eria Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 http://img502.imageshack.us/img502/3499/bianca066jx2.jpg przesłodka jest ta fota:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 zień dobry :) eria napisał(a):http://img502.imageshack.us/img502/3499/bianca066jx2.jpg przesłodka jest ta fota:loveu: też ją lubię :) Biana tak słodko wąchała kwiatki :) Quote
Od-Nowa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 no gratulujemy kochana wspólnego roku :loveu::multi::multi::multi::multi::multi: jej mina najlepiej ujmuje to czego słowa nie mogą. Wielka w niej radość na tych fotkach a w realu na pewno jeszcze bardziej szczęśliwa :lol: i bawi się już dyskami :multi::multi::multi: nie martw się,że nie łapie. zacznie zacznie:evil_lol: tulimy gorąco :loveu: Quote
GAPiK Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 GRATULUJEMY!!! :klacz: Życzymy wielu kolejnych wspólnych rocznic i sukcesów. Quote
DuDziaczek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 CUDo!!! Ale sie Bianulka cieszy!! :loveu::loveu: Gratulujemy!!!! Quote
Bewarka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 No, no, gratulacje! :klacz: http://img100.imageshack.us/img100/3023/bianca061zj9.jpg Nie wiedziałam, że ta panna taka duża jest :-o Quote
furciaczek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Gratuluje i zycze zeby kazdy rok w waszym wspolnym zyciu byl coraz wspanialszy i szczesliwszy:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Od-Nowa napisał(a):no gratulujemy kochana wspólnego roku :loveu::multi::multi::multi::multi::multi: jej mina najlepiej ujmuje to czego słowa nie mogą. Wielka w niej radość na tych fotkach a w realu na pewno jeszcze bardziej szczęśliwa :lol: i bawi się już dyskami :multi::multi::multi: nie martw się,że nie łapie. zacznie zacznie:evil_lol: tulimy gorąco :loveu: dziękuję OdNowa :) gdyby mi ktoś rok temu powiedział że ten kłębek strachu będzie szczęśliwym radosnym rozbrykanym psiskiem nie uwierzyłabym , nawet jeszcze pół roku temu . No i mam nadzieje że masz rację z tymi dyskami :) GAPiK napisał(a):GRATULUJEMY!!! :klacz: Życzymy wielu kolejnych wspólnych rocznic i sukcesów. O Gapik :) u Was chyba też niedawno było święto :) DuDziaczek napisał(a):CUDo!!! Ale sie Bianulka cieszy!! :loveu::loveu: Gratulujemy!!!! Biana się cieszy i ja się cieszę że ona się w końcu cieszy :) Justys95 napisał(a):No, no, gratulacje! :klacz: http://img100.imageshack.us/img100/3023/bianca061zj9.jpg Nie wiedziałam, że ta panna taka duża jest :-o e to krzak taki mały :) Biana to maluszek -8 kg szczęścia :) furciaczek napisał(a):Gratuluje i zycze zeby kazdy rok w waszym wspolnym zyciu byl coraz wspanialszy i szczesliwszy:loveu::loveu::loveu::multi: Dziękujemy Fur :) Quote
DuDziaczek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a): Biana się cieszy i ja się cieszę że ona się w końcu cieszy :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Takie cos to tylko psiarz potrafi zrozumiec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 trochę spóźnione,ale również Wam życzę jeszcze wielu,wielu lat spędzonych razem :multi: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 rocznica minęła a panienki zniknęły... gdzie się podziewacie? czekamy na nowe zdjęcia. pomimo złej pogody ;) Quote
DuDziaczek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 napewnio swietuja! Pewnie po lakach i laskach biegaja :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Niestety nie świętujemy ale pracujemy, ale od teraz do środy WOLNE :):) więc będą spacery i zdjęcia :) całuski dla Cioteczek Quote
betel Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dogo na chwilkę sie pojawiło , więc co prawda nie powstawiam zdjeć , ale choc odwiedze znajomych. Pozdrowionka dla was dziewczynki:lol: i miłego wypoczynku. Quote
DuDziaczek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Oj... bo nas sroda zastanie i fot nie bedzie :evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cześć Bianeczki, u mnie dzis Dogo łaskawe , nie tylko odwiedziłam znajome kąciki , ale nawet wrzuciłam fotki. Buziaki dla Was:loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 tez tulimy Bianeczke i jej dzielną Panię, która chyba wyrabia norme w pracy za cały rok ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Witojcie :) Niestety ze zdjęciami kicha :( mamy ( o ile łaskawie się załadują ) zdjęcia Biany ze snu wybudzonej :) . Spacerowych jeszcze nie ma :( bo musiałam wczoraj Zakopane odwiedzić ( stąd to powitanie ) i powiem Wam że nieznosze tego miejsca, nie rozumiem zachywtów nad nim i tego szaleństwa zeby tam jechać . Tłumy ludzi , masa kiczu , śmierdzące jedzenie a fee :( ( nie byłam tam dla przyjemności - odwiedzałam wujka w szpitalu ) Bianca niestety nie mogła z nami jechać, jeszcze za duża z niej tchórzynka . [quote name='betel']Dogo na chwilkę sie pojawiło , więc co prawda nie powstawiam zdjeć , ale choc odwiedze znajomych. Pozdrowionka dla was dziewczynki:lol: i miłego wypoczynku. Oj dobrze że Cie widzimy Cioteczko , bo cisza ostatnio u Ciebie jak i u nas ;) [quote name='DuDziaczek']Oj... bo nas sroda zastanie i fot nie bedzie :evil_lol::evil_lol: DuDzaiczku nie kracz :evil_lol: [quote name='anetta']Właśnie! :diabloti: Następna :) [quote name='betel']Cześć Bianeczki, u mnie dzis Dogo łaskawe , nie tylko odwiedziłam znajome kąciki , ale nawet wrzuciłam fotki. Buziaki dla Was:loveu: Zaraz Was odwiedzę :) [quote name='Od-Nowa']tez tulimy Bianeczke i jej dzielną Panię, która chyba wyrabia norme w pracy za cały rok ;) Za kilka lat chyba :( A ImageShack , nadal się męczy . O i wymęczył :) Mamy nowy dzień , pańciu ja sie już obudziłam :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 uwielbiam jej rzęsy :) :loveu::oops: Quote
DuDziaczek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 http://img187.imageshack.us/img187/4484/bianca326nx2.jpg jaka ja jestem słłłłłodziutka!!! Quote
Od-Nowa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ślicznotka :loveu: mała delikatna pościelowa sunia :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Ach jak cudnie mieć wolne, wyspać się , spokojnie zjeść śniadanie , z psiskiem się poprzytulać z rana i iść na długi spacer w poszukiwaniu niezapominajek :) Wychodzimy na spacer hurrraaa :) dla rozgrzewki skoczymy sobie przez ławkę :) znalazłyśmy, tylko kilka kwiatuszków ale są niezapominajki :) za chwilę cd - pt "przygody wodnego psa " :) Quote
Recommended Posts