Rudzia-Bianca Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 pusia2405 napisał(a):Uff, jak dobrze, że szybciutko znalazł się domek;). No to wyobrażam sobie, jak Biana jest szczęśliwa! Pańcia na własność:lol:. O tak psica szczęśliwa , ale pokazuje charakterek - urządza strajk głodowy :( A moja siostra widziała dziś się z nową właścicielką Luny w Krakowie i Lunka podobno rozkwitła ze szczęścia :) i jest kochana :) i spaceruje sobie dumnie po krakowskim rynku :) Quote
Dobcia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 jak dobrze czytać takie dobre wiadomości:loveu::) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 jak się można cieszyć , no jak :( jak zaraz następny psi koszmar :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10632828#post10632828 Quote
pusia2405 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Następny boksiowy koszmar:shake:. Rudzia-Bianca, trzeba się cieszyć z każdej udanej adopcji i uratowanego psiego życia;). Quote
Rudzia-Bianca Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 pusia2405 napisał(a):Następny boksiowy koszmar:shake:. Rudzia-Bianca, trzeba się cieszyć z każdej udanej adopcji i uratowanego psiego życia;). cieszę się bardzo naprawdę , ale ręce mi opadły jak zobaczyłam Monę :( Quote
DuDziaczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Odiwedzimy i czekamy na fotki wreszcie zadowolonej Bianki :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 DuDziaczku , zdjęć na razie nie będzie :( jak zawoziłam Lune do Krakowa z wrażenia u koleżanki zostawiłam aparat :( pewnie dopiero w niedzielę go odbiorę :( Ale Biana nareszcie zaczęła jeść , na spacerze zaliczyła 100 % przychodzenia do mnie na komendę w tym 2 razy w obecności innego psa :multi: jestem dumna z mojej suńki :loveu: ma zadowoloną minkę i chyba juz zapomniała ( mam nadzieję ) o wielkopsie w jej ogródku . Quote
eria Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 to dobrze że Biana już doszła do siebie :multi: Quote
Dobcia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Bianeczka znów jest oczkiem w głowie panci, co wyraźnie ją cieszy:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 cześć Cioteczki :) u nas leją z góry wodą straszliwie, zimno paskudnie brrr i do tego do pracy musze iść :( ale jutro powinnam odzyskać aparat ;) Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 u nas też obrzydliwie:placz: ale całe szczęście nie muszę do pracy;):loveu: mimo wszystko miłego dnia życzę Gosiu !!! Quote
DuDziaczek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 U mnie zimno paskudnie ale nie pada uf... No aparat nareszcie :razz: Quote
Od-Nowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 u nas piękne słońce! zapraszamy :eviltong:;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Mamy aparat , mamy słonko i byłysmy na spacerku, zdjęć mało bo sucz nie chciała pozować, wszystko ją interesowało, wszystko chciała obwąchać i zobaczyć a że na naszych trasach spacerowych dziś ludzki koszmar ( jakies zawody koszykówki, rajd motorów i inne atrakcje ) musiałam mieć oczy dookoła głowy bo Biana to jednak nadal tchórzynka :) byłyśmy dziś pierwszy raz w lesie - psisko oszalało od ilości zapachów :evil_lol: kilka zdjęć na początek , reszta wieczorem bo muszę wyjśc :cool3: oj widze widze już pędzę .... woda woda hura hura ale czemu taka zimna :) co Cioteczki zapomniałyście jaka ja piękna jestem :loveu: Quote
eria Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 jak miło znów widzieć Bianę szczęśliwą na spacerku :loveu:;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 piekna Bianca w kropki bordo gryzła trawke kręcąc mordką :) było takie coś z krową ... ;) a pokażę się :) pancia mówi że to las Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 na tym ostatnim zdjęciu najlepiej widać kolor mojej Bianeczki , nie wiem dlaczego mój aparat robi z niej zwykle intensywniejszego rudzielca niż jest :) Quote
Dobcia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Na ostatniej fotce wydaję sie taka jaśniutka, a byłam pewna że właśnie jest ruda;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 eria napisał(a):biszkopcik :loveu::loveu: Dobcia napisał(a):Na ostatniej fotce wydaję sie taka jaśniutka, a byłam pewna że właśnie jest ruda;) ona taka jasna raczej jest ale mój aparat robi z niej rudzielca ;) Quote
eria Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 i to jest dobry argument by sprawić sobie nowy :diabloti: Quote
Recommended Posts