eria Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 jak dobrze że pisklak na Was trafił....... a to słonce u nas to przedwcześnie pochwaliłam, bo od 15 się zaczęło potężne urwanie chmury z burzą :shake: Quote
betel Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Pozdrowoenia dla bardzo bojaźliwej panienki Bianki od równie bojaźliwej panienki Inki. Odezwiemy sie dopiero za tydzień , bo wybywamy z domu.:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Od-Nowa napisał(a):pozamiatam, bo gospodyni wybyła ;) wybyła, bo wracając wczoraj w nocy z wesela wzięła do samochodu bokserkę która stała na środku ruchliwej drogi i szuka jej domu , bo mała musi dziś niestety znaleźć jakies lokum bo atakuje Biankę , która jest coraz bardziej przerażona i boję się że cała moja praca pójdzie na marne :( zaraz będzie jej wątek . Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 gdyby ktoś miał pomysł co zrobić :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10574716#post10574716 Quote
eria Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 o kurcze !! :shake::shake: :-( czekamy na wątek... znam jedną bokserkomaniaczkę ale cholerka ona ma olbrzymkę mało tolerancyjną :roll: a jej znajomi już chyba wszyscy boksery ze schronisk mają .... edit..fajna psina ale nie będzie lekko skoro psów nie toleruje... Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 eria napisał(a):o kurcze !! :shake::shake: :-( czekamy na wątek... znam jedną bokserkomaniaczkę ale cholerka ona ma olbrzymkę mało tolerancyjną :roll: a jej znajomi już chyba wszyscy boksery ze schronisk mają .... edit..fajna psina ale nie będzie lekko skoro psów nie toleruje... ja czekam na telefon od jedynego kolegi który podjął temat ale musi poczekać z decyzją na rodziców , czekam jak na szpilkach bo gdyby się udało to suńka miałaby cudowny dom , bo schronisko mnie przeraża :( szkoda maleńkiej bo ona jest naprawdę mądrym psem tylko jest problem z innymi psami :( Quote
Dobcia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 szkoda... Mocno zaciskam kciuki i czekam, może ktoś się odezwie! Quote
Od-Nowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 trzymam kciuki!! a nie masz możliwości przetrzymać ją w ogrodzie gdzieś? żeby nie miała okazji z Bianką się widzieć. to chyba lepsze niż schron... Quote
pusia2405 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Zajrzałam na wątek bokserki:-(. Ech, te wakacje... Ale widziałam, że AgaiTheta już też czytała, więc myślę, że wszystko będzie dobrze;). Trzymam mocno kciuki! Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Od-Nowa napisał(a):trzymam kciuki!! a nie masz możliwości przetrzymać ją w ogrodzie gdzieś? żeby nie miała okazji z Bianką się widzieć. to chyba lepsze niż schron... OdNowa nie mam niestety takiej możliwości, gdybym miała to nie byłoby problemu, nasz ogródek to właściwie pseudoogródeczek maleństwo :( wprawdzie gdybym była w domu to poradzę sobie z izolowaniem ich , ale jutro muszę iśc do pracy i rodzice nie dadzą rady , bo Bianca boi się ich, boi się ogródka już teraz a ona jak jest przerażona to pędzi na oslep przed siebie i może uciec im nawet między nogami do ogrodu do Luny :( pusia2405 napisał(a):Zajrzałam na wątek bokserki:-(. Ech, te wakacje... Ale widziałam, że AgaiTheta już też czytała, więc myślę, że wszystko będzie dobrze;). Trzymam mocno kciuki! też na Agę bardzo liczę , słyszałam ze cuda Kobieta zdziałać potrafi :) Quote
eria Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 nawet trudno mi powiedzieć której suni bardziej mi teraz żal :-(:-( Quote
Od-Nowa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 upchnęłam jej banerek ;) oby się udało!! a Bianie mocno prztulamy, chociaż tak na odległość... Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 eria napisał(a):nawet trudno mi powiedzieć której suni bardziej mi teraz żal :-(:-( Od-Nowa napisał(a):upchnęłam jej banerek ;) oby się udało!! a Bianie mocno prztulamy, chociaż tak na odległość... Bianeczka dostała stresnal i jest troszke lepiej , przynajmniej śpi spokojnie , ale jeść nadal nic nie chce :( i boi sie nawet do drzwi podejść :( i nie rozumie dlaczego w jej ogródku jakaś wielka dama siedzi i jeszcze kradnie jej pania , razem gdzieś jeżdżą :( Quote
anetta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 :shake: Się porobiło... Dobrze że ten hotel się znalazł... Quote
Rudzia-Bianca Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 hotelu już nie ma :( przez to oglądanie Luny straaciłyśmy rezerwację :( ale jest tez trochę lepszych wieści od Biany - panna w końcu zgłodniała :multi: i stwierdziła chyba że o ile ją pamieć nie myli kroplówki zamiast żarełka to nie najlepszy pomysł :) no i dała się trochę ułaskawić spacerami , których ze wzgledu na okupowanie ogrodu przez Lune ma tyle ile chce :) czyli na każde skuczenie :razz: nadal jest smutna i wystraszona ale już nie tak przeraźliwie jak na początku . Quote
anetta Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Kurcze, i co teraz??? Dobrze że Bianka zmądrzała :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 anetta napisał(a):Kurcze, i co teraz??? Dobrze że Bianka zmądrzała :lol: Dla tych co jeszcze nie wiedzą - Luna od piątku jest Krakowianką :) i mam nadzieję że tak zostanie :) Biana odzyskała ogród, właścicieli i radość życia :) nawet apetyt jej wrócił na szczęście :) Zaniedbałyśmy się strasznie przez fafulcową , od dziś zaczniemy nadrabiać zaległości i może uda nam się wieczorem jakieś fotki wstawić :) bo po pracy wybieramy się na wytęskoniony przez psisko długi spacer :) pozdrawiamy słonecznie ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 spaceru nie będzie mamy oberwanie chmury z desczem i gradem i burzą :( Biana dostanie szału :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Uff, jak dobrze, że szybciutko znalazł się domek;). No to wyobrażam sobie, jak Biana jest szczęśliwa! Pańcia na własność:lol:. Quote
Recommended Posts