Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dobra do jutra wytrzymam :cool3:

a Biania rzeczywiście jest psem który lubi zaskakiwać :lol:
4 meżczyzn, hałas i huk... moze tego właśnie trzeba strachliwym panienkom,żeby poczuły się jak lwy :evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
no nie wiem :eviltong::p

Od-Nowa napisał(a):
no dobra do jutra wytrzymam :cool3:

a Biania rzeczywiście jest psem który lubi zaskakiwać :lol:
4 meżczyzn, hałas i huk... moze tego właśnie trzeba strachliwym panienkom,żeby poczuły się jak lwy :evil_lol:

oj tak czeka nas co jakiś czas remont do lata przyszłego roku więc będzie miała okazję poznać kilku panów :evil_lol: no i oczywiście obszczekac ich a jakże bo zapomniałam napisać że oprócz tego ze się bawiła jak na najlepszym placu zabaw to jeszcze odwazyła się panów obszczekać - przyjaźnie oczywiście - merdając do nich ogonkiem :evil_lol:
psi psychiatra mi ptrzebny :evil_lol: bo sama nie zrozumiem tej mojej psiny :loveu:

Posted

widziałam wszystkie !!!! z zapartym tchem :crazyeye: wspaniałe zdjęcia :loveu::loveu::loveu:
wszystkie!!! co za klimat, co za zieleń... wrzosowiska.. kamienne kościoły, cmentarze..... piękne ...
nie dziwię się, że biegałaś od rana do nocy!!!
ech...
piękne no..
:loveu::loveu::loveu:

Posted

obejrzałam cały album, coś pięknego:loveu::loveu::loveu:
wrzosowiska robią niesamowite wrażenie!
prześlicznie tam jest:loveu:

a Bianeczka widzę, że coraz dzielniejsza:lol:

Posted

anetta napisał(a):
Ja też już obejrzałam, fantastyczne.

Szkoda że miniaturki :mad: i pojedyńczo trza powiększać.

No i jest pokaz slajdów :)

Cieszę się że się podoba :)
A ja znowu lecę do Irlandii w listopadzie , właśnie nabyłam drogą zakupu bilet w cenie promocyjnej uwaga :) za 58 zł w dwie strony :multi:
Mój TZ śmieje się że pewnie samolotem bez skrzydeł za taką cenę :evil_lol:

OdNowa zdjęcie wstawię jak tylko zrobię :) - to jest beżowa/kremowa narzuta z tych najbardziej popularnych w IKEA ( Bomull ) rozmiar 150x250 cm , nie wiem czy nie widziałam u Ciebie na zdjęciu kiedyś takiej brązowej ale moja pamiec bywa zawodna ostatnimi czasy ;)

Posted

a szkoda! takie to mam (3- granat, beż i bordo) ale mam już ich dość i chciałam taką śliską co mają. Zeby się kłaki tak bardzo nie wczepiały ;)
muszę odłożyć w pażdzierniku ;)

Posted

a nie, jednak inną wkleiłaś. takiej nie mam. I nawet nie widziałam chyba. Tamte moje kosztowały ok 40zł.
a marzy mi się coś z narzut Kilan :p jest tam śliczna śliwka na przykład :cool3:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a nie, jednak inną wkleiłaś. takiej nie mam. I nawet nie widziałam chyba. Tamte moje kosztowały ok 40zł.
a marzy mi się coś z narzut Kilan :p jest tam śliczna śliwka na przykład :cool3:

Też mi się marzy teraz jakaś śliska , niedługo wszystkie narzuty pójdą chyba do kosza bo pełno w nich nabitych Biankowych kudełków :evil_lol:

Posted

betel

kładę na kanapy psie kocyki , które stale trzepię piore

prać i trzepać? na to nie wpadłam :diabloti::diabloti::diabloti:

a tak serio to i tak nie pomaga... codziennie odkurzać, wietrzyć wyczesywać a potem i tak te 4 futra tak natrzepią,że nie da się nigdzie usiąść. Mi to nie przeszkadza ale moja mama się brzydzi i pewnie inni goście również :evil_lol: