Rudzia-Bianca Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 :multi::multi::multi:och udało się złapać Biszkopta Betel ale Ci zazdroszcze tymczasika , on jest cudowny :) już pędzę na watek kielecki :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Cioteczki zostawiam Wam galerię naszą pod opieką , wracam 16 pomacham Wam skrzydłem ze samolotu :) Bardzo się cieszę na ten wyjazd ale już tęsknię za moją Bianulą ona biedna też czuje że coś jest chyba nie tak i smutno patrzy na walizkę :shake: z minką a gdzie miejsce dla mnie ;) Quote
eria Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wypoczywajcie !!! Szkoda Bianki....... Quote
Od-Nowa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 do usłyszenia po powrocie!! odpoczywaj no i trzymaj się zdrowo!! ;) A Bianeczka z dobrą opieką rodziny nie będzie miała przecież źle Quote
pusia2405 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Mam nadzieję, że zdrówko lepiej na wyjazd;). Szczęśliwej podróży... Quote
Bonsai Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Szczęsliwej podróży i wracaj szybko, bo my i Bianca czekamy :). Quote
betel Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Miłego wypoczynku, wracaj szybciutko:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 dzięki :) Biana nie będzie miała źle - już śpi z panem w łóżku :multi: tylko im to na dobre mam nadzieję wyjdzie :) pa zmykam na lotnisko Quote
Od-Nowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 czekamy na Ciebie :lol: baw się dobrze:p Quote
eria Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 a to Biana z pańciem zostaje , ee to spoko :lol: myślałam ze będzie pod czyjąś opieką;) Quote
betel Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No, no , a to postęp w przyzwyczajaniu Biany do pancia i pancia do Biany:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 no i wróciłam , szybko to co miłe mija wróciłam prosto na wymiane okien w domu :( od jutra demolka na tym zimnie :placz::placz::placz: 2 dni koszmaru . Biana zaprzyjaźniła się z Tatą podczas mojej nieobecności ale niestety przeziębiła pęcherz albo nery i sika co 5 min ;( dostaje bidula urosept i grzeje się z termoforem :evil_lol:czekamy do piątku jak nie przejdzie będzie polowanie na siku i do badania . Wyjazd udał się super, dużo widziałam , nie odpoczęłam bo cały czas chodziłam i chodziłam i chodziłam :) - za to mogłam objadać się ciastem marchewkowym i mufinkami :evil_lol: Quote
anetta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bidna Biana :( Masz nam co pokazać? :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Oj biedna biedna Bianula , ale od 2 godzin nie sikała więc może uda nam się bez antybiotyku bo ona juz tyle tych paskudztw się najadła :( że żal mi bidulki . Anetta pokażę ale za kilka dni dopiero , od jutra mogę nie mieć netu w związku z tym ch...nym remontem :( i czasu też nie bardzo , próbuję nadrobić zaległości na dogo a później zajmę się zdjęciami . Quote
eria Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 remont okien na tym zimnie ?? :crazyeye::shake: oj nie zazdroszczę:shake: Biedna Bianula,zawsze coś.......:-( Trzymamy za zdrówko ! Quote
Czoko Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dołączam do trzymania kciuków za Bianeczkę! Quote
Eruane Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Obserwuj Bianckę, bo zapalenie pęcherza postępuje dość szybko. Miałam kilka suczek z tą przypadłością i sama mam wadę nerki - więc u mnie to jakaś przypadłość rodzinna. ;) Ja wolę od razu do badania i leki podać, bo jak już się siusia tak często (a c o5 minut to bardzo często) to boli i to czasem bardzo. Quote
Od-Nowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Cześć kochana ;) widzę,że powrót do domu brutalny :evil_lol: od razu do remontowania zagonili. Tul Bianulkę od nas :loveu: czekamy na zdjęcia ;) Quote
Dobcia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Koniec urlopu jest zawsze bolesny... Trzymam kciuki za Bianeczkę, żeby szybko wróciła do zdrowia:loveu: Quote
betel Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 To wygrzewajcie sie dziewczyny , póki możecie. :loveu:Pozdrowionka od dwóch rudych i jednego czarnego ogonka:evil_lol: Quote
Bonsai Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Trzymamy kciuki za zdrówko Bianki! I witamy Cię spowrotem. :) Quote
anetta Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 No cóż, poczekamy na koniec remontu ;)))))) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Witamy wszystkich naszych Gości :) eria napisał(a):remont okien na tym zimnie ?? :crazyeye::shake: oj nie zazdroszczę:shake: Biedna Bianula,zawsze coś.......:-( Trzymamy za zdrówko ! No niestety remont miał się zacząć 6 września ale panowie nie zdażyli zrobić okien i zastała nas zimnica , ale za to dziś uwinęli się niesamowicie:crazyeye::crazyeye: , wszystkie okna w domu wymienili w ciągu kilku godzin i nawet posprzątali po sobie :crazyeye: a że okna szczelne to w domu nagrzało się momentalnie :multi: ale nie powiem traumatyczne to przeżycie kilka godzin na tym zimnie bez ani jednego okna w domu :angryy: Czoko napisał(a):Dołączam do trzymania kciuków za Bianeczkę! Cześć Czoko, ale miło Cie widzieć po takiej dłuuugiej nieobecności :multi: Eruane napisał(a):Obserwuj Bianckę, bo zapalenie pęcherza postępuje dość szybko. Miałam kilka suczek z tą przypadłością i sama mam wadę nerki - więc u mnie to jakaś przypadłość rodzinna. ;) Ja wolę od razu do badania i leki podać, bo jak już się siusia tak często (a c o5 minut to bardzo często) to boli i to czasem bardzo. O i Eruane wróciła :multi::multi: Od-Nowa napisał(a):Cześć kochana ;) widzę,że powrót do domu brutalny :evil_lol: od razu do remontowania zagonili. Tul Bianulkę od nas :loveu: czekamy na zdjęcia ;) Dobcia napisał(a):Koniec urlopu jest zawsze bolesny... Trzymam kciuki za Bianeczkę, żeby szybko wróciła do zdrowia:loveu: betel napisał(a):To wygrzewajcie sie dziewczyny , póki możecie. :loveu:Pozdrowionka od dwóch rudych i jednego czarnego ogonka:evil_lol: Bonsai napisał(a):Trzymamy kciuki za zdrówko Bianki! I witamy Cię spowrotem. :) anetta napisał(a):No cóż, poczekamy na koniec remontu ;)))))) Cześć OdNowa, Dobcia , Betel , Bonsai , Anetta :) A z Bianeczką to dziwna sprawa , podałam jej wczoraj urosept,dziś jeszcze też dostała, w nocy nie była ani raz na siku , w ciągu dnia też wszystko w normie , humor psica ma doskonały - nie uwierzycie ale szlała dziś z piłką w ogródku pełnym resztek starych okien i cztrech obcych mężczyzn z narzędziami robiącymi straszny hałas:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Wetka jak jej zadzwoniłam jak sprawa wygląda, przypomniała mi że Biana już kiedyś tak miała i wtedy to było na tle psychicznym ( sikała jak mnie nie było dwa dni w domu ) i że może to była reakcja na mój powrót radość to też czynnik stresogenny . Mam jej podawać jeszcze ze 2 dni urospet i obserwować . Quote
Rudzia-Bianca Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Od-Nowa napisał(a):no nie wiem :eviltong::p Dziś zdjęć nie będzie , nie wiem gdzie mam aparat :( a jeszcze nie zgrałam zdjęć na kompa. Jutro powinnam się odnaleźć z tym rozgardiaszem :evil_lol: Quote
Recommended Posts