Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakie świetne zdjęcia z wody!!:multi::multi::multi:
i mała taka szczęśliwa!
nie zacytuje ani jednego - wszystkie świetne :evil_lol:

a to wężysko to niby gdzie było???:crazyeye: ja tam się boję takich lokatorów łąk;)

Posted

Szczęściara z Ciebie, tak sobie znaleśc nietoperza:)

Myśmy z Negrim znaleźli gniazdo pod korzeniem, gdzie było kilka małych wężuni, ale za szybkie były żeby je uwiecznic;) Niestety Negro był nimi zainteresowany, więc dobrze, że to tylko zaskrońce a nie żmije:roll:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
jakie świetne zdjęcia z wody!!:multi::multi::multi:
i mała taka szczęśliwa!
nie zacytuje ani jednego - wszystkie świetne :evil_lol:

a to wężysko to niby gdzie było???:crazyeye: ja tam się boję takich lokatorów łąk;)

Od-Nowa napisał(a):
a to wężysko to co to było?
zaskroniec?
jakbym spotkała to conajmniej anakonda by była :evil_lol:

wiem ze nie anakonda, ale co ??? zabijcie mnie wstyd jak nie wiem ale nie wiem :)
Nie znam się na wężach syczał na nas , ale na szczęście Biana nie była nim zainteresowana :)
Leżał sobie na kamykach koło rzeki i się wygrzewał sykacz jeden .

Dobcia napisał(a):
Szczęściara z Ciebie, tak sobie znaleśc nietoperza:)

Myśmy z Negrim znaleźli gniazdo pod korzeniem, gdzie było kilka małych wężuni, ale za szybkie były żeby je uwiecznic;) Niestety Negro był nimi zainteresowany, więc dobrze, że to tylko zaskrońce a nie żmije:roll:

Nigdy wcześniej nie widziałam siedzącego netoperka , mam nadzieję ze nie był chory biedak . Oglądnęłam go , ale jak zmienił się w wampirka wolałam nie ryzykować zwłaszcza ze w przeciwieństwie do węża Biana bardzo się nim interesowała .

Posted

ups... ale mam braki! nie wiedziałam,że masz takie piękne kocisko :oops::oops::oops:
śliczna smukła panienka :loveu:
a taka piłeczka by nie przetrwała u nas za długo... jak wszystkie kocie zabawki .. przejęłaby ją Lira :evil_lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']ups... ale mam braki! nie wiedziałam,że masz takie piękne kocisko :oops::oops::oops:
śliczna smukła panienka :loveu:
a taka piłeczka by nie przetrwała u nas za długo... jak wszystkie kocie zabawki .. przejęłaby ją Lira :evil_lol:

OdNówka dzięki :) kocica pręży sie dumna jakby rozumiała :)
A zabawki oczywiście są wspólne , ale dziewczyny obchodzą się z nimi w miare delikatnie :)

[quote name='betel']Ales nafociła kotka- śliczny a i zdjęcia wyjatkowo udane. Pozdrowionka dla Ciebie oraz psiego i kociego ogonka :evil_lol:

Nadrabiałam zaległości i tak jakoś narobiło się kocich i psich fot :)
Dziękujemy za pozdrowienia i Wam również przekazujemy :)

[quote name='DuDziaczek']http://img58.imageshack.us/img58/214/bianca414ek6.jpg

Super fotka!
I kocisko ma pieeekne umaszczenie :loveu:

Dziękuję DuDziaczku :)

Dziś fot nie ma i nie będzie :eviltong: