Rudzia-Bianca Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 :diabloti: patyczkowe foty jak będą chętni :) Quote
Od-Nowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Rudziu, myślałam,ze Twoja siostra mieska w Krakowie:lol: kompletnie mi się pomieszało:p A co do Bianki nie mam słów!!!!! to nie jest możliwe,że to ten sam pies :lol: jaka radość!! a może oskalpowałaś i wsadziłaś do środka jakiegoś niedźwiedzia odważnego :evil_lol: WSPANIAŁA !!!!!!! dawać dawać dawać więcej!! prosimy Quote
Dobcia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 http://img231.imageshack.us/img231/710/bianca320az4.jpg piękny bociek:loveu: A Bianeczka jaka szczęśliwa, jak szaleje:loveu: Podpisuje się pod Tanią! Chcemy więcej zdjęć:cool3: Quote
eria Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 więcej fotek!!!! niesamowite zdjęcia radosnej Bianki :loveu::multi::multi: Quote
betel Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Dużo u Was wody w okolicy. Mam nadzieję ,że burze nie dały Wam się we znaki???? Pozdrowienia, Fotki super , a Biancia ma chyba upodobania do wody jak wodołaz:) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Od-Nowa']Rudziu, myślałam,ze Twoja siostra mieska w Krakowie:lol: kompletnie mi się pomieszało:p A co do Bianki nie mam słów!!!!! to nie jest możliwe,że to ten sam pies :lol: jaka radość!! a może oskalpowałaś i wsadziłaś do środka jakiegoś niedźwiedzia odważnego :evil_lol: WSPANIAŁA !!!!!!! dawać dawać dawać więcej!! prosimy OdNowka pomieszało się wszystko :) siostra tylko w Krakowie Lunke na rynku spotkała :) A co do Biany to ręczę że to ta sama tchórzyna :) [quote name='Dobcia']http://img231.imageshack.us/img231/710/bianca320az4.jpg piękny bociek:loveu: A Bianeczka jaka szczęśliwa, jak szaleje:loveu: Podpisuje się pod Tanią! Chcemy więcej zdjęć:cool3: Boćki sa superowe , szkoda że byl tak daleko . [quote name='eria']więcej fotek!!!! niesamowite zdjęcia radosnej Bianki :loveu::multi::multi: Hej Eria , już po wypadzie ? [quote name='Od-Nowa']jak u Was po tym ciężkim dniu?? [quote name='betel']Dużo u Was wody w okolicy. Mam nadzieję ,że burze nie dały Wam się we znaki???? Pozdrowienia, Fotki super , a Biancia ma chyba upodobania do wody jak wodołaz:) E tam dużo, wstyd przyznać ale to wciąż ta sama rzeka w tym samym własciwie miejscu na kazdym zdjęciu :oops: A burze tfutfutfu omijaja nas na razie . A u Was ? zaraz zabieram się za wstawianie nowych zdjęć , zaległych patyczkowych i dzisiejszych spacerowych . Wczoraj byłam na 3 weselach i trochę padłam więc wybaczcie zdjęciowe opóźnienie ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Bianeczka i patyczek sesja piątkowa jeszcze :) jakość niestety taka jaka jest , wybitnie nie lustrzankowa , ale darujecie chyba :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 ulubiona zabawa Biany - szukamy psa :) hmmm jak ja mam to przeskoczyć ???:razz: cdn Quote
Rudzia-Bianca Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 udajemy że jesteśmy na plaży :) dobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy :) Quote
Od-Nowa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 co z tego,że nie lustrzankowe. najważniejsze,że jest na nich lewitująca Bianka :lol: fruwa prawie jak Lira :p zdjęcie ogonka w paprociach też świetne a za 3 wesela jednego dnia.....:crazyeye: podziwiam kondycje! :evil_lol: Quote
eria Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :loveu:http://img204.imageshack.us/img204/2127/bianca530wc1.jpg zakochałam sie w tej fotce !!!:loveu: Bianka tak przesłodko na niej wyszła:loveu: Quote
betel Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Psiak rozbrykany,że aż miło . Tyle radości!!! Quote
Dobcia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://img411.imageshack.us/img411/3016/bianca515rv4.jpg to jest prześliczne:loveu: Bianka wygląda tu tak niewinnie:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Witajcie witajcie :) ja jak zwykle nocami się pojawiam . OdNowa no prawie jak Lira :) tylko trochę mniej swobody ma w dostępie do błotnego psiego SPA :) Eriana tym zdjęciu Biana wygląda jak takie zagubione cielątko :evil_lol: Betelku wielka to radość dla mnie jak ktoś o Bianie mówi szczęśliwy pies :) nadal nie moge uwierzyć w metamorfozę Bianki bo jeszcze rok temu wydawało mi się to niemożliwe że ona będzie brykać jak szalona na spacerach :multi: Dobciu kochana niewinność to słowo nie pasuje do tego łotra :) każdy nabiera się na te maslane oczyska i słodki pyszczek , a to łotr straszny zaraz Wam pokażę co chciała pożreć żywcem na spacerze :mad: pogoniła stadko Quote
Od-Nowa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 takie taśtuchy pożreć? a to małpiszon :mad::cool1: to Twoje stadko?:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Tia moje :razz: i boćki i inne skrzydlate i kudłate tyż :diabloti: nie wiem skąd się nagle przyplątały w nasze rejony spacerowe . Quote
eria Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 no kto by nie chciał pożreć takich smakowitych tłuściutkich kaczuszek :diabloti: Quote
betel Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ona po prostu jest anyprezydencka:evil_lol:. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 eria napisał(a):no kto by nie chciał pożreć takich smakowitych tłuściutkich kaczuszek :diabloti: e tam smakowita to sałata jest ( dla wege panci oczywiście ) no bo dla Bianci pewnie kaczucha mniam mniam betel napisał(a):Ona po prostu jest anyprezydencka:evil_lol:. o tak od szczenięcia wyraźnie miała zapędy antykacze :diabloti: ( zresztą udokumentowane na foto :evil_lol:) Quote
eria Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ee tam dobra kaczka nie jest zła :diabloti: ja bym się sałatą nie zadowoliła :shake: z jednej strony chciałabym być wege ,ale niestety za bardzo lubię mięso i nie mam tak silnej woli by se odmówić;) Quote
Dobcia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 jak tu się politycznie zrobiło:evil_lol: ...mięsko jest dobre:oops: Quote
Bewarka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ja też mięsko bardzo lubię, aż chyba za bardzo...:oops: Quote
Od-Nowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ja tam bez mięsa mogę się obejść :razz:... ale czasami jak mnie przyciśnie to echhh nic tylko krwisty stek albo tatar:diabloti: Quote
betel Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pozdrowionka! Co tak od polityki przeszłyście na temat mięsny???:evil_lol: Czekam na nowe fotki rudej ślicznotki!!!:loveu: Quote
Recommended Posts