Od-Nowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 a wcześniej jeszcze na rudą zołzę się przerabiam :razz: że jak? zmiana kłaczków? będzie zdjecie :cool3: Quote
Avaloth Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 witamy dzisiaj :) ale ładną kupiłaś zabawkę Happy :loveu: widziałam takich dużo i strasznie mi się podobały, ale dla mojej Króweczki 'troszkę' za małe :evil_lol::evil_lol: ładną ma Bianca obróżkę :):loveu: Quote
betel Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://img360.imageshack.us/img360/8373/bianca072kj5.jpg Tym razem stawiam na kota- mina zabójcza:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Od-Nowa napisał(a):że jak? zmiana kłaczków? będzie zdjecie :cool3: a tak :) czas porobić trochę za złe babsko - fot oczywiście nie będzie :evil_lol: Isia & Chester napisał(a):witamy dzisiaj ale ładną kupiłaś zabawkę Happy widziałam takich dużo i strasznie mi się podobały, ale dla mojej Króweczki 'troszkę' za małe ładną ma Bianca obróżkę No po prawdzie zabawka kocia to zakup siostry ale ja przywiozłam , były wieksze ale Happy musiałaby miec oddzielny pokój żeby się zmieścił drapaczek . Obróżka też mi się podoba , Biana dostała ja z okazji wiosny :) bo zielono nam się zrobiło :) ale rzadko ją nosiła bo nie miała adresówki a nie chciało mi się przenosić , ale wczoraj dorobiła się nowego serduszka :) betel napisał(a):http://img360.imageshack.us/img360/8373/bianca072kj5.jpg Tym razem stawiam na kota- mina zabójcza:evil_lol: Happy minki robi nieziemskie , nidgy nie wiadomo co one mają wyrażać :) A zaraz będą zdjęcia z wodnego ( w lodowatej wodzie ) spaceru :) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ale mina :) jak ci się moja minka nie podoba to nie o :) dość już wody, jak ja wyschnę bez słonka ?? Quote
Rudzia-Bianca Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 a to jeszcze namiastka plaży na dobranoc :) Quote
Od-Nowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 tu ma minę dokładnie jak wiewióra z "epoki lodowcowej" :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Od-Nowa napisał(a): tu ma minę dokładnie jak wiewióra z "epoki lodowcowej" :diabloti::diabloti::diabloti: w trakcie odmrażania :) :evil_lol: Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 TAK !!! TO JEST DOKŁADNIE OBŁĘDNA MINA WIEWIÓRA !!!!! :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Czoko Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Mina obłędna, świetna poza wystawowa prześlicznej Bianeczki! Czy mogłabyś mi podpowiedzieć gdy wpadam na sekundkę jak po ogień i nareszcie udało mi sie zalogować - na której stronie są zdjęcia Happy? Poproszę o wymizianie obydwu dziewczynek i pozdrawiam serdecznie Ewa Quote
Od-Nowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 nie boisz się jej w takiej zimnej wodzie kąpać? tylko sopli z mordki brak :evil_lol: Quote
Bonsai Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Minka fenomenalna. :evil_lol: A tu jaka dostojna psica! :loveu: Quote
betel Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Rzeczywiście na tej fotce Biancia przeobraziła się w wiewióre z "Epoki":evil_lol:. KAPITALNE Quote
Rudzia-Bianca Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Czoko napisał(a):Mina obłędna, świetna poza wystawowa prześlicznej Bianeczki! Czy mogłabyś mi podpowiedzieć gdy wpadam na sekundkę jak po ogień i nareszcie udało mi sie zalogować - na której stronie są zdjęcia Happy? Poproszę o wymizianie obydwu dziewczynek i pozdrawiam serdecznie Ewa Cześć Czoko, ale fajnie że wróciłaś na dogo Happy jest na 97 i 82 stronie Dziewczynki wymiziane . Od-Nowa napisał(a):nie boisz się jej w takiej zimnej wodzie kąpać? tylko sopli z mordki brak e no bez przesady , zlodowacenie to to nie jest , wchodzimy do rzeki razem . Jak ja nie zamarzam to Biana też może sie pławić w wodzie . Bonsai napisał(a):Minka fenomenalna. A tu jaka dostojna psica! betel napisał(a):Rzeczywiście na tej fotce Biancia przeobraziła się w wiewióre z "Epoki":evil_lol: KAPITALNE eria napisał(a):TAK !!! TO JEST DOKŁADNIE OBŁĘDNA MINA WIEWIÓRA !!!!! Bonsai, Betel , Eria cześ Wam :) Biana chyba rzeczywiście ma coś z wiewióry - orzeszki i szyszunie to jej ulubione zabawki :) No i ta mina :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://img53.imageshack.us/img53/4598/bianca126gg7.jpg przesliczne!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Biana chyba rzeczywiście ma coś z wiewióry - orzeszki i szyszunie to jej ulubione zabawki :smile: No i ta mina :evil_lol: WIEWIÓR TO BYŁ 'ON' :cool3::cool3: Quote
betel Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cześć kobietki pozdrowionka i miłej nocki:loveu: Quote
Bonsai Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Gratuluję 100 stronki! :) :multi: :multi: :multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Byłyśmy dziś z Biana na przeglądzie technicznym ;) serducho jak dzwon, waga nawet niezła , gardełko ładne nie czerwone :) , ogólnie zdrowy pies :) znaleźliśmy tylko krwiaka na ogonku - nie wiem co ta bestia mała wyprawia , ale mamy go tylko obserwować no i niestety zęby :( nasze utrapienie , kamień paskudny , szczotka pasta kubek ciepła woda ...niewiele pomagają :angryy: eria napisał(a):WIEWIÓR TO BYŁ 'ON' :cool3::cool3: co prawda to prawda betel napisał(a):Cześć kobietki pozdrowionka i miłej nocki:loveu: Cześć Kobietko :) również pozdrawiamy . Bonsai napisał(a):Gratuluję 100 stronki! Bonsai nawet nie zauważyłam :oops:, dziękujemy . Quote
DuDziaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Rudzia czyli przyjdzie Wam sie wybrac do weta na zdejmowanie kamienia? Ajć pozaniedbywalam galerie znajomych i swoja katastrofa :placz: Ale juy sie poprawiam! ;) Quote
eria Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Foksikowi też się osadza kamień coraz bardziej,ale ona ma już coś kolo 7 lat....:roll: U tej Bianki to zawsze coś :shake: teraz znów krwiak... Quote
anetta Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dobrze że woda jej nie porwała! :lol::lol: Koteczka sama słodycz :loveu: Kaja też ma kamień, ale ona już nie może być pod narkozą ze względu na serce... Quote
Rudzia-Bianca Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 DuDziaczek napisał(a):Rudzia czyli przyjdzie Wam sie wybrac do weta na zdejmowanie kamienia? nie wiem DuDziaczku czy się zdecydujemy na ściąganie kamienia :( ja się potwornie boję narkozy, zwłaszcza że w tym roku Biana już miała jedną przy sterylce no i wtedy miała tez ściągany kamień :( eria napisał(a):Foksikowi też się osadza kamień coraz bardziej,ale ona ma już coś kolo 7 lat....:roll: U tej Bianki to zawsze coś :shake: teraz znów krwiak... No właśnie 7 letniemu psu ma prawo, ale 2 letniemu szczylowi :( Biana ma teraz większy kamień niż 15 letni Wauzik :( Zmieniam jej wodę do picia, będzie dostawała tylko mineralną bo nasza woda strsznie twarda jest i może przyspieszać powstawanie kamienia :( Eria taki już urok mojej psiny zawsze musi mi podniesc troszkę ciśnienie . anetta napisał(a):Dobrze że woda jej nie porwała! :lol::lol: Koteczka sama słodycz :loveu: Kaja też ma kamień, ale ona już nie może być pod narkozą ze względu na serce... Ta słodycz to tylko na zdjęciach - ogólnie ta słodka kicia to chodząca zlość i diabełek , gryzoń i drapacz :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 zapomniałam napisać że mamy dzisiejsze zdjęcia ale będą dopiero późno wieczorem :eviltong: Quote
Recommended Posts