Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DuDziaczek']Na ostatnim zdjeciu to przyczajony potwor :evil_lol:
A w wodzie fotki sliczne :razz:

:)

[quote name='Od-Nowa']Biania cała jest śliczna i taka młodzieńcza. W mleczykach wyjątkowo jej do twarzy :loveu: pyszczka znaczy się :cool3:
może z oponą nie dałaby rady ale za to mostek dzielnie pokonała :multi:

o tak mostki stanowią dla nas ne lada wyzwanie :) zwłaszcza jak mają ażurowe podłogi i widać pod nimi wodę :)

[quote name='betel']http://img440.imageshack.us/img440/3551/zdjciazk172ii5.jpg foteczka jak do kalendrza- śliczna:loveu:

dzięki Betel :)

[quote name='basia bonnie']http://img140.imageshack.us/img140/7933/zdjciazk177ln5.jpg
jaka radosna! :loveu:
a zdjęcia wśród mleczy piękne :loveu:

Wiosna służy mojej psinie :)

Posted

[quote name='DuDziaczek']

Pamietamy o Wauziku :-(

A zdjecie Bianulki z tyleckiem do gory super!:loveu:

[quote name='eria']Wauzik przepiękny psiaczek .... (*)(*)

a Bianka to miała cholerne szczęście! :loveu::lol:

dzięki Dziewczyny, to był cięzki dzień dla mnie , niby minął już rok a mnie wciąż wydaje sie ze to wczoraj było .

A szczęście to miałam ja że Bianca mi się znalazła w tym ogromie stron internetowych i że Erka ( dzięki Jej za to ) przekonała mnie że sobie pradzę z dzikusem :)

Posted

basia bonnie napisał(a):
Wauzik [''], śliczny był :loveu:

A Biancowe foteczki są piękne!! Ona również taka jest :loveu: :loveu: :loveu:

Popieram . Myśl cieputko o Wauziku jedynym i niepowtarzalny - już bez smutku i ciesz się uroczą Biancią. Buziaki dla Was dziewczynki:loveu:

Posted

[quote name='Od-Nowa']Witajcie Rudzielce :lol:
niezwykłe jak się znalazłyście :loveu:
Erka umie czytać z człowieka jak z księgi ;)

To ze znalazłam Bianę rozpatruję w kategorii cudu :) i stale się ciesze że ten cud dziki trafil do mnie :loveu:
O tak Erka jest niesamowita :)

[quote name='basia bonnie']Wauzik [''], śliczny był :loveu:

A Biancowe foteczki są piękne!! Ona również taka jest

Dziękuję :)

[quote name='Justys95']Piękny był Wauzik...

• :(

http://img246.imageshack.us/img246/7201/zdjciazk223mo3.jpg
    Co za poza...;)

• Dzięki Justys , Wauzik był cudnym liskiem :)
    A Biana wpadła tu do rowu stąd doopka w gorze :)

[quote name='betel']Popieram . Myśl cieputko o Wauziku jedynym i niepowtarzalny - już bez smutku i ciesz się uroczą Biancią. Buziaki dla Was dziewczynki:loveu:

Betel ciesze się Bianą bardzo , jest moim szczęściem i promyczkiem daje mi wiele radości ale nie potrafie nieststy myśleć o Wauziku bez smutku :( ciągle nachodza mnie myśli że podjęłam zła decyzję :( chociaż wiem że zrobiłam dla Niego najlepsze co mogłam wtedy zrobić .

[quote name='anetta']http://img440.imageshack.us/img440/3551/zdjciazk172ii5.jpg
    :loveu::loveu::loveu::multi::loveu:

Świeczuszka dla Wauzika [']

Dzięki :)

Fotki mojej ślicznotki

Biankowy kuperek na koniec :evil_lol:

dobranoc

Posted

Jak Wam minął weekend Cioteczki ?
    My ogródkowo :) siałyśmy i sadziłyśmy zioła z Bianą , psica dzielnie wykopywała wszystko co posadziłam :evil_lol: z uporem godnym odziwu :mad:

Bez jej zgody nic nowego do ogródka już się nie wsadzi , akceptacja architektki ogrodowej musi być :)

dobrze że się za stare krzaczory nie bierze :p

och jak pachnie , temu darujemy :)

och och i z tej strony też pachnie :)

Posted

No i mamy północ, no i mamy 19 .05 no i mamy nasz pierwszy wspólny rok :) :multi::smilecol::Dog_run::tort::BIG::drinking::cunao::laola:

Erko przede wszystkim wielkie podziękowania dla Ciebie jeszcze raz :modla::iloveyou::buzi:za uratowanie moje śliczności , przekonanie mnie że nie taka ona straszna jakby się wydawało :evil_lol:i że dam sobie radę :) i za przywiezienie mi tego rudzielca bez którego nie wyobrażam już sobie świata :)

I Wam kochane Cioteczki dziękujemy :modla::iloveyou::buzi:za wszystkie rady , dzięki którym Biana jest szczęśliwym psem :) tak , tak moge to już napisać , chociaż jeszcze czeka nas dużo pracy i strachów do pokonania to psica najcześciej ma już szczęśliwą mordkę :)