Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
Piękne:loveu:! A Bianeczka szalała, aż jęzorek na ostatnim zdjęciu wywalony:eviltong:.

o tak , małe padły po gonitwach :)
Biana nawet o jedzenie się upomniała :evil_lol:a teraz śpi wymęczona szaleństwem :)

och już wiem jak bardzo by jej pomógł drugi pies , ale Tata uparty okrutnie :-(

Posted

Twój faworyt jeszcze do wzięcia:razz:. Z pewnością to by pomogło Bianeczce. Widzę po mojej Gabi, jak odeszła Zuzia:-(, to jej stan bardzo się pogorszył, teraz przy Ferusiu jest troche lepiej. A jak jeszcze przyprowadzę od czasu do czasu jakiegoś szczeniora, to jest bardzo szczęśliwa.:lol:

Posted

erka napisał(a):
Twój faworyt jeszcze do wzięcia:razz:. Z pewnością to by pomogło Bianeczce. Widzę po mojej Gabi, jak odeszła Zuzia:-(, to jej stan bardzo się pogorszył, teraz przy Ferusiu jest troche lepiej. A jak jeszcze przyprowadzę od czasu do czasu jakiegoś szczeniora, to jest bardzo szczęśliwa.:lol:

wiem Erko, ale niestety to nie mój dom :( ale po dzisiejszym dniu jestem pewna ze przy normalnym psie Biana w niedługim czasie zmieniłaby swoje nastawienie do swiata .

A szorściaczek jest cudowny , gdybym mogła to już od dnia kiedy go zobaczyłam byłby mój . Trzymam za cudowny domek dla niego :loveu:

Posted

[quote name='magda_drakkar']Widać, że Bianca szczęśliwa:loveu::multi:
http://img505.imageshack.us/img505/6710/bianca107mm2.jpg latające uszy - skąd ja to znam:evil_lol:

o tak do odpukania poziom szczęsliwości psa ostatnio wzrósł :)
a latające uszy spanielków są rozczulające :)

U nas dziś zawitała wiosna :)
Biana szalała na spacerze, roznosi ją energia :) no i zaczyna zachowywać się jak " normalny " pies :mad: znalazła sobie koopsko i się w nim wytarzała :(
kapiel w zimnej rzece nie bardzo przypadła jej do gustu :diabloti:

zgrywam zdjęcia z aparatu, jak tylko coś wyszło to wstawię :)
pozdrawiamy wiosennie :)

Posted

co to za dziwny stwór ?? panci chodzi z nim już kilka dni chyba pora do niego podejść :)

i spacerowa upaprana panienka - a jaka zadowolona z siebie ( nie bardzo widac bo koopa pod kolor była :razz:, ale czuć na odległość :evil_lol:)

śmierdziel w zawilcach :) oba profile :)

i jeszcz pysio :)

Posted

śmierdziel cudowny!
dobrze,że podziwiamy zza komputera to nic nie czuć :evil_lol:
o podchodzeniu do dysku nie będę się rozpisywac :lol: widać na jakich wyciągniętych łapach :cool3:
może idz do ogrodu podrzucaj sobie sama, śmiej się, kęć wołaj to mała zobaczy,że fajne :evil_lol:

Posted

Cioteczki,
potrzebuje Waszej pomocy :(
W pracy podeszła dziś do mnie dziewczyna i prosto z mostu pyta mnie o weta który uśpił by jej sukę bo się jej znudziła , a że ma szczeniaczki to ona sobie jednego zostawi :( :mad::mad::angryy:
udało mi się ją przekonać , ze spróbujemy poszukać suni domu żeby na razie nie pdejmowała takich radykalnych decyzji , w wielkiej łaskawości zgodziła się trochę poczekac , ale nie długo :( ;(.
Pojechałam do niej zrobić psu zdjęcia - jest piekna , kudłata , cudo , wielkości do kolana moze troszkę za kolano .
Podobno agresywna ale podeszłam do niej bez żadnych problemów, suńka merdała ogonkiem , zadowolona z zainteresowania nią . Wychowana z dziećmi .
Ma 7 lat , w ubiegłym roku miała wypadek samochodowy, została potrącona , mąż tej dziewczyny poszedł z nią do weta , założyli gips na łapkę ale później juz nie kontynuowali leczenia a suńka zjadła gips.
Kuleje na prawą przednia i tylną łapkę , podobno nie miała innych obrażeń ( tego nie jestem taka pewna )
Po tym wyypadku urodziła szczeniaczki ( nie wiem ile :shake:) zostały dwa cudne maleństwa , jednego chcą sobie zostawić ( suczkę ) a drugiego- pieska oddać i oczywiście też nie mają gdzie . ALe najważniejsza jest ich matka ona pilnie ptrzebuje domu .

Roksana bo zapomniałam napisać że tak ma na imie cudo , pozwoliła sobie zabierać szczeniaczki chociaz widziała mnie pierwszy traz w życiu , wątpie żeby była agresywnym psem . Podejrzewam że to mówione było dla usprawiedliwienia bestialskiej decyzji :(

Kochani pomożcie znaleźć jej dom , nie mam doświadczenia w szukaniu , postaram się ogłaszac ją gdzie się da , ale bardzo Was proszę jeśli możecie pomóżcie mi , żeby nie uśpili suńki . Niestety wiadome jest że są weci którzy dla marnych 50 zł zrobią wszystko czego chce klient :(

Jutro wstawię zdjęcia suczki .

Posted

Trzeba jej założyć osobny wątek - to pewne i na allegro od razu. Nienawidzę takich ludzi. Prwo zabrania usypiać zdrowego psa, bo tak jej się podoba. Można jej powiedzieć, że na to są paragrafy, jakby jej się za bardzo śpieszyło z tym uśpieniem. Szkoda mi psa, który u niej zostanie. :-(

Posted

Tak Rudziu , załóż jej osobny wątek i to jak najszybciej i szubciutko wrzucaj zdjęcia , zrobię bannerki. Skąd jest sunia??? Z jakiej miejscowości??? STRASZNE

Posted

Eruane napisał(a):
Trzeba jej założyć osobny wątek - to pewne i na allegro od razu. Nienawidzę takich ludzi. Prwo zabrania usypiać zdrowego psa, bo tak jej się podoba. Można jej powiedzieć, że na to są paragrafy, jakby jej się za bardzo śpieszyło z tym uśpieniem. Szkoda mi psa, który u niej zostanie. :-(

Od-Nowa napisał(a):
pomoge w ogłoszenich ;)

betel napisał(a):
Tak Rudziu , załóż jej osobny wątek i to jak najszybciej i szubciutko wrzucaj zdjęcia , zrobię bannerki. Skąd jest sunia??? Z jakiej miejscowości??? STRASZNE

Kochane, zaraz będą zdjęcia , rano padł mi komp :(
Założę jej wątek za moment , a Wy jak możecie ogłaszajcie suńkę - zaraz będą wszystkie dane .

Posted

Eruane napisał(a):

Eruane najgorsze jest to że ona wie doskonale o tym że to zabronione i pewnie nawet zna te paragrafy :(
Też szkoda mi tego szczeniaczka, a maja jeszcze ONpodobną sunię w kojcu z blaszaną budą :( dobrze że choć nie na łańcuchu :(

betel napisał(a):

Betel , czy Ty masz jeszcze miejsce na Allegro ?? Mogłabys wstawić Roksanę :Rose:

Posted

ja też mogę jej zrobić allegro, tylko proszę o przygotowanie treści it bo strasznie jestem zapracowana a jak wracam mam papke i nie jestem w stanie myśleć ;) . Jak tak krótko opiszesz co i jak to wystawie jeszcze dziś.
no i kontakt na Ciebie ruzumiem tak?

Posted

[quote name='Od-Nowa']ja też mogę jej zrobić allegro, tylko proszę o przygotowanie treści it bo strasznie jestem zapracowana a jak wracam mam papke i nie jestem w stanie myśleć ;) . Jak tak krótko opiszesz co i jak to wystawie jeszcze dziś.
no i kontakt na Ciebie ruzumiem tak?

Od-Nowa w wątku Roksany jest tekst o niej , za długi ?? Tam też są namiary na mnie .

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9921872#post9921872