Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bonsai napisał(a):
Ej! Wyłączyło mi Was z subkrypcji! Kochana Bianca! :loveu:

Cześć Bonsai :)

betel napisał(a):
No widzę, że przerzucasz sie na fotki przrodnicze. Supcio bociany!!!!:loveu:

Ps.Przy okazji wszystkich miłośników psów, a w szczególnosci tych onkowatych, zapraszam na wątek Mory młodej suńki z mojego podpisu ( na niebieskim tle):oops:

No boćka musiałam Wam pokazać :)
A Mora bidula strasznego ma pecha i nie wiadomo czemu czeka i czeka tak długo na domek :(

pusia2405 napisał(a):
Hej!
Ja wróciłam z dość długiego urlopu i teraz nadrabiam niezłe zaległości.
http://img381.imageshack.us/img381/8766/bianca892bj8.jpg
Super fota. W ogóle te wodniaste mi się najbardziej podobają;).

Cześć Pusia , a gdzie się wakacjowałaś :)

anetta napisał(a):
Czarny!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ale super! Miałaś niesamowitego farta.
Ja też zazdroszcze. Jak do tej pory widziałam tylko raz czarnego boćka, na działce nad rzeczką.

Po tym zdjęciu chciałam pytać czy on prawdziwy
http://img511.imageshack.us/img511/3183/bianca087ja1.jpg :lol:
Ale patrze na nastęną fotę i widzę że jednak tak :evil_lol::evil_lol:

Bianeczka szczęśliwa :loveu:

O tak Biana w raju pancia ma urlop i spędzamy ze sobą duuużo czasu co obie nas uszczęsliwia :)

zaraz powinny być foty :)

Posted

ostatnia fotka w pościeli :loveu::loveu: sama słodycz:loveu:

a Foxi od jakiegoś czasu w ogóle nie chce spać w łóżku:placz: chyba sie zraziła jak na łóżku jej kiedyś smarowałam wygryziony ogonek :roll: i teraz tam w ogóle nie chce spać:-(

Posted

Ojej, to ostatnie zdjęcie w pościeli rzeczywiście śliczne. Super ją uchwyciłaś:loveu:!

A ja się wakacjowałam jeżdżąc po Polsce i nadrabiając zaległości w odwiedzinach rodzinnych. W sumie męczący urlop, ale kiedyś trzeba:razz:.

Posted

Bonsai napisał(a):

:) no może pagórka :) z kilku kamyków :)

eria napisał(a):
ostatnia fotka w pościeli :loveu::loveu: sama słodycz:loveu:

a Foxi od jakiegoś czasu w ogóle nie chce spać w łóżku:placz: chyba sie zraziła jak na łóżku jej kiedyś smarowałam wygryziony ogonek :roll: i teraz tam w ogóle nie chce spać:-(

Biana na szczęście :evil_lol:śpi tylko w łóżku już z tym nie walczę nauczyłam się co tydzień :angryy: prać pościel i czyścić filtr pralki :diabloti: i nie przejmować się latającymi przy każdym ruchu psimi kudełkami :cool3:

pusia2405 napisał(a):
Ojej, to ostatnie zdjęcie w pościeli rzeczywiście śliczne. Super ją uchwyciłaś:loveu:!

A ja się wakacjowałam jeżdżąc po Polsce i nadrabiając zaległości w odwiedzinach rodzinnych. W sumie męczący urlop, ale kiedyś trzeba:razz:.

A doczytałam już u Was :)

My z Bianą dziś byłyśmy na dłuuugaśnym spacerze połaczonym z leniuchowaniem na trawce :)
Mamu mnóstwo zdjęć ale jeszcze czekają wczorajsze w kolejce do wstawienia :) a i to dopiero wieczorem .

Miłego popołudnia Wszystkim Naszym Gościom :loveu:

Posted

Bonsai napisał(a):
Chyba trochę niewygodnie na tych kamykach. :eviltong:

ale chyba wygodniej niż na podusi z której uciekła :evil_lol: za to pancia miękko pod tyłkiem miała :)

Biana w nocy strasznie się stresowała , burczało jej w brzuszku i chyba myślała że ma obcego w sobie bo nie mogła spać ze strachu co tam jej gada i gada

a to prawdopodobna przyczyna :

pyszne było :evil_lol:

Posted

Spacer był niesamowity, Biana wyszalała się za wszystkie czasy, pogrzałyśmy sie w słoneczku ( wyszły mi piegi :evil_lol:) popływałyśmy ( znaczy się Biana dla mnie za płytko ) posiedziałyśmy ze sobą przez kilka godzin i był to czas tylko dla nas :) nikt nam nie przeszkadzał , nawet innych psów nie spotkałyśmy ( za to pozostałości po nich i owszem :mad:)

Oczywiście nie obyło się bez skoku adrenaliny - Biana nagle poczuła się pewnym pływakiem i przepłynęła na drugi brzeg rzeki ( w miejscu gdzie nie bardzo jest dla człowieka wyjście na brzeg ) no i nie umiała wrócić do spanikowanej nieco panci :evil_lol: ale udało się psa namówić do powrotu do wody i wspólnymi siłami pokonałyśmy nurt rzeki :cool3: Biana była nieco przerażona ale jak tylko stanęła na brzegu to takiego wybuchu radości nie widziałam u niej jeszcze , niestety aparat miałam już schowany i nie było jak między całusami Biany go wyciągnąć.

Wieczorem zapraszamy na relację spacerową i długaśne fotostory pt wodowanie patyczka ;)

Posted

pusia2405 napisał(a):

A tak w ogóle, to co ona skonsumowała? Nie podoba mi się to coś za bardzo:lol:.

To coś z błotka ?? to tylko patyczek na szczęście :)

Bo Biana to maniak patyczkowy :) uwielbia patyczki , zapraszamy na mały ( no powiedzmy kilkuzdjęciowy :diabloti:)seansik z polowania na patyczek :evil_lol:

ucieka mi patyczek , muszę go gonić

złapałam :)

cdn :)