Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudziu, myślałam,ze Twoja siostra mieska w Krakowie:lol: kompletnie mi się pomieszało:p

A co do Bianki nie mam słów!!!!! to nie jest możliwe,że to ten sam pies :lol: jaka radość!!
a może oskalpowałaś i wsadziłaś do środka jakiegoś niedźwiedzia odważnego :evil_lol: WSPANIAŁA !!!!!!!
dawać dawać dawać więcej!!
prosimy

Posted

Dużo u Was wody w okolicy. Mam nadzieję ,że burze nie dały Wam się we znaki???? Pozdrowienia, Fotki super , a Biancia ma chyba upodobania do wody jak wodołaz:)

Posted

[quote name='Od-Nowa']Rudziu, myślałam,ze Twoja siostra mieska w Krakowie:lol: kompletnie mi się pomieszało:p

A co do Bianki nie mam słów!!!!! to nie jest możliwe,że to ten sam pies :lol: jaka radość!!
a może oskalpowałaś i wsadziłaś do środka jakiegoś niedźwiedzia odważnego :evil_lol: WSPANIAŁA !!!!!!!
dawać dawać dawać więcej!!
prosimy

OdNowka pomieszało się wszystko :) siostra tylko w Krakowie Lunke na rynku spotkała :)

A co do Biany to ręczę że to ta sama tchórzyna :)

[quote name='Dobcia']http://img231.imageshack.us/img231/710/bianca320az4.jpg
piękny bociek:loveu:

A Bianeczka jaka szczęśliwa, jak szaleje:loveu:
Podpisuje się pod Tanią! Chcemy więcej zdjęć:cool3:

Boćki sa superowe , szkoda że byl tak daleko .

[quote name='eria']więcej fotek!!!!
niesamowite zdjęcia radosnej Bianki :loveu::multi::multi:

Hej Eria , już po wypadzie ?

[quote name='Od-Nowa']jak u Was po tym ciężkim dniu??

[quote name='betel']Dużo u Was wody w okolicy. Mam nadzieję ,że burze nie dały Wam się we znaki???? Pozdrowienia, Fotki super , a Biancia ma chyba upodobania do wody jak wodołaz:)

E tam dużo, wstyd przyznać ale to wciąż ta sama rzeka w tym samym własciwie miejscu na kazdym zdjęciu :oops:
A burze tfutfutfu omijaja nas na razie . A u Was ?

zaraz zabieram się za wstawianie nowych zdjęć , zaległych patyczkowych i dzisiejszych spacerowych .
Wczoraj byłam na 3 weselach i trochę padłam więc wybaczcie zdjęciowe opóźnienie ;)

Posted

co z tego,że nie lustrzankowe. najważniejsze,że jest na nich lewitująca Bianka :lol: fruwa prawie jak Lira :p

zdjęcie ogonka w paprociach też świetne

a za 3 wesela jednego dnia.....:crazyeye: podziwiam kondycje! :evil_lol:

Posted

Witajcie witajcie :) ja jak zwykle nocami się pojawiam .
OdNowa no prawie jak Lira :) tylko trochę mniej swobody ma w dostępie do błotnego psiego SPA :)

Eriana tym zdjęciu Biana wygląda jak takie zagubione cielątko :evil_lol:

Betelku wielka to radość dla mnie jak ktoś o Bianie mówi szczęśliwy pies :) nadal nie moge uwierzyć w metamorfozę Bianki bo jeszcze rok temu wydawało mi się to niemożliwe że ona będzie brykać jak szalona na spacerach :multi:

Dobciu kochana niewinność to słowo nie pasuje do tego łotra :) każdy nabiera się na te maslane oczyska i słodki pyszczek , a to łotr straszny zaraz Wam pokażę co chciała pożreć żywcem na spacerze :mad:

pogoniła stadko

Posted

eria napisał(a):
no kto by nie chciał pożreć takich smakowitych tłuściutkich kaczuszek :diabloti:

e tam smakowita to sałata jest ( dla wege panci oczywiście ) no bo dla Bianci pewnie kaczucha mniam mniam

betel napisał(a):
Ona po prostu jest anyprezydencka:evil_lol:.

o tak od szczenięcia wyraźnie miała zapędy antykacze :diabloti: ( zresztą udokumentowane na foto :evil_lol:)

Posted

ee tam dobra kaczka nie jest zła :diabloti: ja bym się sałatą nie zadowoliła :shake: z jednej strony chciałabym być wege ,ale niestety za bardzo lubię mięso i nie mam tak silnej woli by se odmówić;)