Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witamy dzisiaj :)
ale ładną kupiłaś zabawkę Happy :loveu: widziałam takich dużo i strasznie mi się podobały, ale dla mojej Króweczki 'troszkę' za małe :evil_lol::evil_lol:
ładną ma Bianca obróżkę :):loveu:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
że jak? zmiana kłaczków? będzie zdjecie :cool3:

a tak :) czas porobić trochę za złe babsko - fot oczywiście nie będzie :evil_lol:

Isia & Chester napisał(a):
witamy dzisiaj
ale ładną kupiłaś zabawkę Happy widziałam takich dużo i strasznie mi się podobały, ale dla mojej Króweczki 'troszkę' za małe
ładną ma Bianca obróżkę

No po prawdzie zabawka kocia to zakup siostry ale ja przywiozłam , były wieksze ale Happy musiałaby miec oddzielny pokój żeby się zmieścił drapaczek .
Obróżka też mi się podoba , Biana dostała ja z okazji wiosny :) bo zielono nam się zrobiło :) ale rzadko ją nosiła bo nie miała adresówki a nie chciało mi się przenosić , ale wczoraj dorobiła się nowego serduszka :)

betel napisał(a):
http://img360.imageshack.us/img360/8373/bianca072kj5.jpg Tym razem stawiam na kota- mina zabójcza:evil_lol:

Happy minki robi nieziemskie , nidgy nie wiadomo co one mają wyrażać :)

A zaraz będą zdjęcia z wodnego ( w lodowatej wodzie ) spaceru :)

Posted

Mina obłędna, świetna poza wystawowa prześlicznej Bianeczki!
Czy mogłabyś mi podpowiedzieć gdy wpadam na sekundkę jak po ogień i nareszcie udało mi sie zalogować - na której stronie są zdjęcia Happy?
Poproszę o wymizianie obydwu dziewczynek i
pozdrawiam serdecznie Ewa

Posted

Czoko napisał(a):
Mina obłędna, świetna poza wystawowa prześlicznej Bianeczki!
Czy mogłabyś mi podpowiedzieć gdy wpadam na sekundkę jak po ogień i nareszcie udało mi sie zalogować - na której stronie są zdjęcia Happy?
Poproszę o wymizianie obydwu dziewczynek i
pozdrawiam serdecznie Ewa

Cześć Czoko, ale fajnie że wróciłaś na dogo
Happy jest na 97 i 82 stronie
Dziewczynki wymiziane .

Od-Nowa napisał(a):
nie boisz się jej w takiej zimnej wodzie kąpać?
tylko sopli z mordki brak

e no bez przesady , zlodowacenie to to nie jest , wchodzimy do rzeki razem . Jak ja nie zamarzam to Biana też może sie pławić w wodzie .

Bonsai napisał(a):
Minka fenomenalna.
A tu jaka dostojna psica!

betel napisał(a):
Rzeczywiście na tej fotce Biancia przeobraziła się w wiewióre z "Epoki":evil_lol: KAPITALNE

eria napisał(a):
TAK !!! TO JEST DOKŁADNIE OBŁĘDNA MINA WIEWIÓRA !!!!!

Bonsai, Betel , Eria cześ Wam :)

Biana chyba rzeczywiście ma coś z wiewióry - orzeszki i szyszunie to jej ulubione zabawki :) No i ta mina :evil_lol:

Posted

Biana chyba rzeczywiście ma coś z wiewióry - orzeszki i szyszunie to jej ulubione zabawki :smile: No i ta mina :evil_lol:

WIEWIÓR TO BYŁ 'ON' :cool3::cool3:

Posted

Byłyśmy dziś z Biana na przeglądzie technicznym ;)
serducho jak dzwon, waga nawet niezła , gardełko ładne nie czerwone :) , ogólnie zdrowy pies :)
znaleźliśmy tylko krwiaka na ogonku - nie wiem co ta bestia mała wyprawia , ale mamy go tylko obserwować no i niestety zęby :( nasze utrapienie , kamień paskudny , szczotka pasta kubek ciepła woda ...niewiele pomagają :angryy:

eria napisał(a):
WIEWIÓR TO BYŁ 'ON' :cool3::cool3:

co prawda to prawda

betel napisał(a):
Cześć kobietki pozdrowionka i miłej nocki:loveu:

Cześć Kobietko :) również pozdrawiamy .

Bonsai napisał(a):
Gratuluję 100 stronki!

Bonsai nawet nie zauważyłam :oops:, dziękujemy .

Posted

Foksikowi też się osadza kamień coraz bardziej,ale ona ma już coś kolo 7 lat....:roll:
U tej Bianki to zawsze coś :shake: teraz znów krwiak...

Posted

Dobrze że woda jej nie porwała! :lol::lol:

Koteczka sama słodycz :loveu:

Kaja też ma kamień, ale ona już nie może być pod narkozą ze względu na serce...

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Rudzia czyli przyjdzie Wam sie wybrac do weta na zdejmowanie kamienia?

nie wiem DuDziaczku czy się zdecydujemy na ściąganie kamienia :( ja się potwornie boję narkozy, zwłaszcza że w tym roku Biana już miała jedną przy sterylce no i wtedy miała tez ściągany kamień :(

eria napisał(a):
Foksikowi też się osadza kamień coraz bardziej,ale ona ma już coś kolo 7 lat....:roll:
U tej Bianki to zawsze coś :shake: teraz znów krwiak...

No właśnie 7 letniemu psu ma prawo, ale 2 letniemu szczylowi :( Biana ma teraz większy kamień niż 15 letni Wauzik :(
Zmieniam jej wodę do picia, będzie dostawała tylko mineralną bo nasza woda strsznie twarda jest i może przyspieszać powstawanie kamienia :(

Eria taki już urok mojej psiny zawsze musi mi podniesc troszkę ciśnienie .

anetta napisał(a):
Dobrze że woda jej nie porwała! :lol::lol:

Koteczka sama słodycz :loveu:

Kaja też ma kamień, ale ona już nie może być pod narkozą ze względu na serce...

Ta słodycz to tylko na zdjęciach - ogólnie ta słodka kicia to chodząca zlość i diabełek , gryzoń i drapacz :evil_lol: