anetta Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Czarny!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale super! Miałaś niesamowitego farta. Ja też zazdroszcze. Jak do tej pory widziałam tylko raz czarnego boćka, na działce nad rzeczką. Po tym zdjęciu chciałam pytać czy on prawdziwy http://img511.imageshack.us/img511/3183/bianca087ja1.jpg :lol: Ale patrze na nastęną fotę i widzę że jednak tak :evil_lol::evil_lol: Bianeczka szczęśliwa :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Bonsai napisał(a):Ej! Wyłączyło mi Was z subkrypcji! Kochana Bianca! :loveu: Cześć Bonsai :) betel napisał(a):No widzę, że przerzucasz sie na fotki przrodnicze. Supcio bociany!!!!:loveu: Ps.Przy okazji wszystkich miłośników psów, a w szczególnosci tych onkowatych, zapraszam na wątek Mory młodej suńki z mojego podpisu ( na niebieskim tle):oops: No boćka musiałam Wam pokazać :) A Mora bidula strasznego ma pecha i nie wiadomo czemu czeka i czeka tak długo na domek :( pusia2405 napisał(a):Hej! Ja wróciłam z dość długiego urlopu i teraz nadrabiam niezłe zaległości. http://img381.imageshack.us/img381/8766/bianca892bj8.jpg Super fota. W ogóle te wodniaste mi się najbardziej podobają;). Cześć Pusia , a gdzie się wakacjowałaś :) anetta napisał(a):Czarny!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale super! Miałaś niesamowitego farta. Ja też zazdroszcze. Jak do tej pory widziałam tylko raz czarnego boćka, na działce nad rzeczką. Po tym zdjęciu chciałam pytać czy on prawdziwy http://img511.imageshack.us/img511/3183/bianca087ja1.jpg :lol: Ale patrze na nastęną fotę i widzę że jednak tak :evil_lol::evil_lol: Bianeczka szczęśliwa :loveu: O tak Biana w raju pancia ma urlop i spędzamy ze sobą duuużo czasu co obie nas uszczęsliwia :) zaraz powinny być foty :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 z serii doopka w górę :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 żeby nikt nie powiedział że tylko po kamieniach chodzimy :) zasłużony odpoczynek :) dobranoc Quote
Bonsai Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 http://img261.imageshack.us/img261/7854/bianca551fk1.jpg Poza prawdziwej zdobywczyni gór. :) Quote
eria Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ostatnia fotka w pościeli :loveu::loveu: sama słodycz:loveu: a Foxi od jakiegoś czasu w ogóle nie chce spać w łóżku:placz: chyba sie zraziła jak na łóżku jej kiedyś smarowałam wygryziony ogonek :roll: i teraz tam w ogóle nie chce spać:-( Quote
pusia2405 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ojej, to ostatnie zdjęcie w pościeli rzeczywiście śliczne. Super ją uchwyciłaś:loveu:! A ja się wakacjowałam jeżdżąc po Polsce i nadrabiając zaległości w odwiedzinach rodzinnych. W sumie męczący urlop, ale kiedyś trzeba:razz:. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Bonsai napisał(a):http://img261.imageshack.us/img261/7854/bianca551fk1.jpg Poza prawdziwej zdobywczyni gór. :) :) no może pagórka :) z kilku kamyków :) eria napisał(a):ostatnia fotka w pościeli :loveu::loveu: sama słodycz:loveu: a Foxi od jakiegoś czasu w ogóle nie chce spać w łóżku:placz: chyba sie zraziła jak na łóżku jej kiedyś smarowałam wygryziony ogonek :roll: i teraz tam w ogóle nie chce spać:-( Biana na szczęście :evil_lol:śpi tylko w łóżku już z tym nie walczę nauczyłam się co tydzień :angryy: prać pościel i czyścić filtr pralki :diabloti: i nie przejmować się latającymi przy każdym ruchu psimi kudełkami :cool3: pusia2405 napisał(a):Ojej, to ostatnie zdjęcie w pościeli rzeczywiście śliczne. Super ją uchwyciłaś:loveu:! A ja się wakacjowałam jeżdżąc po Polsce i nadrabiając zaległości w odwiedzinach rodzinnych. W sumie męczący urlop, ale kiedyś trzeba:razz:. A doczytałam już u Was :) My z Bianą dziś byłyśmy na dłuuugaśnym spacerze połaczonym z leniuchowaniem na trawce :) Mamu mnóstwo zdjęć ale jeszcze czekają wczorajsze w kolejce do wstawienia :) a i to dopiero wieczorem . Miłego popołudnia Wszystkim Naszym Gościom :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 szybkie mycie :) czas na śniadanie jeszcze biżuteria :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 i jestem piekna :) cd z suszenia nastąpi Quote
pusia2405 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ona jest rzeczywiście piękna:loveu: http://img207.imageshack.us/img207/6517/bianca111kg9.jpg A co to za poza?:roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Pusiu nie wiem chyba suszyła pazurki :evil_lol: bo siedziała tak kilka chwil :evil_lol: zaraz będzie kotecek , jak mnie tylko image shack nie wywalił znowu :angryy: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Happy :) mała pokraka :loveu: Quote
Bonsai Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Chyba trochę niewygodnie na tych kamykach. :eviltong: A kicia piękna! :loveu: Tak samo jak Bianca! :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Bonsai napisał(a):Chyba trochę niewygodnie na tych kamykach. :eviltong: ale chyba wygodniej niż na podusi z której uciekła :evil_lol: za to pancia miękko pod tyłkiem miała :) Biana w nocy strasznie się stresowała , burczało jej w brzuszku i chyba myślała że ma obcego w sobie bo nie mogła spać ze strachu co tam jej gada i gada a to prawdopodobna przyczyna : pyszne było :evil_lol: Quote
eria Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ale Ty nas rozpieszczasz ostatnio fotami :loveu::multi: co jedna to lepsza:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 eria napisał(a):ale Ty nas rozpieszczasz ostatnio fotami :loveu::multi: co jedna to lepsza:loveu: magiczny czas URLOP :lol: zdjęć mamy całe mnóstwo :cool3: a zaraz idziemy znowu na spacer :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 błotnego potwora ciąg dalszy :evil_lol: łapeczki w maseczce :razz: brudny pies = szczęśliwy pies :loveu: specjalne pozdrowienia dla OdNowki :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Spacer był niesamowity, Biana wyszalała się za wszystkie czasy, pogrzałyśmy sie w słoneczku ( wyszły mi piegi :evil_lol:) popływałyśmy ( znaczy się Biana dla mnie za płytko ) posiedziałyśmy ze sobą przez kilka godzin i był to czas tylko dla nas :) nikt nam nie przeszkadzał , nawet innych psów nie spotkałyśmy ( za to pozostałości po nich i owszem :mad:) Oczywiście nie obyło się bez skoku adrenaliny - Biana nagle poczuła się pewnym pływakiem i przepłynęła na drugi brzeg rzeki ( w miejscu gdzie nie bardzo jest dla człowieka wyjście na brzeg ) no i nie umiała wrócić do spanikowanej nieco panci :evil_lol: ale udało się psa namówić do powrotu do wody i wspólnymi siłami pokonałyśmy nurt rzeki :cool3: Biana była nieco przerażona ale jak tylko stanęła na brzegu to takiego wybuchu radości nie widziałam u niej jeszcze , niestety aparat miałam już schowany i nie było jak między całusami Biany go wyciągnąć. Wieczorem zapraszamy na relację spacerową i długaśne fotostory pt wodowanie patyczka ;) Quote
pusia2405 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Uuu, to miałyście przygody. Dobrze, że pańcia Bianci zachowała zimną krew;). A tak w ogóle, to co ona skonsumowała? Nie podoba mi się to coś za bardzo:lol:. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 pusia2405 napisał(a): A tak w ogóle, to co ona skonsumowała? Nie podoba mi się to coś za bardzo:lol:. To coś z błotka ?? to tylko patyczek na szczęście :) Bo Biana to maniak patyczkowy :) uwielbia patyczki , zapraszamy na mały ( no powiedzmy kilkuzdjęciowy :diabloti:)seansik z polowania na patyczek :evil_lol: ucieka mi patyczek , muszę go gonić złapałam :) cdn :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 teraz to już będzie łatwizna oj oj oj coś mnie pod wodę wciąga ratunku to wcale nie takie łatwe cdn Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 ufff udało się , teraz już do brzegu cdn Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 pam parararam patyczka małego mam :evil_lol: Quote
Recommended Posts