betel Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 No to trzymajcie się, byle do porządnej wiosny- będzie lepiej:lol: Quote
Od-Nowa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a co powiemy sobie na pocieszenie jak już ta wisna przyjdzie? :cool3: Quote
Eruane Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Bianca, tylko nie pozwól dać suni sterydów na alergię. Spróbuj zastosować tą terapię, o której Ci napisałam. Plus dawanie Biance codzienie nowych zajęć. :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Eruane , na alergię mamy ludzką claritine. Cioteczki wieczorem będą zdjęcia ze spacerku :) Pozdrawiamy wiosennie :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 No to drugie podejście , może tym razem się uda - obiecane fotki :) cdn :) Quote
Eruane Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Claritine ok, ale ja jako alergiczka stwierdzam, żę calritine nie zawsze mi pomaga, a cynk i olej z wiesiołka skórę bardzo łagodzi. Tą kuracje możesz stosować obok claritine, tym bardziej, że to nie taka chemia jak wszelkie leki na alergię. Quote
Od-Nowa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 bardzo bardzo sielsko się zrobiło przez te fotki. słonecznie trawiasto i prawie wiosennie:loveu: Quote
betel Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Psiak z taką radosną minką i tak żywy nie może być w złej kondycji:lol: Quote
Od-Nowa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 wstrzeliłam się w środek :cool3: a teraz dopiero smaczki. chyba będzie więcej to poczekam na koniec ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 ufff koniec zdjęć, więcej nie mamy :) Eruane - olej z wiesiołka już kupiony, mała nawet chętnie go wcina :) Z cynkiem na razie dam sobie spokój- Biana żywi się już chyba tylko tabletkami :evil_lol: - echinacea - multi vit canis - biotyna - rumen tabs - wiesiołek - helicid to wszystko dostaje codziennie :( czy ten cynk jest konieczny ? Oj tak Od-Nowa u nas dziś sielsko anielsko wiosennie było :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 betel napisał(a):Psiak z taką radosną minką i tak żywy nie może być w złej kondycji:lol: Taką mam cały czas nadzieję :) bo psina wesolutka bardzo :) energii w niej jak w kilku psach :) dziś po raz pierwszy od sterylki mogła tak naprawdę pobiegać - wyraźnie ją to uszczęśliwiło :) Od-Nowa napisał(a):wstrzeliłam się w środek :cool3: a teraz dopiero smaczki. chyba będzie więcej to poczekam na koniec ;) w sam środeczek :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Dzień dobry w piękny słoneczny poniedziałkowy poranek :) Za nami pierwsza noc tłumaczenia Biance że od dzisiaj to jesteśmy księżne panie i każda z nas ma swoje łoże :) :evil_lol: Nie bardzo się to tej mniejszej księżniczce podobało , ale już bez wielkich demonstracji jak ostatnio , Biana przespała cała noc u siebie :) rano oczywiście musiała wskoczyć do mnie na buziaka :loveu: A jeszcze pokażemy Wam kilka wczorajszych fotek - min. czego przestraszyła się moja psina na spacerze :) zadowolony z zycia pies idzie na spacer nagle gwałtownie zawraca a to sprawcy paniki :cool3: czyżby niezborność ruchowa :evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cudowne fotki:loveu: Widac ze jest szczesliwa:multi: A to zdiecie zwalilo mnie z krzesla:evil_lol: http://img170.imageshack.us/img170/4501/bianca029gk9.jpg Quote
JIM Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 http://img187.imageshack.us/img187/6391/bianca074dn2.jpg Rude szczescie jest naprawde sliczne :loveu: zyczymy powodzenia w tlumaczeniu ksiezniczce odnosnie osobnego łoża. Quote
anetta Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Yyyyy...hmmmm....nooo dooobraaa :lol: http://img341.imageshack.us/img341/4888/bianca026it6.jpg Quote
Rudzia-Bianca Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Mamy wynik posiewu - Pseudomonas , bez identyfikacji gatunkowej, bo nie robią :( wetka stwierdziła żeby nie podawać na razie antybiotyku , zanim nie doprowadzimy jelit Biany do odpowiedniego porządku . Ja wolałabym podac antybiotyk od razu , kurcze sama nie wiem . [quote name='Julix']http://img187.imageshack.us/img187/6391/bianca074dn2.jpg Rude szczescie jest naprawde sliczne :loveu: zyczymy powodzenia w tlumaczeniu ksiezniczce odnosnie osobnego łoża. dziękuję :) wiem że jest śliczna moja maleńka :) :evil_lol: mała załapała że przy mnie na łózko się nie wchodzi , ale jak mnie nie ma to dawaj używanie :)) [quote name='Od-Nowa']ale bajeczne terenyyyyy :loveu: zapraszamy do Myślenic :) [quote name='anetta']Yyyyy...hmmmm....nooo dooobraaa :lol: http://img341.imageshack.us/img341/4888/bianca026it6.jpg no co pisałam że chyba niezbornośc ruchowa :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 buszująca w trawach :) niestety deszcz nas przegonił ( boimy się wody bo mamy na pleckach advocata ;) ) pozdrawiamy Quote
Od-Nowa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 o dziewczynka dziś bez linki :lol: świetnie się zlewa z trawami. a o jakiego adwokata chodzi?? jakaś jestem niekumata Quote
anetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 boimy się wody bo mamy na pleckach advocata Miałam pisać że jakby ktoś nie wiedział to by się dziwił, marszczył czoło i ew. pukał w głowe :megagrin: A potem czytam post Od-Nowa :megagrin::megagrin::megagrin: Rudzia, wytłumacz koleżance :lol: Fajnie wygląda w tych trawach :multi: Quote
Recommended Posts