betel Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cieszę się ,że się podobało, choć prawdę powiedziawszy te kłosy są nieproporcjonalnie duże , ale cóż- to taka dorodna pszenica:evil_lol:. Po prostu Biancia tak mi kolorystycznie pasowała do tego zboża, że nie mogłam się powstrzymać:lol: Quote
Dobcia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Na pierwszy rzut oka kłosy nie wydają sie za duże;) Świetny fotomontaż:loveu: Quote
betel Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Popołudniowe pozdrowionka dla Pani i rudego ogonka:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Dzień zaczął się nam cudnie - Biana o 7.30 obwieściła światu ze już dłużej pancia spać nie może bo jej się nudzi i wyła, szarpała noskiem , lizała mnie i budziła łapką dotąd póki nie osiągnęła zamierzonego celu i o 8.00 w niedzielę pancia zlekła się z łózka . Jak już psica dopięła swego i wstałam poszłyśmy na poranny spacer- zaczęło się pięknie - wyszłyśmy już z domu bez smyczy - bo o takiej porze to raczej nikt w naszej okolicy z psami nie chodzi więc chciałam spróbować jak się psisko będzie zachowywać :) Wszystko było ok , Biana pieknie przychodziła na zawołanie , poćwiczyłyśmy troszke przychodzenie - do momentu kiedy psisku nad rzeką nie zachciało się pić i pies wskoczył do głebokiej ok. 1 m wody . Zanim sie zorientowałam że Biana jest w wodzie bidula próbowała wyjśc ale nie dała rady bo wdłuż rzeki jest dość wysoki murek :( Na szczęście udało się przerażoną Biane wyciągnąc bez problemów , ale strachu najadłyśmy się obie . Po tym wypadku Biana nie odchodziła ode mnie przez kilkanaście minut , trzymała się mojej nogi ale wraz ze schnięciem śierści na szczęście zapominała o niespodziewanej kąpieli :evil_lol: i w nagrodę za to że ją uratowałam wytarzała się w znalezionym martwym zającu :mad: po przyjściu do domu przymusowa kąpiel :evil_lol: Teraz psisko wysuszone ( a jakże suszarka do własów :diabloti:) , wyczesane i szczęśliwe goni kotecka :cool3: PS. Będą zdjęcia . Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 pusia2405 napisał(a):Wow, to poranek pełen wrażeń:lol:. o tak :) na szczęście nic się Bianie nie stało, ale się wystraszyło psisko bardzo . No i zapomniałam napisać że przez cały spacer nie zapięłam jej ani raz na smyczkę :) pieknie dała się odwołać od spotkanych psów :) nie uciekała przed ludźmi :) Zdjęcia się ładują :) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Zdjęcia z dzisiejszego spaceru :) Gonitwa w piasku ( do którego nie powinna wchodzić bo to boisko do siatkówki plażowej ale ciiii ) Biana biegnie na dół i skacze głupeczek do głebokiej rzeki :( uratowana kundlica :razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Na szczęście miłość do wody jest silniejsza nż starch :) :loveu: cd wieczorem będą kąpielowe foty w wcześniej jeszcze spacerowe bezsmyczkowe :) miłego dnia wszystkim naszym miłym Cioteczkom i ich Czterołapym :) Quote
eria Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ale szczęśliwe suczydło !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
anetta Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No właśnie to samo chciałam napisać co Eria :evil_lol: A Bianka w zbożu hahahah, myślałam że to prawdziwe :evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 no no Bianeczka żyje pełnią życia :evil_lol: kąpiel we wzburzonej rzece, tarzanie w zającu... ( :mad: ) i dzikie pościgi po piasku!! to się nazywa lato!! :lol: Quote
Dobcia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Piękne zdjęcia:loveu: Muszę się powtórzyć, ale ona tak wesoło wygląda, że aż miło popatrzeć:loveu: Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 http://img524.imageshack.us/img524/2641/bianca371tm0.jpg hehe sliczne :) Strasznie jest sliczna, taka wesola!! :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 eria napisał(a):ale szczęśliwe suczydło !!!!!!!! no chyba mogę już tak powiedziec , Biana coraz częściej wygląda na szczęsliwego psa :multi: ostatnio nawet moja Babcia mi powiedziała że z Bianki to taki pies się już zrobił :) Strasznie się cieszę że Biana jest zadowolona z życia bo nie zanosiło się na początku na to http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73765 anetta napisał(a):No właśnie to samo chciałam napisać co Eria A Bianka w zbożu hahahah, myślałam że to prawdziwe zbożowa panienka dzięki naszej Betel cudotwórczyni :) Od-Nowa napisał(a):no no Bianeczka żyje pełnią życia kąpiel we wzburzonej rzece, tarzanie w zającu... i dzikie pościgi po piasku!! to się nazywa lato!! dwie pierwsze atrakcje pełni życia mogłaby sobie darować jeśli nie dla swojego to chociaż dla zdrowia serducha swojej panci :) Dobcia napisał(a):Piękne zdjęcia Muszę się powtórzyć, ale ona tak wesoło wygląda, że aż miło popatrzeć Dzięki Dobcia :lol: basia bonnie napisał(a):http://img524.imageshack.us/img524/2641/bianca371tm0.jpg hehe sliczne Strasznie jest sliczna, taka wesola!! Dziękuję Basiu :) PS Ładujemy zdjęcia , m.in. z kąpieli :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 ale najpierw dowód dla Cioteczek że Biana spacerowała bez smyczki :cool3: cdn Quote
erka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Rzeczywiście szczęśliwy "normalny" pies:loveu:. Rudzia-Bianka to dzięki Tobie jest taka:lol:, bo wszyscy wiemy , ile pracy i wysiłku Cię to kosztowało. Naprawdę miała sunieczka szczęście ,że trafiła do Ciebie:p. A ja jeszcze raz dziekuję ,że sie nie poddałaś:buzi:. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 no takiej wody to ja nie lubię , ale dla ciebie moge stać w tej wannie ale jak stad wyjdę to nie licz panciu na to że sama do pralni jeszcze kiedyś wejdę :diabloti: dobranoc :) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 erka napisał(a):Rzeczywiście szczęśliwy "normalny" pies:loveu:. Rudzia-Bianka to dzięki Tobie jest taka:lol:, bo wszyscy wiemy , ile pracy i wysiłku Cię to kosztowało. Naprawdę miała sunieczka szczęście ,że trafiła do Ciebie:p. A ja jeszcze raz dziekuję ,że sie nie poddałaś:buzi:. Erko dziękuję ze wpadłaś do nas :) bardzo chciałam zebyś ją zobaczyła taką normalną własnie :) PS. Z Twoim darem przekonywania nie mogłam się poddać :) Quote
Od-Nowa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hehe jaka mokra myszka :lol: i jak grzecznie brodzi w mydlinkach :evil_lol: lubię takie zdjecia z życia wzięte ;) Quote
Magot Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 http://img169.imageshack.us/img169/73/bianca300da7.jpg piękny kłusaczek:) Quote
kika22 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Rudzia ale masz szczesliwe psisko :loveu: Chociaż w wannie wygłada jak byś robiła jej straszną krzywde:eviltong: Gdzieś widziałam takie spojrzenie, przecież ja jestem czysta a ty mnie myjesz;) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Od-Nowa napisał(a):hehe jaka mokra myszka :lol: i jak grzecznie brodzi w mydlinkach :evil_lol: lubię takie zdjecia z życia wzięte ;) eria napisał(a):wykąpali biedną małą psinkę:shake::evil_lol: magda_drakkar napisał(a):http://img169.imageshack.us/img169/73/bianca300da7.jpg piękny kłusaczek:) kika22 napisał(a):Rudzia ale masz szczesliwe psisko :loveu: Chociaż w wannie wygłada jak byś robiła jej straszną krzywde:eviltong: Gdzieś widziałam takie spojrzenie, przecież ja jestem czysta a ty mnie myjesz;) Cześć Dziewczyny :) przyznaję sie bez bicia straszną krzywde wyrządziłam Biaeczce wkładajac ją przecież czyściutką i tylko trochę śmierdzącą padlym zwierzem :diabloti: do wanny . Biedna psina nie może teraz znieść odoru szamponu . Kika :lol: dokładnie taka miała minkę o jakiej piszesz - kobieto no po co ty mnie szorujesz :) To była pierwsza całkowita kąpiel Biany , zwykle po spacerach myjemy tylko psie podwozie :) więc sie suńka trochę zdziwiła :) ale dość gadania - zdjęcia czyścioszki :) i kilka jeszcze sprzed kąpania z wczorajszego spaceru . Ładują się :) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 takie cuda bajkowe z powodu brudnego ( po ratowaniu Biany ) obiektywu :) cdn :) Quote
Recommended Posts