basia bonnie Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Śliczna ta makowa panienka ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Avaloth Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dzień dobry, my tu pierwszy raz :loveu: Zobaczyliśmy Biankę w podpisie i zawojowała nasze serduszka :loveu: cudowna jest :) będziemy odwiedzać ;) Quote
Od-Nowa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 piękny kret. to na prawdę cud i miałyście szczęście,że go spotkałyście :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 DuDziaczek napisał(a):Faktycznie cudo A 1 fotka Bianci cudowna Dziękuję DuDziaczku anetta napisał(a):Ooo krecik Niach niach Tarta wygląda przepysznie Mniam, mniam A krecik :) a na tartę zapraszam , nieskromnie powiem że pyszna jest . eria napisał(a):ooo krecik!!! :cool3: ŻYWY krecik ! :-o Jakby Foksik go spotkał na swej drodze to już by nie żył :roll: instynkt to to ma iście terierzy Biana na szczęście nie wykazuje morderczych zapędów , no może tylko w stosunku do Happy troszeczkę w napadzie zazdrości ale ze wzajemnością :evil_lol: basia bonnie napisał(a):Śliczna ta makowa panienka też mi się podoba , dziękuję chester07 napisał(a):Dzień dobry, my tu pierwszy raz Zobaczyliśmy Biankę w podpisie i zawojowała nasze serduszka cudowna jest będziemy odwiedzać Witamy nowego Gościa na naszym pokładzie i to jeszcze po sąsiedzku niemal Od-Nowa napisał(a):piękny kret. to na prawdę cud i miałyście szczęście,że go spotkałyście OdNowka my ostatnio mamy szczeście ( znaczy się Biana ) do wyszukiwania zwierzaków na spacerach - przez 30 lat nie widziałam nietoperza a tu prosze , kreta też kilka razy w życiu a tu nochal Biany go wyszukał , ciekawe co jeszcze spotkamy . wrrr co za pomysł z 10 minkami wrrrrr Quote
eria Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 kurcze :evil_lol: lepiej żeby Biana Wam dzika nie znalazła :evil_lol: pomysł z minkami fatalny :/ Quote
Rudzia-Bianca Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 eria napisał(a):kurcze :evil_lol: lepiej żeby Biana Wam dzika nie znalazła :evil_lol: Eria nie strasz :evil_lol: do myślenic chyba zima wróciła strasznie zimno ciemno i smutno i pada :( Quote
DuDziaczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 U nas tez dzis straszylo ale nie zaczelo padac... ogolnie po tej fali upalow cos kapnac musialo :cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 no i bardzo dobrze!! odetchnąć można przed następną falą gorąca ;) hej dziewczyny co u Was? Quote
Avaloth Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 po sąsiedzku czyli że wy też zamieszkujecie okolice Krakowa? :evil_lol: poprosimy nowe fotki ślicznej Bianci :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Hej! Prosimy o nowe, piękne zdjęcia :loveu: :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 DuDziaczek napisał(a):U nas tez dzis straszylo ale nie zaczelo padac... ogolnie po tej fali upalow cos kapnac musialo Od-Nowa napisał(a):no i bardzo dobrze!! odetchnąć można przed następną falą gorąca hej dziewczyny co u Was? pewnie ze dobrze bo mi szpinak usycha ale zimno jakoś i smutno się zrobiło - niektórym nigdy nie można dogodzić chester07 napisał(a):po sąsiedzku czyli że wy też zamieszkujecie okolice Krakowa? poprosimy nowe fotki ślicznej Bianci Myślenice basia bonnie napisał(a):Hej! Prosimy o nowe, piękne zdjęcia niestety nowych zdjęć nie mamy - wstyd nam i nawet nie będziemy się tłumaczyć . Nowe najwcześniej w niedzielę Biana nadal strajkuje , nie chce się przestawić na chrupkie jedzenie i chyba będę musiała wrócić do gotowania buuuu bo psica ma charakterek i nie chceustąpić i schudła znowu , jeszcze nie jest tragicznie ale cięzko pracowałyśmy na trochę tłuszczyku , który strasznie szybko się z niej ulatnia ( szkoda ze nie ze mnie - bardziej by się przydało ) Oprócz mojego lenistwa chciałam żeby pochrupała trochę ze względu na zęby - znowu ma dużo kamienia miała ściągany przy sterylizacji i już jest . Bianca ma około 2 lat i ma większy kamień niż Wauzik jak miał 15 . A i dorobiła się własnej elektrycznej szczoteczki , której się nie boi i pozwala sobie bez problemów czyśćić paszczę - moja grzeczniutka . To tyle Dobranoc PS Emotek nie ma i nie będzie , mogą je sobie wszystkie usunąć Quote
DuDziaczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a): PS Emotek nie ma i nie będzie , mogą je sobie wszystkie usunąć :evil_lol: No to cioteczka przezywasz to co ja ;) Moj maly tez nie chce kary suchej W piatek wyjezdzam na 10 dni :diabloti: i tam nie bede miala za nic mozliwosci gotowania :cool3: Wiec ja nie wiem co on bedzie jadl :mad: Chyba moje mieso z obiadu i wymieszam to z sucha [ ? ] Ale od wczoraj nic nie jadl :shake: Dzisiaj skubnal tylko 1 chrupke :razz: ja nie wiem co to za pies :crazyeye: W kazdym razie to jego problem :diabloti: A przydaloby mu sie zrzucic 0.5 kg Ale to w te 10 dni napewno ;) Quote
Od-Nowa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 napisałam tu wczoraj post i już go nie ma :mad::mad::mad: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Od-Nowa napisał(a):napisałam tu wczoraj post i już go nie ma :mad::mad::mad: ???? zniknął się czy mod wyciął ??? Quote
Rudzia-Bianca Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 DuDziaczek napisał(a)::evil_lol: No to cioteczka przezywasz to co ja ;) Moj maly tez nie chce kary suchej W piatek wyjezdzam na 10 dni :diabloti: i tam nie bede miala za nic mozliwosci gotowania :cool3: Wiec ja nie wiem co on bedzie jadl :mad: Chyba moje mieso z obiadu i wymieszam to z sucha [ ? ] Ale od wczoraj nic nie jadl :shake: Dzisiaj skubnal tylko 1 chrupke :razz: ja nie wiem co to za pies :crazyeye: W kazdym razie to jego problem :diabloti: A przydaloby mu sie zrzucic 0.5 kg Ale to w te 10 dni napewno ;) powodzenia DuDziaczku, Biana dziś zjadła chrupkacze , prawie całą dzienna porcję , bardzo się ciesze . DuDziaczku a jeśli Fux ma coś zrzucić to taka dieta mu się przyda, Biana nie może już chudnąc bo znowu zacznie kosteczkami straszyć ludzi , odpowczywajcie na tym wyjeździe Quote
Dobcia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Na kamień dobrze jest po prostu psu myc zęby;) Hasanowi mogę myc i nie protestuje ale Negro sobie nie pozwala:evil_lol: ale mimo jedzenia gotowanego kamienia nie ma;) ja nie wiem co to znaczy miec psa niejadka bo moje jedzą wszystko i w każdej ilości:) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 o chyba spadłyśmy na sam dół listy galerii lato powitałyśmy z Bianą na wycieczce, ja jestem spalona mimo kremu z filtrem 30 , a Biana szczęśliwa jak mało kiedy . Oczywiście mamy dla Was zdjęcia ( jak ktoś tu jeszcze do nas zagląda ) i jak uda nam się je załadować idziemy na wycieczkę : nie działa mi imageshack , dodawałam zdjęcia fotosikiem którego nie umiem obsługiwać no i chyba za bardzo pozmniejszałam zdjęcia , dlatego pozostałe będą jak imageshack ruszy . Quote
Od-Nowa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 no jesteśmy jesteśmy :lol: zapowiada się ciekawie ;) czekamy na więcej i zdjęć i Ciebie Quote
Rudzia-Bianca Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 i stał się cud , ruszył , więc zdjęć cd cd jutro będą widoczki Quote
Rudzia-Bianca Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 OdNówka aleś Ty szybka , pedze jeszcze Twoje Cuda zobaczyć ale najpierw w skrócie ; na wycieczkę wybrałyśmy się samochodem , bo Biana nie lubi chodzić po ruchliwych chodnikach i ulicach a do celu niestety od domu mamy do przejścia ruchliwe ( oczywiście jak na Myślenice hihi ) uliczki . Pierwszy raz jechałyśy same, Biana była super grzeczna a ja dumna z mojej psicy . Zwykle w aucie psisko chodziło tam i z powrotem , no i auto kojarzyło się jej tylko z wetem więc nie wsiadała do niego z entuzjazmem , a dziś usiadła jak dama i siedziała grzecznie . Poszłyśmy na tzw Plebańską Górę , gdzie rośnie symbol Myślenic - Lipka - spotkałyśmy kilka psów , które na tak wielkiej przestrzeni nawet się spodobały Biance - nie uciekała przed nimi ale nie chciała się z nimi bawić . Biana była oszołomiona przestrzenią , tym że może biegać bez smyczy . Niestety złośliwość rzeczy martwych - akurat jak doszłyśmy do miejsca gdzie ją puściłam , po zrobieniu kilku zdjęć padła nam bateria ( nie wiem dlaczego bo ładowała się całą noc ) Ale mimo tego wycieczka bardzo się udała . Zdjęcia lipki i widoczków jak już pisałam jutro , bo wrzucanie zdjęć trwa dziś wieki . A i jeszcze do Dobci - Dobciu kochana , szorujemy Bianie ząbki , ale nie wiele to poaga na kamień . Quote
eria Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ale piękne letnie fotki !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ale piękny widok. Bianula bez smyczy, bez taśmy ani czegokolwiek innego ciągnącego się za nią. to na prawdę musiało być oszołomienie :lol: a do auta sama samiutka wskoczyła? no bardzo dzielna dziewczynka się z niej robi! możesz być dumna :p http://images28.fotosik.pl/235/fa793a7b6ad0f20amed.jpg Bianeczka zdobywa szczyty ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 No więc Biana chodzi czasem bez smyczy, ale bardzo rzadko i zwykle wtedy zdjęć nie robię bo musze mieć wolne ręce i oczy dookoła głowy, bo jednak zdarza się jej w szale paniki zwiewać przed siebie a niekoniecznie do mnie , ale już jest coraz lepiej . A do samochodu, no cóż pod domem nie bardzo chciała wsiąść - trzeba było użyć ręcznej perswazji ale jak wracałyśmy ze spaceru , sama pięknie zrobiła hopsa na siedzenie - zuch psica . No i obiecane fotki : lipka - symbol Myślenic, który mamy w naszym herbie Bianca w lipce myślenickie widoczki Quote
anetta Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 http://img126.imageshack.us/img126/8294/bianca436rg1.jpg Ale widoki :mdleje: I mak. Wow. Nie zmęczyłyście się wycieczką? Quote
Recommended Posts