Dobcia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dzień dobry:lol: To czekamy na zdjęcia pływaczki:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 jestem grzeczny piesek pancia kazała siedzieć to siedze :) prosze prosze pozwól mi już iść pożreć troszke trawki :evil_lol: cdn :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 jak pies poje trawy to ma minkę zadowoloną :) i może iść uczyć się pływać oj oj oj co się dzieje gdzie jest ląd , co ja mam z łapkami robić o chyba zaczynam łapać o co chodzi w tym pływaniu łapkami trzeba przebierać szybciutko patrzcie patrzcie ja pływam :multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 no normalnie Otylka jestem :evil_lol: ] nie takie to trudne :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Dobcia napisał(a):Dzień dobry:lol: To czekamy na zdjęcia pływaczki:lol: hej Dobcia :) w amoku wstawiana zdjęć nie zauważyłam Cię :cool3: Quote
Dominika1987 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Bianka to poprostu takie sympatyczne złoteczko :loveu: Bardzo fajną macie galerię :multi: Quote
Dobcia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):hej Dobcia :) w amoku wstawiana zdjęć nie zauważyłam Cię :cool3: powinnam się obrazić:mad::evil_lol: ale jej się zabawnie uszka w czasie pływania ustawiły:lol: i nawet smyczkę wyprała:cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Dominika1987 napisał(a):Bianka to poprostu takie sympatyczne złoteczko :loveu: Bardzo fajną macie galerię :multi: Cześć Dominika :) Dobcia napisał(a):powinnam się obrazić:mad::evil_lol: ale jej się zabawnie uszka w czasie pływania ustawiły:lol: i nawet smyczkę wyprała:cool3: Och błagamy o przebaczenie Dobciu łaskawa :modla: a smyczka musiała być bom ja tchórz jest i się bałam że Biana się utopi :evil_lol::oops: Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 o jakie fajne :loveu: na kolejnych zdjęciach widać jak sie rozluźnia :lol: dzielna Biania w takiej zimnej rwącej rzece pływać... jak aligator :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Od-Nowa napisał(a):o jakie fajne :loveu: na kolejnych zdjęciach widać jak sie rozluźnia :lol: dzielna Biania w takiej zimnej rwącej rzece pływać... jak aligator :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: dzielna to pancia bo w tej zimnej rwącej rzece pływała razem z psem no i efekt jest nery sobie przypomniały że są :diabloti: a aligatory to chyba ciepłolubne dość są :evil_lol: Quote
anetta Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :hand: Jaaa, ile zdjęć :loveu::loveu: Foty nadrobiłam, gadania nie :diabloti: Quote
Bewarka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 http://img144.imageshack.us/img144/5381/bianca809yg9.jpg Ślicznie! :D PS:Ale fajnie, macie wode :) Quote
betel Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 http://img84.imageshack.us/img84/4359/bianca242fv3.jpg Super fotka !!!! Bardzo ładny efekt odbicia w wodzie i fajne zbliżenie. Pozdrówka:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Oj zaniedbałyśmy strasznie naszą galerię, ale poprawiamy się :) miałam zwariowanych kilka ostatnich dni w tym jedną noc na lotnisku ( samolot Mamci zamiast o 20.20 wyleciał 0 3.30 nad ranem :angryy:) kończenie roboty przed urlopem i wyjazdowy weekend w zwiazku z nie moimi sprawami , ale od jutra urlop:multi::multi::multi: a dziś jak image shack nie zastrajkuje mamy dla Was Cioteczki kochane jakies fotki z tych ostatnich dni - bo na spacer z moim Psim Szczęściem czas zawsze musi być :) Bianeczka moje najukochańsze psie słoneczko :) ( proszę się nie śmiać ale w ostatnich dniach rozpiera mnie miłość do tej psicy :loveu::loveu::loveu:, strasznliwie ją kocham :cool3:) to była sesja trawkowa :) będzie też i wodna :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 znowu pływanie ;) a za chwile bliskie spotkania :) Quote
eria Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ojeeej :crazyeye::crazyeye: ufociłaś czarnego bociana!!!!!!!!!! :crazyeye::loveu::loveu: ale szczęściara jesteś !!!!!!!!!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 boćka czarnego cd :) niestety jakość do doopy ale obiekt tak piekny że mi wybaczycie :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 i ostatnie boćkowe, od wczoraj nie spotykamy już ptaszyska, pewnie odleciał sobie grzać piórka w ciepłych krajach a za chwilkę taniec z kamienami :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 w roli głównej Bianca goniąca kamienie :evil_lol: no gdzie jesteś, gdzie tak to ja się nie bawię idę sobie głupie kamienie , nie wiem którego miałam złapać za to zjem smyczkę :diabloti: Quote
Bonsai Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ej! Wyłączyło mi Was z subkrypcji! Kochana Bianca! :loveu: Quote
betel Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 No widzę, że przerzucasz sie na fotki przrodnicze. Supcio bociany!!!!:loveu: Ps.Przy okazji wszystkich miłośników psów, a w szczególnosci tych onkowatych, zapraszam na wątek Mory młodej suńki z mojego podpisu ( na niebieskim tle):oops: Quote
pusia2405 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Hej! Ja wróciłam z dość długiego urlopu i teraz nadrabiam niezłe zaległości. http://img381.imageshack.us/img381/8766/bianca892bj8.jpg Super fota. W ogóle te wodniaste mi się najbardziej podobają;). Quote
Recommended Posts