Od-Nowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 no dobra do jutra wytrzymam :cool3: a Biania rzeczywiście jest psem który lubi zaskakiwać :lol: 4 meżczyzn, hałas i huk... moze tego właśnie trzeba strachliwym panienkom,żeby poczuły się jak lwy :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Od-Nowa napisał(a):no nie wiem :eviltong::p Od-Nowa napisał(a):no dobra do jutra wytrzymam :cool3: a Biania rzeczywiście jest psem który lubi zaskakiwać :lol: 4 meżczyzn, hałas i huk... moze tego właśnie trzeba strachliwym panienkom,żeby poczuły się jak lwy :evil_lol: oj tak czeka nas co jakiś czas remont do lata przyszłego roku więc będzie miała okazję poznać kilku panów :evil_lol: no i oczywiście obszczekac ich a jakże bo zapomniałam napisać że oprócz tego ze się bawiła jak na najlepszym placu zabaw to jeszcze odwazyła się panów obszczekać - przyjaźnie oczywiście - merdając do nich ogonkiem :evil_lol: psi psychiatra mi ptrzebny :evil_lol: bo sama nie zrozumiem tej mojej psiny :loveu: Quote
betel Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Cześc Rudzia-Biancia, tak myślałam, czy to posiusiwanie , co chwilkę to nie z emocji ( mam to samo):evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Chyba coś obiecywałam :) na więcej zapraszam do albumu http://picasaweb.google.pl/maugo7/Irlandia1016092008r# Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 widziałam wszystkie !!!! z zapartym tchem :crazyeye: wspaniałe zdjęcia :loveu::loveu::loveu: wszystkie!!! co za klimat, co za zieleń... wrzosowiska.. kamienne kościoły, cmentarze..... piękne ... nie dziwię się, że biegałaś od rana do nocy!!! ech... piękne no.. :loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 z tych emocji zapomniałam spytać jaką masz tą narzute z Ikei? możesz wkleić zdjęcie? Quote
anetta Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 :o przepiękne! lece oglądać bo widze że jest co! :loveu: Quote
Dobcia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 obejrzałam cały album, coś pięknego:loveu::loveu::loveu: wrzosowiska robią niesamowite wrażenie! prześlicznie tam jest:loveu: a Bianeczka widzę, że coraz dzielniejsza:lol: Quote
betel Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 http://img411.imageshack.us/img411/6761/irlandiawrzesien2008077dv9.jpg uroczo:loveu: Cały album super:lol: To też jest fantastyczne - cudowne krajobrazy - Irlandia to chyba jedno z nielicznych miejsc na świecie , które chciałabym zobaczyć. Zazdroszczę. Quote
anetta Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ja też już obejrzałam, fantastyczne. Szkoda że miniaturki :mad: i pojedyńczo trza powiększać. Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jak to? wchodzisz w jedną a tam sa strzałki do oglądania dalej :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 anetta napisał(a):Ja też już obejrzałam, fantastyczne. Szkoda że miniaturki :mad: i pojedyńczo trza powiększać. No i jest pokaz slajdów :) Cieszę się że się podoba :) A ja znowu lecę do Irlandii w listopadzie , właśnie nabyłam drogą zakupu bilet w cenie promocyjnej uwaga :) za 58 zł w dwie strony :multi: Mój TZ śmieje się że pewnie samolotem bez skrzydeł za taką cenę :evil_lol: OdNowa zdjęcie wstawię jak tylko zrobię :) - to jest beżowa/kremowa narzuta z tych najbardziej popularnych w IKEA ( Bomull ) rozmiar 150x250 cm , nie wiem czy nie widziałam u Ciebie na zdjęciu kiedyś takiej brązowej ale moja pamiec bywa zawodna ostatnimi czasy ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 OdNowa to jest ta narzuta http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10075636 Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 a szkoda! takie to mam (3- granat, beż i bordo) ale mam już ich dość i chciałam taką śliską co mają. Zeby się kłaki tak bardzo nie wczepiały ;) muszę odłożyć w pażdzierniku ;) Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 a nie, jednak inną wkleiłaś. takiej nie mam. I nawet nie widziałam chyba. Tamte moje kosztowały ok 40zł. a marzy mi się coś z narzut Kilan :p jest tam śliczna śliwka na przykład :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Od-Nowa napisał(a):a nie, jednak inną wkleiłaś. takiej nie mam. I nawet nie widziałam chyba. Tamte moje kosztowały ok 40zł. a marzy mi się coś z narzut Kilan :p jest tam śliczna śliwka na przykład :cool3: Też mi się marzy teraz jakaś śliska , niedługo wszystkie narzuty pójdą chyba do kosza bo pełno w nich nabitych Biankowych kudełków :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 już nawet same kłaczki nie są do końca tak straszne co zdolne ząbki hafciarek stylem Richelie... oczywiście amatorek partaczek :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Biana na szczęście jak jej pancia z dlaeka od robótek ręcznych się trzyma :evil_lol: Ile może padać deszcz , no przecież można oszaleć już :shake: Quote
Bonsai Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 U mnie też zimnoooo.... Aż nosa się wystawiać zza kołdy nie chce. :eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 oj nie chce nie chce , dopiero z Bianą zwlekłyśmy się z łóżka :oops: Quote
betel Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ja z narzut nie korzystam , za to kładę na kanapy psie kocyki , które stale trzepię piore i kładę od nowa:cool3: Quote
Bonsai Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 To masz tą samą porę wstawania co ja, Bianca. :) Quote
Od-Nowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 betel kładę na kanapy psie kocyki , które stale trzepię piore prać i trzepać? na to nie wpadłam :diabloti::diabloti::diabloti: a tak serio to i tak nie pomaga... codziennie odkurzać, wietrzyć wyczesywać a potem i tak te 4 futra tak natrzepią,że nie da się nigdzie usiąść. Mi to nie przeszkadza ale moja mama się brzydzi i pewnie inni goście również :evil_lol: Quote
Recommended Posts