betel Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nie przejmuj sie tym niejedzenim tak bardzo , dla psa zalecana jest od czasu do czasu głodówka. A jak widać , kiedy potrzebuje, to z ochotą nadrabia zaległości.;) Ps.Fotki już są i to w nadmiarze:oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 no nareszcie , od wczoraj nie mogłam wejść na dogo no już myślałam że dostałam bana jakiegoś wrrrrrrrr jak mnie nie wywali będą fotki :) Quote
Martinee Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 http://img405.imageshack.us/img405/3484/bianca042ou7.jpg oj oj jak moglo nas tu nie być super super zdjecia to moje ulubione Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 spacer bez słonka w szarówie i zimnie ale nie dałyśmy się i dzielnie maszerowałyśmy :) spotkałyśmy pudla i trochę się go boimy :evil_lol: i wielkie drzewo które zawaliło nam drogę znalazłam sobie patyczka :) i sobie go zabiorę :evil_lol: wszystkie kamyczki moje są :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='Martinee']http://img405.imageshack.us/img405/3484/bianca042ou7.jpg oj oj jak moglo nas tu nie być super super zdjecia to moje ulubione Martinee witamy w naszych skromnych progach :) też lubię to zdjęcie Quote
betel Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 http://img230.imageshack.us/img230/7658/bianca067pv0.jpg Dla mnie to jest fajne:lol: Quote
anetta Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć Rudzia :hand: Bianka dzielna dziewczyna, taki patyczek taszczy 8) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Bianulek zaszczepiony :multi::multi: już myslałam że się nam nigdy to nie uda . Maleńka czuje się bardzo dobrze , bryka po całym domu jak nigdy ( jakąs energie jej chyba w tej szczepionce podali :)) troszkę miejsce po wkłuciu opuchniete , ale za bardzo jej to nie przeszkadza . No i wstepnie umówiłyśmy się z wetką na stsrylke za 2 tygodnie o ile nas cieczka nie przechytrzy ( ale nadal mam milion wątpliwosci i boję sie straszliwie i jeszcze nie wiem wciąż czy się zdecyduję - straszne to jest ) no i mam dla Was zdjęcia z wczorajszego słonecznego spacerku , ale to chwilkę potrwa :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 wszystko muszę wywąchać ;) wszystko muszę zobaczyć ;) i do pyszczka muszę patyk złapać :) i pobiegać muszę też :) cdn;) Quote
anetta Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :loveu::loveu::loveu: No teraz musiałybyście mieć wielkiego pecha żeby coś wam znowu wypadło...:shake: Quote
DuDziaczek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 SUPER fociaki :loveu: Ta z kamyczkami szczegolnie :evil_lol: i gratuluje szczepionka (nareszcie) :cool3: oby tylko ze sterylka sie udalo teraz ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 :shake:anetta napisał(a):Cześć Rudzia :hand: Bianka dzielna dziewczyna, taki patyczek taszczy 8) taki malutki patyczek sobie znalazła :) szkoda ze nie nagrałam filmiku jak się męczyła żeby go podnieść - śmieszna ta moja psica :loveu: anetta napisał(a)::loveu::loveu::loveu: No teraz musiałybyście mieć wielkiego pecha żeby coś wam znowu wypadło...:shake: mam nadzieję że po pieresze ja nie stchórzę :oops: a po drugie nic się nam nie przypląta , marzę żeby już mieć to za sobą - strszanie się denerwuję DuDziaczek napisał(a):SUPER fociaki :loveu: Ta z kamyczkami szczegolnie :evil_lol: i gratuluje szczepionka (nareszcie) :cool3: oby tylko ze sterylka sie udalo teraz ;) dzięki DuDziaczku , nawet nie wiesz jaki kamień spadł mi z serca, już naprawdę bałam się że jak tak dalej pójdzie to nigdy jej nie zaszczepie . a za sterylkę trzymajcie już kciuki ,bo ja się strasznie boję ,wolę nawet o tym nie myśleć :shake: pozdrawiam wieczorowo :) Ps Biana w szczepionce dostała chyba jakiś zastrzyk energii - biegała dziś jak szalona , jak dwie szalone , pogonila biedną Happy i zjadła dwie michy jedzenia :multi::multi: Quote
betel Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No to trzymamy kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
eria Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ddorby wieczór !!! napiszcie koniecznie co u Was !;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 kciuki nam potrzebne od dziś najlepiej bo ja z nerwów padnę 22 lutego godz. 9.00 Biana ma wstępnie ustalony termin sterylizacji , o matko jak ja się denerwuję , zaczynam się zastanawiac czy jest nam to do szczęścia potrzebne :( potrzymacie kciuki ? Odezwę się pewnie dopiero po , mam strasznie dużo pracy ( dopiero pół godziny temu wróciłam do domu ) żebym mogła mieć coś wolnego po zabiegu i przypilnować suńki . czy też sie tak denerwowaliście przed??? Quote
Magot Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a): potrzymacie kciuki ? Będziemy trzymać z całych sił!!!! Quote
eria Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 będziem kciuki trzymać ! Foxi była sterylizowana jeszcze w schronisku (znałam ją już wtedy;) ,ale jeszcze nie wiedziałam że będzie moja:evil_lol:) więc nie znam uczucia przedsterylkowych nerwów ;) Quote
Od-Nowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Trzymam kciuki z całych sił!!!! ja też dostawałam zawału przed sterylką Liry (sama wiesz :cool3: ) ale poszło świetnie i już nie pamiętamy ;) jesteśmy z Wami!! Quote
erka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Kciuki mocno zaciśnięte:thumbs:. Wszystko będzie dobrze:lol:. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 cały dzień bez dogo wrrrrr Biana dziś odstawiła numer - na spacerze zrobiła koopola pełnego krwi , nabłonka i nie wiem czego jeszcze :( więc znowu ( już bez paniki :razz:- kłamię oczywiście ) do weta . Rtg-nie wykazało na szczęście ciał obcych w jamie brzusznej ( bo ten parszywiec w odkurzacz sie zmienił ) . W koopalu jaja uncinaria stenocephala :( znowu , tym razem zastrzyk borgal 24% :( no i czeka nas potrójne odrobaczanie . A przy okazji pobrany wymaz z gardła - jutro wstępne wyniki . czy ktoś wie czy ten tęgoryjec przełazi na człowieka ? pozdrawiamy Quote
Rudzia-Bianca Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 magda_drakkar napisał(a):Będziemy trzymać z całych sił!!!! już po ale prosimy o jeszcze :) eria napisał(a):będziem kciuki trzymać ! Foxi była sterylizowana jeszcze w schronisku (znałam ją już wtedy;) ,ale jeszcze nie wiedziałam że będzie moja:evil_lol:) więc nie znam uczucia przedsterylkowych nerwów ;) zazdroszczę Ci bardzo , to było straszne kilkadziesiąt minut pod drzwiami . Od-Nowa napisał(a):Trzymam kciuki z całych sił!!!! ja też dostawałam zawału przed sterylką Liry (sama wiesz :cool3: ) ale poszło świetnie i już nie pamiętamy ;) jesteśmy z Wami!! zawał to mało powiedziane :evil_lol: erka napisał(a):Kciuki mocno zaciśnięte:thumbs:. Wszystko będzie dobrze:lol:. dziękujemy za wszystkie kciuki. Już jesteśmy w domu, Bianeczka wybudzona z narkozy , ale sobie drzemie słodko :) W trakcie zabiegu pojawiły się małe ( podobno ) komplikacje - po pierwsze to już niestety początki cieczki, narządy rodne wewnętrzne były już mocno przekrwione i był mały krwotok :shake: a po drugie jajniki Bianca miała pod samą przeponą i mamy wiekszą ranę niż miała być - miał być 1 cm a są 3 - jak mi weci o tym powiedzieli to myślałam że ma ranę na 15 cm więc te 3 przyjęłam z ulgą . No a Biana ma jeszcze wyczyszczone ząbki ślicznie , błyszczą się bielutko :) i ma seksowny zielony kubraczek :) Weta mamy pod telefonem gdyby czasem coś się działo , ale wierzymy że nie będzie potrzeba dzwonienia dziś :) Do zdjęcia szwów za 10 dni ( są 2 szwy ) . Potrzymajcie jeszcze jak możecie za nas kciuki, bo my jesteśmy panikary :diabloti: A w zwiazku z tym , że mam wolne i pilnuję psicy to w końcu pozaglądam do znajomych psiaków na dogo :) pozdrawiamy Quote
erka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Bardzo sie cieszę, że wszystko dobrze poszło, zgodnie zresztą z przewidywaniami:lol:. Teraz tylko trochę trzeba przypilnować malutkiej, żeby nie majstrowała przy szwach i będzie z głowy.:p Quote
Od-Nowa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dzielne dziewczyny!! nie wiem która bardziej :cool3: będzie zdjecie w kubraczku?? :evil_lol: zrobimy konkurs na mis kaftanika... :diabloti: kciuki trzymamy dalej! Quote
Recommended Posts