Rudzia-Bianca Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Eria, no tak marzy mi się lustereczko ale to jeszcze musi poczekać , ten aparat lubie bardzo jak na starą hybrydę radzi sobie całkiem dobrze , wielkim jego plusem jest właśnie odwzorowanie kolorów , tylko Bianę jakoś rudzi :evil_lol: ale zauważyłam że większość aparatów robi z niej rudzielca . nie wiem może jej sierść jakoś dziwnie światło odbija albo już nie wiem co :cool3: kurde w pracy jestem i się musze ukrywać :( Quote
eria Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 oj biedna...o tej porze w pracy :roll: ja to zaraz spać idę.... Quote
anetta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Siedzisz pod biurkiem? :evil_lol: Quote
betel Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Śliczne fotki. A jesli chodzi o kolor futerka , to moja Bryłcia czesto tez na fotkach jest bardziej ruda niż w rzeczywistości. Dzięki za odwiedziny i miłe słowa . Pozdrawiam :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 anetta napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: Siedzisz pod biurkiem? :evil_lol: :) nie do końca ale prawie :) betel napisał(a):Śliczne fotki. A jesli chodzi o kolor futerka , to moja Bryłcia czesto tez na fotkach jest bardziej ruda niż w rzeczywistości. Dzięki za odwiedziny i miłe słowa . Pozdrawiam :loveu: cześć Betel :) eria napisał(a):oj biedna...o tej porze w pracy :roll: ja to zaraz spać idę.... i już jestem w domku :) a teraz jeszcze żeby telefon do rana nie zadzwonił to będzie super :) Quote
Od-Nowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 zdjęcia oglądnęłam i powód rudości znam ;) to jej ukryta lisia natura :diabloti: tylko czy lisy lubią wodę to nie wiem :cool3: pozdrawiamy serdecznie :loveu: Quote
Dobcia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A komu lustrzaneczka się nie marzy?:loveu: jest przynajmniej na co pieniążki odkładać:lol: Quote
betel Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Mój maż własnie kupił lustarzankę cyfrową i eksperymentuje , ale na razie nie na psach tylko na obiektach bardziej statycznych;). Jeśli chodzi o mnie to na moje potrzeby to stary aparat wystarcza, bo fotograf ze mnie żaden :lol: Pozdrowionka Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 co wątek to rozprawy o aparatach ;) sytuacja i tak się poprawiła bo ceny przez ostatnie lata bardzo zleciały i te aparaty są dostępniejsze dla ludzi. Całe szczęście ;) jak kupowałam mojego analoga 5 lat temu najtańsze lustranki cyfrowe były za 6000!! a teraz? juz za 1,500 można kupić! Quote
Rudzia-Bianca Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Hej Cioteczki :) no dyskusja iście jak z forum fotografia :) Ja to powiem szczerze nie wiem czy mi ta lustrzanka do szczescia jest potrzebna :evil_lol: ale marzy mi się no tak po babsku :) , a że sprzęt na szczęście rzeczywiście potaniał a i tak czeka mnie wymiana aparatu to pewnie będzie lustrzanka ;) a Biana dziś na spacerze za nic nie chciała zapozować dla Was, miała turbinke w tyłku i żadna siła nie byłaby w stanie zmusic jej do zachowania godnego modelki :) pozdrawiamy wieczorową porą Quote
Dobcia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:poszalała dziewczynka Quote
betel Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Rudziu nie przejmuj sie i tak masz fajne foteczki . Ja jako fotograficzny ignorant robię zdjęcia tylko na auto ( oczywiście nie lustrzanką), ale i tak jestem zadowolona, co innego mój TZ. Pozdrówka dla Was:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 eria napisał(a):hihihihi turbinka w tyłku :roflt::roflt: rzeczywiście bardzo śmieszne :lol: no psa dosłownie energia rozsadzała :) i dobrze bo dzis spacerka nie było :( dopiero z pracy wróciłam ale od piątku 4 dni wolnego :multi::multi: Dobcia napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poszalała dziewczynka oj poszalała poszalała :) cudownie widziec ją taką szczęśliwą i rozbrykaną . betel napisał(a):Rudziu nie przejmuj sie i tak masz fajne foteczki . Ja jako fotograficzny ignorant robię zdjęcia tylko na auto ( oczywiście nie lustrzanką), ale i tak jestem zadowolona, co innego mój TZ. Pozdrówka dla Was:loveu: Betelku auto nie auto ja lubię Twoje zdjęcia bo umiesz na nich pokazać szczęście Waszych psów :) Znowu mamy problem z dziąsłami i zebami Bianki :( ja już nie wiem co robić :( kurcze zaczynam żałować że usunęłam jej przy sterylce kamień, wydaje mi się ze teraz szybciej się jej osadza , fakt przez 2 tyg nie było szorowania ząbków - moja wina , ale to nie jest normalne :( żeby stale coś się jej działo w pycholku bidula jak tylko widzi że zbliżam się do niej z sacholem ma taka biedną minkę, ale wsyztko pozwoli ze sobą zrobić , kochane moje suczydełko Quote
eria Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 od piątku 4 dni wolnego :multi::multi: jeeeee szczęściara!!! ja mam 'tylko' 3 ale i tak jestem przeszczęśliwa bo za 7 godzin jedziem nad jezioorrroooo :loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 jak wolne to i jakieś zdjęcia może wpadną? czy jedziecie gdzieś poza rodzinną miejscowość? lato niedługo nieubłaganie się skończy i co to będzie :placz: jesień :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Hej hej hej :) wolne wolne wolne wyspałyśmy się za wszystkie czasy , byłyśmy na cudownym spacerze ( wróciłyśmy obie mokre bo oczywiście zaliczyłyśmy bieganie po rzece ) . Biana uciekała przed maleńkim pieseczkiem który chciał się z nią bawić , ale do wielkiego owczarka rwała się pierwsza :) zdjęcia nowe są tylko muszę je zgrać . Nigdzie nie jedziemy , cieszymy się sobą w domciu, zresztą Biana nie nadaje się jeszcze na wyjazdy , a ja urlop dopiero we wrześniu i wtedy mały wypadzik - niestety bez Bianuli :( - na zieloną wyspę :) Quote
betel Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 No to miłego wypoczynku i czekamy na fotki:lol: Quote
anetta Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A co jej się dzieje z paszczęką? :( Może jakąś dziure ma, albo dzieje się coś pod zębami...:roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='betel']No to miłego wypoczynku i czekamy na fotki:lol: dzięki Betel :) kto czeka ten się doczeka :) zaraz wstawiam fotek cz. 1 [quote name='anetta']A co jej się dzieje z paszczęką? :( Może jakąś dziure ma, albo dzieje się coś pod zębami...:roll: Anetta Biana ma kiepskie dziąsła, nie ma żadnej dziury ale ma bardzo często stan zapalny dziąseł i kamień na ząbkach :( osadzający się bardzo szybko :( znowu bidulę męcze sacholem ale wynagradzam jej te męki spacerkami i pieszczotami i psisko jeszcze na mnie nie warczy :) a teraz dzisiejszy spacer :) spacer bez żarcia trawy się nie liczy :) no chodź ze mną pobiegać :) jak stanę za kamykami to te kaczuchy mnie nie zjedzą ( kaczek zdjęcia nie mamy prosze nie czekac ::) troszkę trzeba sie podsuszyć :) patrzcie jaka jestem piekna :) duża :) i zadowolona :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 na reszte fotek zapraszamy wieczorem a będzie wielki ptak , wodna Biana i Biana kontra patyk :) miłego dnia Quote
Od-Nowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ha! dzięki za foteczki! Biana pod kaskdą wodną wygląda jakby to ona była na urlopie :lol: zresztą na pozostałych też bo bardzo malownicze macie tereny ;) a kto zostanie z Bianą w czasie Twojego urlopu? Tato będzie się nią zajmował czy pojedzie do siostry? Quote
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Od-Nowa napisał(a):ha! dzięki za foteczki! Biana pod kaskdą wodną wygląda jakby to ona była na urlopie :lol: zresztą na pozostałych też bo bardzo malownicze macie tereny ;) a kto zostanie z Bianą w czasie Twojego urlopu? Tato będzie się nią zajmował czy pojedzie do siostry? Od Nowa my wszyscy w jednym domku mieszkamy :) więc Biana zostanie z Tatą i Siostrą :) będą szczęśliwi że mnie nie ma bo wtedy Biana jest dla nich miła :evil_lol: Zaraz będą zdjęcia :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 najpierw ptaszyska mało ostre ale robione z daleka :razz: za chwilę wodna Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 plum plum plum :lol: wodny pies myślenicki :) chwila odpoczynku :) która nie trwała zbyt długo :evil_lol: Quote
Recommended Posts