Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eria, no tak marzy mi się lustereczko ale to jeszcze musi poczekać , ten aparat lubie bardzo jak na starą hybrydę radzi sobie całkiem dobrze , wielkim jego plusem jest właśnie odwzorowanie kolorów , tylko Bianę jakoś rudzi :evil_lol:
ale zauważyłam że większość aparatów robi z niej rudzielca . nie wiem może jej sierść jakoś dziwnie światło odbija albo już nie wiem co :cool3:

kurde w pracy jestem i się musze ukrywać :(

Posted

Śliczne fotki. A jesli chodzi o kolor futerka , to moja Bryłcia czesto tez na fotkach jest bardziej ruda niż w rzeczywistości. Dzięki za odwiedziny i miłe słowa . Pozdrawiam :loveu:

Posted

anetta napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Siedzisz pod biurkiem? :evil_lol:

:) nie do końca ale prawie :)

betel napisał(a):
Śliczne fotki. A jesli chodzi o kolor futerka , to moja Bryłcia czesto tez na fotkach jest bardziej ruda niż w rzeczywistości. Dzięki za odwiedziny i miłe słowa . Pozdrawiam :loveu:

cześć Betel :)

eria napisał(a):
oj biedna...o tej porze w pracy :roll: ja to zaraz spać idę....

i już jestem w domku :) a teraz jeszcze żeby telefon do rana nie zadzwonił to będzie super :)

Posted

Mój maż własnie kupił lustarzankę cyfrową i eksperymentuje , ale na razie nie na psach tylko na obiektach bardziej statycznych;). Jeśli chodzi o mnie to na moje potrzeby to stary aparat wystarcza, bo fotograf ze mnie żaden :lol: Pozdrowionka

Posted

co wątek to rozprawy o aparatach ;)
sytuacja i tak się poprawiła bo ceny przez ostatnie lata bardzo zleciały i te aparaty są dostępniejsze dla ludzi. Całe szczęście ;)
jak kupowałam mojego analoga 5 lat temu najtańsze lustranki cyfrowe były za 6000!! a teraz? juz za 1,500 można kupić!

Posted

Hej Cioteczki :)
no dyskusja iście jak z forum fotografia :)
Ja to powiem szczerze nie wiem czy mi ta lustrzanka do szczescia jest potrzebna :evil_lol: ale marzy mi się no tak po babsku :) , a że sprzęt na szczęście rzeczywiście potaniał a i tak czeka mnie wymiana aparatu to pewnie będzie lustrzanka ;)

a Biana dziś na spacerze za nic nie chciała zapozować dla Was, miała turbinke w tyłku i żadna siła nie byłaby w stanie zmusic jej do zachowania godnego modelki :)

pozdrawiamy wieczorową porą

Posted

Rudziu nie przejmuj sie i tak masz fajne foteczki . Ja jako fotograficzny ignorant robię zdjęcia tylko na auto ( oczywiście nie lustrzanką), ale i tak jestem zadowolona, co innego mój TZ. Pozdrówka dla Was:loveu:

Posted

eria napisał(a):
hihihihi turbinka w tyłku :roflt::roflt:

rzeczywiście bardzo śmieszne :lol: no psa dosłownie energia rozsadzała :) i dobrze bo dzis spacerka nie było :( dopiero z pracy wróciłam ale od piątku 4 dni wolnego :multi::multi:

Dobcia napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poszalała dziewczynka

oj poszalała poszalała :) cudownie widziec ją taką szczęśliwą i rozbrykaną .

betel napisał(a):
Rudziu nie przejmuj sie i tak masz fajne foteczki . Ja jako fotograficzny ignorant robię zdjęcia tylko na auto ( oczywiście nie lustrzanką), ale i tak jestem zadowolona, co innego mój TZ. Pozdrówka dla Was:loveu:

Betelku auto nie auto ja lubię Twoje zdjęcia bo umiesz na nich pokazać szczęście Waszych psów :)

Znowu mamy problem z dziąsłami i zebami Bianki :( ja już nie wiem co robić :(
kurcze zaczynam żałować że usunęłam jej przy sterylce kamień, wydaje mi się ze teraz szybciej się jej osadza , fakt przez 2 tyg nie było szorowania ząbków - moja wina , ale to nie jest normalne :( żeby stale coś się jej działo w pycholku bidula jak tylko widzi że zbliżam się do niej z sacholem ma taka biedną minkę, ale wsyztko pozwoli ze sobą zrobić ,
kochane moje suczydełko

Posted

od piątku 4 dni wolnego :multi::multi:

jeeeee szczęściara!!! ja mam 'tylko' 3 ale i tak jestem przeszczęśliwa bo za 7 godzin jedziem nad jezioorrroooo :loveu::loveu:

Posted

jak wolne to i jakieś zdjęcia może wpadną? czy jedziecie gdzieś poza rodzinną miejscowość?
lato niedługo nieubłaganie się skończy i co to będzie :placz:

jesień :loveu:

Posted

Hej hej hej :)
wolne wolne wolne wyspałyśmy się za wszystkie czasy , byłyśmy na cudownym spacerze ( wróciłyśmy obie mokre bo oczywiście zaliczyłyśmy bieganie po rzece ) . Biana uciekała przed maleńkim pieseczkiem który chciał się z nią bawić , ale do wielkiego owczarka rwała się pierwsza :)

zdjęcia nowe są tylko muszę je zgrać .

Nigdzie nie jedziemy , cieszymy się sobą w domciu, zresztą Biana nie nadaje się jeszcze na wyjazdy , a ja urlop dopiero we wrześniu i wtedy mały wypadzik - niestety bez Bianuli :( - na zieloną wyspę :)

Posted

[quote name='betel']No to miłego wypoczynku i czekamy na fotki:lol:

dzięki Betel :)
kto czeka ten się doczeka :) zaraz wstawiam fotek cz. 1

[quote name='anetta']A co jej się dzieje z paszczęką? :(
Może jakąś dziure ma, albo dzieje się coś pod zębami...:roll:

Anetta Biana ma kiepskie dziąsła, nie ma żadnej dziury ale ma bardzo często stan zapalny dziąseł i kamień na ząbkach :( osadzający się bardzo szybko :( znowu bidulę męcze sacholem ale wynagradzam jej te męki spacerkami i pieszczotami i psisko jeszcze na mnie nie warczy :)

a teraz dzisiejszy spacer :)

spacer bez żarcia trawy się nie liczy :)

no chodź ze mną pobiegać :)

jak stanę za kamykami to te kaczuchy mnie nie zjedzą ( kaczek zdjęcia nie mamy prosze nie czekac ::)

troszkę trzeba sie podsuszyć :)

patrzcie jaka jestem piekna :) duża :) i zadowolona :)

Posted

ha! dzięki za foteczki!
Biana pod kaskdą wodną wygląda jakby to ona była na urlopie :lol:
zresztą na pozostałych też bo bardzo malownicze macie tereny ;)

a kto zostanie z Bianą w czasie Twojego urlopu? Tato będzie się nią zajmował czy pojedzie do siostry?

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ha! dzięki za foteczki!
Biana pod kaskdą wodną wygląda jakby to ona była na urlopie :lol:
zresztą na pozostałych też bo bardzo malownicze macie tereny ;)

a kto zostanie z Bianą w czasie Twojego urlopu? Tato będzie się nią zajmował czy pojedzie do siostry?

Od Nowa my wszyscy w jednym domku mieszkamy :) więc Biana zostanie z Tatą i Siostrą :) będą szczęśliwi że mnie nie ma bo wtedy Biana jest dla nich miła :evil_lol:

Zaraz będą zdjęcia :cool3: