Rudzia-Bianca Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='betel']Z jaja wyłazi szczeniorek do adopcji , który ma u mnie allegro, a jest pokazany w pierwszym wątku sczeniakowym ( ma jeszcze braciszka):cool3: oby mu ta kartka szczęście przyniosła :) [quote name='Justys95']A ile w ogóle ona ma latek? Justyś nie wiem , około 1,5 roku. [quote name='Od-Nowa']ale przepiena kartka :crazyeye::loveu::loveu: sama robiłaś? czy Biania pomagała :p my tez życzymy jasne że z pomoca Bianuli :) dziękujemy za życzenia :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 hehehe , nie spodobała się moja kartka modom :crazyeye: i uznali ją za spam :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 chyba jak wkleję u siebie to mi mod nie wywali :razz: no chyba że stwierdzi że Biana jest niefotogeniczna i obraża kogoś uczucia :roll: to jeszcze raz Wszystkim Quote
betel Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Za karteczke dziekujemy , zdrowia , szczęścia winszyjemy:loveu: A karka wyszła Ci SUPER:multi: Quote
eria Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 kartka jest prześliczna:loveu: Życzymy Wesołych Świąt ! Quote
DuDziaczek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja oczywiscie jak zwykle spoznione zyczenia... :oops::oops::oops: Wiosenny ranek i świąt słoneczny, koszyk pisanek i stół świąteczny, zając z paczkami cicho się skrada i dyngusowy deszczyk już pada Świat cały śpiewa na Zmartwychwstanie "Niech radość w sercach długo zostanie". Wesołego Alleluja ! Zyczy Dudziaczek z Fuxikiem Quote
Rudzia-Bianca Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='betel']Za karteczke dziekujemy , zdrowia , szczęścia winszyjemy:loveu: A karka wyszła Ci SUPER:multi: [quote name='eria']kartka jest prześliczna:loveu: Życzymy Wesołych Świąt ! [quote name='DuDziaczek']Ja oczywiscie jak zwykle spoznione zyczenia... :oops::oops::oops: Wiosenny ranek i świąt słoneczny, koszyk pisanek i stół świąteczny, zając z paczkami cicho się skrada i dyngusowy deszczyk już pada Świat cały śpiewa na Zmartwychwstanie "Niech radość w sercach długo zostanie". Wesołego Alleluja ! Zyczy Dudziaczek z Fuxikiem dziękujemy :) za życzenia u nas śniegu po kolana :( więc uskuteczniamy łóżkowe lenistwo :) spacer niestety odpada - za dużo ludzi i Biana dostaje szału , wczoraj napadły nas dwa owczarki niemieckie - na szczęście łagodnie do życia nastawione i nie chciały mnie zjeść tylko bawić się z Bianą - a ta przerażona siedziała pod moją kurtka :( ale widok dwóch wielkopsów pędzących na nas do najprzyjemniejszych nie należał . niektórzy właściciele psów porażają mnie swoją lekkomyślnością - jeden udawał że to nie jego pies :mad:odwrócił się i poszedł sobie zostawiając swojego psa skaczacego po mnie drugi na szczęście był o wiele bardziej odpowiedzialny przybiegł po swojego jak zobaczył co się dzieje i jeszcze przeprosił mnie :crazyeye: i zabrał oba psy - ale strachu się najadłyśmy . pozdrawiamy śmigusowo :) Quote
Od-Nowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 wycykałam z porannym spacerem. wariatów lejących nie brakuje :evil_lol: wyszedł rano TZ :cool3: Widziałam,że upatrzyłaś sobie klonika Bianeczki :lol: taak coś w tym jest... Quote
Rudzia-Bianca Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Od-Nowa napisał(a):wycykałam z porannym spacerem. wariatów lejących nie brakuje :evil_lol: wyszedł rano TZ :cool3: Widziałam,że upatrzyłaś sobie klonika Bianeczki :lol: taak coś w tym jest... zakochałam się w kloniku :loveu::loveu::loveu: pracuję nad Tatą ale chyba nie dam rady go przekonac :( - nawet mu wlepiłam dziś rano malucha na tapetę w jego kompie :evil_lol: a wariatów u nas nie ma - śnieg ich wypłoszył skutecznie - jedyny jego plus :) Quote
saga_86 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a): nawet mu wlepiłam dziś rano malucha na tapetę w jego kompie :evil_lol: Pomysłowość nie zna granic:lol::lol: Jak tato na to zareagował?:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 saga_86 napisał(a):Pomysłowość nie zna granic:lol::lol: Jak tato na to zareagował?:evil_lol: cyt nie potrzebuję na stare lata szukać hotelu, ja mnie psy z własnego domu wywarczą :mad: nie nie nie choć stwierdził że śliczny jest . to jest niestety opór nie do pokonania OdNowa i na nic moja walka z nim :shake: Quote
betel Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 To weź go na "tymaczas" , a potem sie zobaczy:evil_lol: U nas lejek robi pogoda, ale dzieki temu nikt nie biega z wiadrami:diabloti: Quote
anetta Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Rudzia, widziałam tą kruszynke-klonika, rzeczywiście bardzo podobna :loveu: nawet mu wlepiłam dziś rano malucha na tapetę w jego kompie To się nazywa perswazja :lol: Quote
betel Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Co tam słychać , po pierwszym dniu w pracy????;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 betel napisał(a):Co tam słychać , po pierwszym dniu w pracy????;) mam wolne do piątku :multi: ale pół godziny temu w tempie piorunującym rozłożyła mnie angina :( buuu A u Was ? zresztą zaraz zaglądne do Bryłci i Inuli :) anetta napisał(a):Rudzia, widziałam tą kruszynke-klonika, rzeczywiście bardzo podobna :loveu: To się nazywa perswazja :lol: betel napisał(a):To weź go na "tymaczas" , a potem sie zobaczy:evil_lol: U nas lejek robi pogoda, ale dzieki temu nikt nie biega z wiadrami:diabloti: Tata stanowczo mówi nie :( znam to nie i wiem że go nie przekonam :-( w żaden sposób :( Quote
Rudzia-Bianca Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 anetta napisał(a)::( No szkoda. Zdrówka życze :glaszcze: dziekuję , bardzo mi źle z tym że to maleństwo nie będzie moje :( bo zakochałam się w tym łepeczku . żebyście Cioteczki nie zapomniały jak Bianeczka wygląda - przed świąteczny spacerek :) a dziś u nas dalej śnieg i zimnica :( Quote
eria Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 jak bianeczka wyglada ? cudnie wyglada jak zawsze:loveu: Quote
Od-Nowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 nie płakać, nie marudzić! do życia się budzić :lol: nie martw się, Jak z Bianką się zmieni i przestanie na tate warczeć to na pewno zmieni zdanie i być może zamieszka z Wami jeszcze jakiś czterołap ;) a sport to świetna droga do tej zmiany :cool3::evil_lol: Quote
betel Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/6446/bianca265lq4.jpg[/IMG] Skad ja znam tą pozę??? Moje tak wypinają dupkę do góry, jak chcą się bawić albo zapraszają do spaceru. A Biancia chyba czegoś szuka???:lol: Quote
DuDziaczek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :evil_lol::evil_lol: Moj tak zawsze przy zabawie albo jak sie dziadek schyla go poglaskac :loveu: Ta poza namoim dziadku robi najwieksze wrazenie :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='betel'][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/6446/bianca265lq4.jpg[/IMG] Skad ja znam tą pozę??? Moje tak wypinają dupkę do góry, jak chcą się bawić albo zapraszają do spaceru. A Biancia chyba czegoś szuka???:lol:[/quote] Biana też tak zaprasza na spacer albo oznajmia chęć zabawy ( chyba wszystkie psy tak robią :)) , ale tu obgryza trawkę :) ja to nazywam - wypinka :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='betel']Cześć , dziewczynki, co u Was???;)[/quote] skończyło się dobre , musiałam iśc dziś do pracy i dopiero wróciłam :( padam na ryjka a Biana za nic tego nie rozumie i chce się bawić słoneczko moje :) ale za to wiosna do nas wróciła :) :multi: Quote
Recommended Posts