Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pusia2405 napisał(a):
Uff, jak dobrze, że szybciutko znalazł się domek;).

No to wyobrażam sobie, jak Biana jest szczęśliwa! Pańcia na własność:lol:.

O tak psica szczęśliwa , ale pokazuje charakterek - urządza strajk głodowy :(

A moja siostra widziała dziś się z nową właścicielką Luny w Krakowie i Lunka podobno rozkwitła ze szczęścia :) i jest kochana :) i spaceruje sobie dumnie po krakowskim rynku :)

Posted

pusia2405 napisał(a):
Następny boksiowy koszmar:shake:.

Rudzia-Bianca, trzeba się cieszyć z każdej udanej adopcji i uratowanego psiego życia;).

cieszę się bardzo naprawdę , ale ręce mi opadły jak zobaczyłam Monę :(

Posted

DuDziaczku , zdjęć na razie nie będzie :( jak zawoziłam Lune do Krakowa z wrażenia u koleżanki zostawiłam aparat :( pewnie dopiero w niedzielę go odbiorę :(

Ale Biana nareszcie zaczęła jeść , na spacerze zaliczyła 100 % przychodzenia do mnie na komendę w tym 2 razy w obecności innego psa :multi: jestem dumna z mojej suńki :loveu: ma zadowoloną minkę i chyba juz zapomniała ( mam nadzieję ) o wielkopsie w jej ogródku .

Posted

Mamy aparat , mamy słonko i byłysmy na spacerku, zdjęć mało bo sucz nie chciała pozować, wszystko ją interesowało, wszystko chciała obwąchać i zobaczyć a że na naszych trasach spacerowych dziś ludzki koszmar ( jakies zawody koszykówki, rajd motorów i inne atrakcje ) musiałam mieć oczy dookoła głowy bo Biana to jednak nadal tchórzynka :)

byłyśmy dziś pierwszy raz w lesie - psisko oszalało od ilości zapachów :evil_lol:

kilka zdjęć na początek , reszta wieczorem bo muszę wyjśc :cool3:

oj widze widze już pędzę ....

woda woda hura hura ale czemu taka zimna :)

co Cioteczki zapomniałyście jaka ja piękna jestem :loveu:

Posted

eria napisał(a):
biszkopcik :loveu::loveu:

Dobcia napisał(a):
Na ostatniej fotce wydaję sie taka jaśniutka, a byłam pewna że właśnie jest ruda;)

ona taka jasna raczej jest ale mój aparat robi z niej rudzielca ;)