami kotki :) przeżycia nie z tej planety ;)

Posted

a się wzięło zniknęło :placz: nie wiem czemu .

ale zaraz na pocieszenie foty z dzisiejszego spaceru , na którym Biana dostała kręćka i biegała jak szalona - trudno było ją w obiektyw złapać dlatego tylko 2 zdjęcia szaleństwa a reszta pozowane :evil_lol:

Posted

Podziwiałam śliczną Bianeczkę i trafiłam na zdjecia Happy - a gdzie można przeczytać Jej historię?
Chociaż raz jestem z wizytą oficjalnie...
Pozdrawiam serdecznie

Posted

[quote name='Od-Nowa']psi plac zabaw :diabloti:
piękna odważna dziewczynka :loveu::lol:

o tak coraz odważniejsza się robi i coraz większy z niej łotr :evil_lol:

[quote name='Czoko']Podziwiałam śliczną Bianeczkę i trafiłam na zdjecia Happy - a gdzie można przeczytać Jej historię?
Chociaż raz jestem z wizytą oficjalnie...
Pozdrawiam serdecznie

Czoko, Happy trafiła do nas jak wszystkie nasze zwierzaki z ulicy , rodzice pojechali na pogrzeb i przywieźli miaucząca siatkę , kocią mamę potrącił samochód i zostały cztery kociaki w tym nasza Happy .
Właściwie to nie planowaliśmy nigdy że będziemy mieć kota , bo wtedy był z nami jeszcze Wauzik , który kotów nie znosił z całego swojego psiego serducha no ale nie można było maluchów zostawić .

[quote name='betel']http://img407.imageshack.us/img407/4594/bianca809fz3.jpg -jak widać ciekawość może być silniejsza od strachu:evil_lol:
Zdjęcie w pędzie kapitalne - "rudy pocisk":loveu:

Nie wiem czy nie była szybsza od pocisku :) Nie była na spacerze przez ponad tydzień , bo jak mnie nie było to Tata miał zakaz wychodzenia z nią na spacer, bo jednak na razie to jest jeszcze przyjaźń na nie do końca ustalonych między nimi zasadach , wolałam nie ryzykować , więc psi+sko po tygodniu w bezruchu nie mogło się naszaleć :evil_lol: