Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki zostawiam Wam galerię naszą pod opieką , wracam 16 pomacham Wam skrzydłem ze samolotu :)

Bardzo się cieszę na ten wyjazd ale już tęsknię za moją Bianulą ona biedna też czuje że coś jest chyba nie tak i smutno patrzy na walizkę :shake: z minką a gdzie miejsce dla mnie ;)

Posted

no i wróciłam , szybko to co miłe mija wróciłam prosto na wymiane okien w domu :( od jutra demolka na tym zimnie :placz::placz::placz: 2 dni koszmaru
.
Biana zaprzyjaźniła się z Tatą podczas mojej nieobecności ale niestety przeziębiła pęcherz albo nery i sika co 5 min ;( dostaje bidula urosept i grzeje się z termoforem :evil_lol:czekamy do piątku jak nie przejdzie będzie polowanie na siku i do badania .

Wyjazd udał się super, dużo widziałam , nie odpoczęłam bo cały czas chodziłam i chodziłam i chodziłam :) - za to mogłam objadać się ciastem marchewkowym i mufinkami :evil_lol:

Posted

Oj biedna biedna Bianula , ale od 2 godzin nie sikała więc może uda nam się bez antybiotyku bo ona juz tyle tych paskudztw się najadła :( że żal mi bidulki .

Anetta pokażę ale za kilka dni dopiero , od jutra mogę nie mieć netu w związku z tym ch...nym remontem :( i czasu też nie bardzo , próbuję nadrobić zaległości na dogo a później zajmę się zdjęciami .

Posted

Obserwuj Bianckę, bo zapalenie pęcherza postępuje dość szybko. Miałam kilka suczek z tą przypadłością i sama mam wadę nerki - więc u mnie to jakaś przypadłość rodzinna. ;) Ja wolę od razu do badania i leki podać, bo jak już się siusia tak często (a c o5 minut to bardzo często) to boli i to czasem bardzo.

Posted

Witamy wszystkich naszych Gości :)

eria napisał(a):
remont okien na tym zimnie ?? :crazyeye::shake: oj nie zazdroszczę:shake:

Biedna Bianula,zawsze coś.......:-( Trzymamy za zdrówko !

No niestety remont miał się zacząć 6 września ale panowie nie zdażyli zrobić okien i zastała nas zimnica , ale za to dziś uwinęli się niesamowicie:crazyeye::crazyeye: , wszystkie okna w domu wymienili w ciągu kilku godzin i nawet posprzątali po sobie :crazyeye: a że okna szczelne to w domu nagrzało się momentalnie :multi:
ale nie powiem traumatyczne to przeżycie kilka godzin na tym zimnie bez ani jednego okna w domu :angryy:

Czoko napisał(a):
Dołączam do trzymania kciuków za Bianeczkę!

Cześć Czoko, ale miło Cie widzieć po takiej dłuuugiej nieobecności :multi:

Eruane napisał(a):
Obserwuj Bianckę, bo zapalenie pęcherza postępuje dość szybko. Miałam kilka suczek z tą przypadłością i sama mam wadę nerki - więc u mnie to jakaś przypadłość rodzinna. ;) Ja wolę od razu do badania i leki podać, bo jak już się siusia tak często (a c o5 minut to bardzo często) to boli i to czasem bardzo.

O i Eruane wróciła :multi::multi:

Od-Nowa napisał(a):
Cześć kochana ;)
widzę,że powrót do domu brutalny :evil_lol: od razu do remontowania zagonili.
Tul Bianulkę od nas :loveu:
czekamy na zdjęcia ;)

Dobcia napisał(a):
Koniec urlopu jest zawsze bolesny...

Trzymam kciuki za Bianeczkę, żeby szybko wróciła do zdrowia:loveu:

betel napisał(a):
To wygrzewajcie sie dziewczyny , póki możecie. :loveu:Pozdrowionka od dwóch rudych i jednego czarnego ogonka:evil_lol:

Bonsai napisał(a):
Trzymamy kciuki za zdrówko Bianki!

I witamy Cię spowrotem. :)

anetta napisał(a):
No cóż, poczekamy na koniec remontu ;))))))

Cześć OdNowa, Dobcia , Betel , Bonsai , Anetta :)

A z Bianeczką to dziwna sprawa , podałam jej wczoraj urosept,dziś jeszcze też dostała, w nocy nie była ani raz na siku , w ciągu dnia też wszystko w normie , humor psica ma doskonały - nie uwierzycie ale szlała dziś z piłką w ogródku pełnym resztek starych okien i cztrech obcych mężczyzn z narzędziami robiącymi straszny hałas:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:

Wetka jak jej zadzwoniłam jak sprawa wygląda, przypomniała mi że Biana już kiedyś tak miała i wtedy to było na tle psychicznym ( sikała jak mnie nie było dwa dni w domu ) i że może to była reakcja na mój powrót radość to też czynnik stresogenny .
Mam jej podawać jeszcze ze 2 dni urospet i obserwować .