Od-Nowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 o tej porze z pracy?? toż to przeiceż pora na uwalenie się z pieskiem na kanapie przed filmem :roll: biedna Pańciucha:calus: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Od-Nowa']o tej porze z pracy?? toż to przeiceż pora na uwalenie się z pieskiem na kanapie przed filmem :roll: biedna Pańciucha:calus:[/quote] piesek już uwalony , czeka na pancię , dobranoc wszystkim :) Quote
Od-Nowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Rudziu niebieski? apropos pw...:cool3: dobranoc :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Od-Nowa']Rudziu niebieski? apropos pw...:cool3: dobranoc :loveu:[/quote] niebieski :cool3: Quote
betel Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Koniec wiosny , przyszła jesień i leje:diabloti:. Pozdrówka:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='betel']Koniec wiosny , przyszła jesień i leje:diabloti:. Pozdrówka:loveu:[/quote] to tak jak u nas , jest zimno i paskudnie , gdzie ta wiosna , marudze bom chora :( Quote
Od-Nowa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 była u nas :eviltong: zatrzymamy nie oddamy:cool3: a co do niebieskiego to bym nigdy nie podejżewała! :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Od-Nowa napisał(a):była u nas :eviltong: zatrzymamy nie oddamy:cool3: a co do niebieskiego to bym nigdy nie podejżewała! :lol: ja też nie ale ciii :) a jak ładnie poprosimy to oddacie nam ??? :) lub chociaż podzielcie się :) Quote
Od-Nowa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 podzielimy ;) dawno nie było Biani zdjęć :mad: a co z dywanem? i sikaniem? Quote
Rudzia-Bianca Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Od-Nowa napisał(a):podzielimy ;) dawno nie było Biani zdjęć :mad: a co z dywanem? i sikaniem? no chyba zmowa jakaś małpy małej , żeby nie było w domu konkurenta :( spiskują z tatą ( na którego regularnie już warczy ) przeciwko mnie i temu małemu szorściakowi :( a zdjęć nie ma bo ja chora i zimno i sił na spacer nie mam . ale zaraz poszperam w archiwum :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 kudłatkowy portrecik :) z ubiegłego roku :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 betel napisał(a):śliczny portret:lol: dzięki betel :) OdNowa dzięki za podzielenie się wiosną było dziś super ciepło :) szkoda tylko ze ja chora :( i nie mogłam się słonkiem nacieszyć Quote
Od-Nowa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 trzeba było o zdrowie prosić a nie o pogode! Co ja złota rybka jestem? życzenie jedno spełniam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Od-Nowa']trzeba było o zdrowie prosić a nie o pogode! Co ja złota rybka jestem? życzenie jedno spełniam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie pomyślałam , ale i tak nie żałuje :) słońce było cudne :) i zakwitły fiołki :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 prosze się nie śmiać ale ta dzika kocica bez sznurka by uciekła :( tak tak ta plama w kącie prawym to pędzaca Bianca :) a tu Biana przesadza kwiatki :) a właściwie ucieka z miejsca zbrodni :evil_lol: Mamcia nie będzie pewnie szczęśliwa :( patyczek oj patyczek , panciu daj patyczka :) prosze daj nie odmawiaj daj , a najlepiej rzuć patyczka :) dziś ogródkowe zdjątka :) dobranoc Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://img216.imageshack.us/img216/3507/bianca304sk6.jpg ale wesoła mordka :loveu: :loveu: Quote
betel Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 To maja ulubiona fotka z tej sesji :http://img216.imageshack.us/img216/9773/bianca305gv2.jpg A jaki piękny kot:loveu: Quote
anetta Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://img170.imageshack.us/img170/4557/bianca301bg5.jpg Widze ten strach w oku kota i biały ząbek Bianki :diabloti: Fajnie uchwycone :lol: Piękna kotka. Quote
Magot Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Piękna koteczka:loveu: Czy ona ma złote/bursztynowe oczy?:loveu: Quote
Od-Nowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cioteczka też zapracowana bo nic nowego nie ma, ani zdjecia ani historyjek :eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Od-Nowa napisał(a):doszły, doszły??:razz: Bianca boi się ich nadal :( nie chce nawet zbliżyć się do dysków, poczytałyśmy rady i stosujemy się do nich . Mam nadzieję ze mała załapie że to zabawka a nie wróg :) betel napisał(a):Cześć , co U was słychać????:lol: DuDziaczek napisał(a):jak tam sie czuje Bianulcia :cool3: magda_drakkar napisał(a):Piękna koteczka:loveu: Czy ona ma złote/bursztynowe oczy?:loveu: Od-Nowa napisał(a):Cioteczka też zapracowana bo nic nowego nie ma, ani zdjecia ani historyjek :eviltong: zaniedbałyśmy strasznie Cioteczki ale poprzedni tydzień był okropny, nie miałam czasu pisać, podglądałam tylko czasem czy kolorowe szczeniorki wydane :) dziś też tylko na chwilę ale za to ze zdjęciami Biany z jej nową koleżanką - spanielką Madi :) - sunia przyjaciółki . Początek znajomości był trudny , Biana jak to Biana przerażona, uciekała przed Madi ,zwłaszcza w obecności innych osób, ale po mniej więcej godzinie wyszłyśmy same do ogrodu i zaczęło się psie szaleństwo :) zdjęcia niewyraźne i kiepskie jakościowo ale i tak Wam pokażę dwie szalejące mordki :) Quote
Recommended Posts