Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bianca, tylko nie pozwól dać suni sterydów na alergię. Spróbuj zastosować tą terapię, o której Ci napisałam. Plus dawanie Biance codzienie nowych zajęć. :cool3:

Posted

Claritine ok, ale ja jako alergiczka stwierdzam, żę calritine nie zawsze mi pomaga, a cynk i olej z wiesiołka skórę bardzo łagodzi. Tą kuracje możesz stosować obok claritine, tym bardziej, że to nie taka chemia jak wszelkie leki na alergię.

Posted

ufff koniec zdjęć, więcej nie mamy :)

Eruane - olej z wiesiołka już kupiony, mała nawet chętnie go wcina :)
Z cynkiem na razie dam sobie spokój- Biana żywi się już chyba tylko tabletkami :evil_lol:
- echinacea
- multi vit canis
- biotyna
- rumen tabs
- wiesiołek
- helicid
to wszystko dostaje codziennie :(
czy ten cynk jest konieczny ?

Oj tak Od-Nowa u nas dziś sielsko anielsko wiosennie było :)

Posted

betel napisał(a):
Psiak z taką radosną minką i tak żywy nie może być w złej kondycji:lol:

Taką mam cały czas nadzieję :) bo psina wesolutka bardzo :) energii w niej jak w kilku psach :) dziś po raz pierwszy od sterylki mogła tak naprawdę pobiegać - wyraźnie ją to uszczęśliwiło :)

Od-Nowa napisał(a):
wstrzeliłam się w środek :cool3: a teraz dopiero smaczki. chyba będzie więcej to poczekam na koniec ;)

w sam środeczek :)

Posted

Dzień dobry w piękny słoneczny poniedziałkowy poranek :)

Za nami pierwsza noc tłumaczenia Biance że od dzisiaj to jesteśmy księżne panie i każda z nas ma swoje łoże :) :evil_lol:
Nie bardzo się to tej mniejszej księżniczce podobało , ale już bez wielkich demonstracji jak ostatnio , Biana przespała cała noc u siebie :) rano oczywiście musiała wskoczyć do mnie na buziaka :loveu:

A jeszcze pokażemy Wam kilka wczorajszych fotek - min. czego przestraszyła się moja psina na spacerze :)

zadowolony z zycia pies idzie na spacer

nagle gwałtownie zawraca

a to sprawcy paniki :cool3:

czyżby niezborność ruchowa :evil_lol:

Posted

Mamy wynik posiewu - Pseudomonas , bez identyfikacji gatunkowej, bo nie robią :(
wetka stwierdziła żeby nie podawać na razie antybiotyku , zanim nie doprowadzimy jelit Biany do odpowiedniego porządku . Ja wolałabym podac antybiotyk od razu , kurcze sama nie wiem .

[quote name='Julix']http://img187.imageshack.us/img187/6391/bianca074dn2.jpg
Rude szczescie jest naprawde sliczne :loveu: zyczymy powodzenia w tlumaczeniu ksiezniczce odnosnie osobnego łoża.

dziękuję :) wiem że jest śliczna moja maleńka :) :evil_lol:
mała załapała że przy mnie na łózko się nie wchodzi , ale jak mnie nie ma to dawaj używanie :))

[quote name='Od-Nowa']ale bajeczne terenyyyyy :loveu:

zapraszamy do Myślenic :)

[quote name='anetta']Yyyyy...hmmmm....nooo dooobraaa :lol:
http://img341.imageshack.us/img341/4888/bianca026it6.jpg

no co pisałam że chyba niezbornośc ruchowa :cool3:

Posted

boimy się wody bo mamy na pleckach advocata

Miałam pisać że jakby ktoś nie wiedział to by się dziwił, marszczył czoło i ew. pukał w głowe :megagrin:
A potem czytam post Od-Nowa :megagrin::megagrin::megagrin:
Rudzia, wytłumacz koleżance :lol:

Fajnie wygląda w tych trawach :multi: