Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Od-Nowa']przepiękne zdjecia!! I Biania strasznie zadowolona widać :lol:
Jestem pod wrażeniem czystości wody:crazyeye: chociaż pewnie bardzo zimna co? :cool3:
a kocice rzeczywiscie masz zdolną:mad: ubić to za mało:eviltong:

OdNowa Biana jest szczęśliwa na spacerach , a już jak może wejść się pochlapatać to euforia u psa widoczna jest w każdym jej ruchu ,
a woda miała niewiele mniej niż temp powietrza( my naprawdę nie mieszkamy w górach hihihi ) , spacerowałyśmy z Bianą obie środkiem rzeki .
A kocica jakby nigdy nic udaje niewiniątko i łasi sie od wszystkich .

[quote name='Justys95']Wow! Zdolniacha z tej twojej kici xD

A fot to tylko pozazdrościć, bo u nas nie ma takiej czystej wody :(

Ano zdolniacha zdolniacha . Nieskromnie powiem że mam szczeście jeśli chodzi o moje miasteczko i jego uroki .

[quote name='basia bonnie']Ale tu fooot ;)
http://img168.imageshack.us/img168/1642/bianca542jd7.jpg
ta jest prześliczna :loveu: :loveu: :loveu:

Dzieki Basiu, też mi się podoba zmokła "kurka".

Posted

No i nie udało mi się psa oszukać, nie ma że boli , spacer musi być , bieganie po ogródku nie wystarczy . Mimo lenia okrutnika zabrałyśmy zabawki, aparat i psa no i narobiłyśmy strasznie kiepskich jakościowo ( niestety aparat staruszek nie nadąża już za tym świrkiem ) ale za to uśmiechniętych fotek , które będziecie musieli oglądać hihi

dziś ja wygram półfinał :)

jeszcze Was pomęczę tym brakiem ostrości

Posted

no możemy iść do domu .

Jednak nie mogę puszczać tej psicy bez smyczy , Bianca jak się zapomni w zabawie jest głucha na wszystko , nie słucha wtedy nic a nic :( dziś uciekła do rzeki napić się i w nosie , żeby nie powiedziec że gdzie indziej , miała moje krzyki - pobiegła kilkadzieisąt metrów w krzaki .

Teraz udaje niewiniątko i śpi i chrapie .
Dobranoc .

Posted

rozkręciła się dziewczyna na wiosne :lol:
jeszcze tylko towarzysza brak do spacerów. Nie macie w sąsiedztwie jakiegoś wesołego psiaka ,który tęskni za długim spacerem?

Posted

och ilu mamy Gości dzisiaj :) witamy wszystkich serdecznie .

U nas trzy dni koszmaru znaczy się dni Myślenic, wyją mi tu jakieś dzikie bandy pijanych małolatów pod domem , rzeka niesie odgłosy dyskoteki i wszystkie szyby aż drżą ( do 1-2 w nocy do niedzieli tak będzie )
no nic tylko się wyprowadzić na ten okres, ale niestety pracuję w niedzielę :(

Biana dziś bez spaceru , zła na mnie bardzo , pogoniłyśmy troszkę po naszym mikro ogródeczku i wypróbowałam aparat taty , zaraz będą efekty ( znowu z piłką - wiem że nudne )

Posted

Od-Nowa napisał(a):
szyszunia :evil_lol:
aparat Taty robi ładne zdjecia ;) chyba nowszy bo daje rade w pogoniach za Bianią :lol: może zrób podmianke

Nowszy nowszy, ale podmianka nie wchodzi w grę . Ale pewnie niedługo będę musiala pomyśleć o czymś nowszym , bo mój to już 4 letni staruszek , który zrobił dużo ponad normę zdjęć ;)
szyszunia i ostatni mleczyk w sezonie :)

Posted

[quote name='DuDziaczek']no to jak podmianka nie wchodzi w gre to moze male wypozyczanie :cool3::cool3:

może może , ale ja i tak wolę mojego staruszka .

[quote name='Bonsai']Albo po prostu kolejna porcja zdjęć Bianki. :D

będą jak znajdę trochę wolnego , bo na razie praca praca praca i do tego te okropne dni myślenic więc spacerek szybki bo Biana nie znosi takich tłumów ( niestety tłumy owe naszymi szlakami pędzą )

[quote name='betel']Wcale nie nudne - http://img294.imageshack.us/img294/2171/bianca611ls8.jpg - superowa fotka w ruchu. Pozdrówka i miłej niedzieli

dzięki Betel, niedzielę spędziłam w pracy z 8 godzinnego dyżuru zrobiło się 12 , ech

[quote name='Dobcia']http://img294.imageshack.us/img294/2171/bianca611ls8.jpg
niby zwykła szyszunia... a ile radości może sprawić:)

szyszunia i inne wydawałoby się nie nadające się do zabawy przedmioty stanowią w oczach Biany nie lada konkurencję dla oficjalnych psich zabawek , taki mały świreczek

[quote name='Od-Nowa']Bianulka ma tyle nowych zdjęć... chyba pora na zmianę banerka :cool3:

[quote name='eria']o to jest myśl :razz:

Hmmm propozycja kusząca , ale jesteśmy bardzo przywiązane do betelkowego elfika więc na razie zmian nie będzie .

A szyby znowu drżą na szczęście dziś tylko do północy i od jutra znowu zapanuje w mysłenicach spokój ach piekne to będzie .
Pozdrawiamy